Műanyag ablakcsere Nógrád megye +36 70 772 9371

Műanyag ablakcsere Nógrád megye +36 70 772 9371

Ablak csere Salgótarján

2018. január 25. - Becze Krisztián

Ablak csere Salgótarján


Baráti áron műanyag ablakcsere, bontás, beszerelés Salgótarján övezetében akár 24 órán belül, Magyarország egész területén, munkánkra garanciát nyújtva: villámgyors megjelenés a helyszínen, precizitás, sok éves múlt a szakmában 06 70 772 9371, Becze Krisztián.
Kérhet tőlünk árajánlatot akár azonnal az alábbi fotóra kattintva, majd az űrlapot kitöltve.
ablak árajánlat

Meg vagyunk győződve arról, hogy honlapunkon valamennyi problémájára minden igényt kielégítő választ talál, ha ez nem valósulna meg bármilyen oknál fogva, akkor keressen meg minket bármelyik elérhetőségünkön!

Megoldható a fűtésszámla csökkentése műanyag nyílászárókkal?


Igen, a mindössze arra kell ügyelni, hogy a nyílászáró csukhatósága kielégítő legyen, és az üvegezése mai üvegezési technikát foglaljon magába. Másképpen megfogalmazva, hiába is csukódik adott esetben kielégítő módon a meglévő nyílászárónk, ha nem teljesíti a követelményeket a hőszigetelési jellemzője. Ha olyat érez, mintha huzat lenne a helyiségben, akkor biztos lehet benne, hogy esedékes valamelyik nyílászáró kicserélése. A huzatmentes otthon kialakítása jobbá teszi a komfortérzetet és a melegérzetet is az otthonában.
Kiemelkedő minőségű és jó hőszigetelésű műanyag ablak beépítése, cseréje esetén akár havi 15 ezer Ft-ot is meg lehet spórolni, ami jelentős összegre rúg!

Érdekes, hogy hány légkamra van egy nyílászáróban?

Szerepe lehet, azonban akkor lényeges igazán, ha elég széles a profilunk. Kis profilszélességű műanyag ablakba nem lehet belezsúfolni sok légkamrát, mert negatív hatással lehet az ablak teherbírására és biztonságosságára, ami a várható életciklust is rövidíti. OVLO Prime sarokmetszet Salgótarján

Mi a k tényező műanyag nyílászáróknál?

Ez a hőátbocsátási tényező (U-val is szokták jelölni), amelynek értéke annál jobb, minél kisebb, mert ekkor több hő marad a lakásban. Az ablakcserét esztétikai okokon kívül indokolhatja a meglévő szerkezet tökéletlen kivitelezése műszaki szempontból, ami a régebbi nyílászárókat jellemzi. A légkamrák (akár 6) és a rétegek (akár 3) számának növelésével csökkenthető a k tényező. Egy 0,5 kW/m2K értékű ablak például kiválónak minősül.

Mi teszi szükségessé, hogy szakemberrel valósuljon meg a műanyag nyílászárók beállítása?

A fűtéssel megtermelt hő jelentős része távozik el a nem megfelelő hőszigetelés miatt, ezért a falakon kívül ajánlott még jó minőségű műanyag ablakot beépíteni, de sajnos sokan meg szoktak feledkezni az ablaktokok jó minőségű illesztéséről, azaz kiváló beépítéséről. Az épületek energiaosztályát jellemző épület energiatanúsítvány másképpen fogalmazva lakás zöldkártya adásvételi szerződéshez is mellékelendő, 2012. január 1. óta kötelező a tanúsítvány kiállítása.

Mennyi idő alatt térül meg a költségesebb műanyag ablak?

Mi sem akartuk elhinni, de ügyfeleink visszajelzései alapján volt több olyan lakás is, ahol 1 esztendő sem kellett ahhoz, hogy megtérüljön a befektetés, attól kezdve pedig már tiszta nyereséget termelt a rengeteg spórolás.

Mik a fontos szempontok új ablakok megvásárlása során?

Különféle műszaki paraméterek együtt alkotják a jó minőségű műanyag ablakot. Főbb pontokban a következőkről van szó:
- k hőátbocsátási érték: már beszéltünk róla néhány bekezdéssel ezelőtt.
- üveg: a nyílászáróban 4 mm-16 mm-4 mm vastagságú üveg-légrés-üveg következik. A levegő által kitöltött részben az igényesebb műanyag ablakok esetén nemesgáz-töltés is található (pl. kripton). A hőáramlást az üveg rétegei között a gáztöltés akadályozza, azaz kiemelkedő módon alakítja a szigetelést.
- profil: keretnek is szoktuk hívni egyszerűbben, ez tartja az üveget. A műanyag ablakok kamrás profilokból állnak, a sarokmetszet szemlélteti minden esetben a kamrák elrendezését.
- légkamrák: ezek a profilban lévő légrések, a kamraszám fokozásával javítható az ablak hőszigetelő képessége. 5-8 kamrás nyílászáróknál előfordul, hogy bizonyos légrések különleges habbal vannak kifújva, ami tovább fokozza a profil hőszigetelését.
- vasalat: a kilinccsel mozgatjuk. A vasalatot takaró elemek a por elleni zárásra szolgálnak.
- résszellőzés: olyan ablakfunkció, ami biztosítja pl. magas páratartalom esetén, hogy egy pár mm-es résen keresztül eltávozzon a lakásban kialakult pára, és biztosítható vele a levegő utánpótlása is pl. légtömör módon (dichten) záró lakásokban, ha mondjuk kemence használja folyamatosan a helyiség levegőjének oxigéntartalmát. A résszellőzés páralecsapódáshoz, és az ablak hosszabb nyitva tartása miatt nagyobb mértékű kihűléshez vezethet.

Mi a leghatékonyabb műanyag ablak tisztítási eljárás?

Műanyag ablak tisztítása – műanyag ablak Salgótarján A nyílászáró profiljai be vannak vonva egy védőréteggel, amely növeli a műanyag nyílászáról élettartamát (az ajtókét is). Emiatt a tisztításnál kerülni kell az erős tisztítószerek és dörzshatású eszközök alkalmazását. Javasoljuk mosogatószer és szálmentes kendő alkalmazását. Ezt az ablaküveg tisztításakor érdemes elvégezni. Van, aki a W5 kendőre és Szilviára esküszik, ami az üveg tisztaságát illeti. Műanyag ablak profi tisztítása Salgótarján Műanyag ablak karbantartása A karbantartás kb. fél órát vesz igénybe, és elég évente egyszer megcsinálni. A vasalatot az arra kijelölt pontokon kell megolajozni évente. A vasalatot olajozás előtt érdemes portalanítani, ami történhet pl. egy ecset segítségével is. Javasoljuk mindig a gyártó útmutatójában foglaltak betartását, amiről az ablak beépítésekor mi is szívesen adunk tájékoztatást.

A nyílászáró cseréjének menete

  1. Az ablakcseréhez a munkát megelőzően a kollégánk felméri a szóban forgó nyílászárók pontos méreteit.
  2. Az új nyílászárókra vonatkozó árajánlat elfogadása után legyártatjuk és lakásába fuvarozzuk a kért, új ablakokat, ajtókat.
  3. Ezután elvégzik a műanyag ablakcserét, az ablakcsere régi tokba is elképzelhető. Azért jó, ha a kollégáinkra bízza a felmérést, mert megspórolható a kőműves munkák munkadíja, ha pontosan egyezik az új tokméret a régivel.

Fontos tudnivaló: Az általunk forgalmazott és beépített műanyag ablakok egyedi méretben és színben is gyárthatók, ezért műszakilag lehetőséget kínálunk arra, hogy ne legyen szükség komoly átépítésre. Az ablakcsere mellett gyakori kérés az erkélybeépítés, amelynek révén jelentős mértékben nagyobbá tehető a lakás.

A műanyag nyílászárók jó tulajdonságai


- sokkal ellenállóbb az idő viszontagságainak, nem kell kezelni
- nem igazán fakulnak ki az idő múlásával, UV-állóak
- a műanyag ablakok nehezebben deformálódnak
- növelhető a hangszigetelés értéke
- alacsonyabb gyártási költségek mellett kivitelezhető
Ablakbeépítés új épületekbe
A PUR habon kívül párazáró és páraáteresztő szalagok is alkalmazhatók a műanyag nyílászárók berakásához.
Ablakcsere régi panelházakban
A munka kezdetén ebben az esetben kiemeljük a régi tokot. Előfordul, hogy nem tudjuk kiküszöbölni a bontást, de mindig nagyon ügyelünk arra, hogy az épület, fal a lehető legkisebb mértékben sérüljön.
Nyílászáró cseréje téglafalban
Ha indokolt a korábbi keret eltávolítása, végrehajtjuk ezt a munkát egyeztetve Önnel, és az új beszerelését követően visszaállítjuk a fal épségét.
Ha a régi tok bent marad a falban, akkor csak a szárnyakat akasztjuk le, és a zsanérok levágásával a régi tokba helyezzük az új ablakot. Esztétikailag ez csúnyább megoldás, és csökken az üvegfelület is a régi és az új tok miatt.
Mennyit kell fizetni egy műanyag nyílászáróért?
Sajnos erre még négyzetméter árat sem tudunk adni, mert csak pontos méretek alapján tudunk árat kalkulálni. Kérjük, juttassa el hozzánk a kérdéses méreteket, és megkeressük árajánlatunkkal.
Műanyag ablak ára Salgótarján Ingyenes a felmérés? Igen, ügyfeleink számára ingyenes, mert meg is rendelik tőlünk a műanyag nyílászárókat. Ekkor minden esetben csökkentjük a végén fizetendő összeget a kiszállási díjjal.
Miért nem tartjuk korrektnek bármilyen ingyenes munkavégzés reklámozását?
Sajnos azt kell mondanunk, hogy ez a vevő legdurvább becsapása. Nincsenek csodák: az üzemanyag és az idő mindenkinek pénz.
Sajnálatos módon akadnak olyan emberek, akik csak emberekkel szeretnének beszélgetni, az ilyen „ügyfél” elvonja a kollégáinkat a valódi ügyfelektől. Akik beszállnak az ilyen ingyenes felméréses játékba, azok valójában a fizető ügyfelekkel fizettetik ki azt az üzemanyagot és időt, amit a haszontalan érdeklődőkre pazaroltak. Mi határozottan szeretnénk ebből kimaradni. Nincsenek csodák: az idő mindenkinek pénz. Fontolja meg ezeket a szempontokat, és csak ezután döntse el, hogy kivel szeretné a munkát elvégeztetni.
A fentiektől függetlenül mégis előfordulhat, hogy munkáinkat végezve, és a várost, az országot járva éppen a megbeszélt cím mellett haladunk el, ilyenkor tényleg ingyenesen tudjuk biztosítani a helyszíni felmérést, ez azonban a ritkább esetek egyike.
Betörött üveg javítását nem vállaljuk, arra ott vannak az üvegesek.
A nem általunk beépített műanyag ablakokkal nem (a Praktikerben vásárolt termékekkel sem) foglalkozunk. Ha gond merül fel egy beszerelt nyílászáróval, kérjük, forduljon ahhoz a céghez, akik a beszerelést végezték.

Megrendelés esetén a műanyag ablak ára tartalmazza:


- Helyszíni felmérés
- Az új ablakok méretre gyártása
- Ablak bontása
- A megrendelt és legyártott nyílászárók falba építése
- A korábbi nyílászárók elvitele
- Felmerülő pluszköltségek, szereléshez felhasznált egyéb eszközök, alkatrészek
Nagy méretű, világos műanyag ablakok Salgótarján

Miért ajánljuk, hogy minket bízzon meg a munkával Salgótarján övezetében?


- Nem vállaljuk túl magunkat, elvégezzük a munkát a megegyezett időpontra
- Szakképzett, több éve vagy akár évtizede a szakmában tevékenykedő munkatársak
- Ha egy megrendelt ablak raktáron van, korábban teljesítjük a rendelést
- Szükség esetén hétvégén is dolgozunk
- Elégedett ügyfeleinknek se szeri, se száma, érdeklődjön bővebb információkért
- A legsajátosabb, egyéni igényeit is ki tudjuk elégíteni az ablakok méretével, színével, nyithatóságával, vagy bármilyen egyéb paraméterével kapcsolatban
- Bármilyen színben kérheti a műanyag nyílászárót (RAL színskála)
- Műanyag ablak akár előleg nélkül is!
- A nyílászárókat kitűnő műszaki tulajdonságokkal, elérhető áron kínáljuk
- Érvényesítjük a gyártói garanciát, és garantáljuk a műanyag ablakok beépítésének megfelelőségét
- Magyarország egész területén szerelünk ablakokat Súlyos hibák, amit a legtöbben elkövetnek ablakok vásárlásakor

  1. Nem ellenőrzi elég alaposan a kivitelező céget. Tudjuk, hogy sok fáradsággal jár, pedig sok csalódástól óvnák meg magukat, és még pénzt is spórolhatnának vele. Mondani bármit lehet, és az internet is elbír sok mindent…
  2. Már a nyílászáró kiválasztásakor javasoljuk szakember tanácsának kikérését. az ablakok megtekintésekor is hallgassa meg a tapasztalt szakember véleményét!
  3. Ne vegyen meg olyan ablakot, amelyre nincs legalább 1 év garancia!
  4. Érdemes a munkavégzéssel megbízni kívánt cégnek utánajárni adószám, cégjegyzékszám alapján! Csak valóban létező, leinformált, feketelistán nem lévő, NAV tartozással nem rendelkező, jól működő céggel szerződjön le, különben futhat a pénze után!
  5. Lényegesnek tartjuk a nyílászáró résszellőzési, illetve átszellőzési képességét is, mert a pára áteresztését érdemes nem kispórolni az új nyílászáróból.

Mekkora ablakra van szükség?

Fontos tudnivaló műanyag és fa profilú ablakoknál is, hogy az ablak méretét nem csupán az üveg, hanem a teljes keretméret dönti el. Az ablakok esetében úgy kell elküldenie a kért dimenziókat, hogy először a vízszintes, majd a függőleges méret szerepeljen (pl. 120 x 150, ahol 120 cm széles és 150 cm magas tokkal rendelkező ablakra van szüksége). Lényeges még azt megemlíteni, hogy amikor a tervező a bevilágítási értékeket számolja a helyiségek alapterületének, tájolásának és a lakás beosztásának figyelembe vételével, akkor a világító felületet számítja ki, ennél mindig érdemes egy kicsit nagyobb nyílászárót rendelni, hiszen az ablak arányai is befolyásolják a beeső fényt, például a hosszúkásabb ablakokon kevesebb fény érkezik a helyiségbe, mint a négyzetes alakúakon a falak vastagsága miatt.

Érdemes eltérni a fehér színtől műanyag nyílászárók esetén?

Ha nem rendelkezik másképpen fehér színű, PVC anyagú ablakra kalkuláljuk ki az árajánlatunkat, azonban szükség esetén bármilyen más színben vagy fóliázással rendelkező ablakra is tudunk árat kalkulálni. A fóliázás és festés nincs benne az alapárban, amelynek összege az esetek túlnyomó részében megközelítőleg 35%. A fólia ellenálló az ultraibolya sugárzással szemben, mindazonáltal dönthet más árnyalat mellett is.

Milyen nyílású nyílászárót érdemes választani?

Nagyságrendi különbség lehet a nem nyíló és a nyíló ablakok között, mert a fix ablakban nincsen vasalat, szárny, zsanér. Mielőtt azonban megspórolná a nyílási lehetőséget, mérlegelje, hogy miképpen végzi majd az ablakpucolást, illetve kivitelezhető-e a megfelelő levegőcsere az adott térben. A nyitási mód eldöntése alkalmával természetesen figyelembe kell venni a lakás belső bútorozását is, mert a belső adottságok korlátozhatják a lehetőségeket. Ha nem egyszárnyú, hanem két részből álló nyílászárót tervez be, akkor máris kisebb helyen válik nyithatóvá az ablak. Hozza meg a végső döntését a következőkben szemléltetett nyitási módozatok figyelembe vételével: Ablak nyitási módjai Salgótarján Balos jobbos ablak befelé nyíló Számít, hogy hol kell felszerelni az ablakot? Lényeges tényező az ajánlatunk kiszámításánál, hogy merre kell felszerelni az új ablakokat, mert ez befolyásolja az ajánlati összeget is. Ideális esetben az elejétől a végéig mindent egy helyről rendel meg, így probléma esetén megspórolható a folyamatban részt vevők közötti vita. Az ablak beszerelés kiszállási díjakat az alábbi térkép szemlélteti: ablak beépítés ára Salgótarján
Műanyag nyílászáró tartozékok listája
Ha redőny, szúnyogháló, párkány szükséges a nyílászárón kívül, akkor ebben is tudunk Önnek segíteni. Az árnyékoló redőny készülhet pl. alumíniumból, a szúnyogháló lehet fix vagy mozgatható kivitelű, a helyiség párássága alapján felszerelhető szellőző.
Döntéshozatal néhány kapott árajánlat alapján
Bárkit is választ, kérjük, szívlelje meg baráti tanácsunkat: nyilván szeretné egymáshoz mérni a kapott ajánlatokat, ezért minden ablakos cégnek ugyanazt az ajánlatkérést küldje el, és ragaszkodjon ahhoz, hogy minden elemét töltsék is ki. Csak ilyen módon válnak egymással összehasonlíthatóvá a cégek ajánlatai, ellenkező esetben almát a körtével, legjobb esetben is jonatánt starkinggal tud összemérni. A bontásra szinte mindenki végleges munkadíjat mond, részletezés nélkül.
A beépített műanyag ablakok átnézése
Elengedhetetlen fontosságú, hogy az ablakok beszerelése, cseréje után maga a tulajdonos győződjön meg arról, hogy a végeredmény kielégíti az igényeit. Próbálja ki az összes elem megfelelő működését. Az összes funkció ellenőrzése után tételesen nézze át még a beépítést végző munkatársaink helyszínen tartózkodásakor, hogy mindent megkapott-e, és a nyílászárók beszerelése kifogástalan állapotban, sérülésmentesen történt-e.
Ha bármilyen problémát észlel, akkor a kollégák azon nyomban megpróbálják orvosolni, még a helyszínen.
Ablakcsere esetén a kiemelést minimális rongálással végezzük, és igyekszünk, hogy mindent egy oldalról, az esetek 95%-ában belülről végezzünk, így a lakás kívülről látható részén minél kevesebb látható szerelési nyom keletkezik, a belső hibákat apróbb fal restaurálási műveletekkel kijavítjuk.
Nyílászáró csere Salgótarján
Olcsó műanyag ablakcsere, bontás, behelyezés Salgótarján vonzáskörzetében már néhány óra leforgása alatt, országosan is, munkánkra garanciát nyújtva: gyorsaság, pontosság, évtizednyi múlt a szakmában 06 70 772 9371, Becze Krisztián.

Szólj hozzá!
műanyag ablak árak beépítéssel Salgótarján ablakcsere Salgótarján ablakcsere régi tokba Salgótarján akciós műanyag ablak Salgótarján műanyag ablak csere Salgótarján műanyag ablak beépítés Salgótarján műanyag ablak bontás Salgótarján műanyag ablak árak Salgótarján műanyag ablak beállítása Salgótarján műanyag ablak beszerelése Salgótarján műanyag ablak egyedi méretben Salgótarján műanyag ablak festése Salgótarján műanyag ablak felújítása Salgótarján műanyag ablak fajták Salgótarján műanyag ablak finombeállítása Salgótarján műanyag ablak fa tokba Salgótarján műanyag ablak gyártása Salgótarján műanyag ablak hangszigetelése Salgótarján műanyag ablak háromrétegű üveggel Salgótarján műanyag ablak ingyenes felmérés Salgótarján műanyag ablak javítás Salgótarján műanyag ablak légbevezető Salgótarján műanyag ablak kitámasztó Salgótarján műanyag ablak kilincs ár Salgótarján műanyag ablak leszerelése Salgótarján műanyag ablak négyzetméter ár Salgótarján műanyag ablak nyitása Salgótarján műanyag ablak olcsón Salgótarján műanyag ablak online Salgótarján műanyag ablak olajozása Salgótarján műanyag ablak profilok összehasonlítása Salgótarján műanyag ablak panelba Salgótarján műanyag ablak párásodása Salgótarján műanyag ablak penész Salgótarján műanyag ablak rögzítése Salgótarján műanyag ablak részletre Salgótarján műanyag ablak szellőző Salgótarján műanyag ablak tisztítása Salgótarján műanyag ablak toktoldó Salgótarján műanyag ablak tartozékok Salgótarján

A bejegyzés trackback címe:

https://muanyagablakcserenograd.blog.hu/api/trackback/id/tr1713601985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása