Műanyag ablakcsere Nógrád megye +36 70 772 9371

Műanyag ablakcsere Nógrád megye +36 70 772 9371

Ablakcsere Szécsény

2018. január 25. - Becze Krisztián

Ablakcsere Szécsény


Jutányos árú műanyag nyílászáró csere, bontás, beszerelés Szécsény övezetében akár 1 nap alatt, Magyarország egész területén, garanciával: gyorsaság, igényesség a munkánkra, 10 év gyakorlat a szakmában 06 70 772 9371, Becze Krisztián.
Kérjen tőlünk ingyenes árajánlatot a következő fényképre kattintva!
ablak árajánlat

Bízunk benne, hogy weboldalunkon minden kérdésére minden igényt kielégítő választ talál, ha valamiért ez nem teljesülne, akkor keressen meg minket bármelyik elérhetőségünkön!

Megoldható a fűtésszámla csökkentése műanyag ablakokkal?


Lehetséges, a mindössze arra kell ügyelni, hogy az ablak csukhatósága kielégítő legyen, és az üvegezése korszerű üvegezési technikát alkalmazzon. A legfontosabb szempont, hiába is csukódik esetleg kielégítő módon a mostani ablakunk, ha nem teljesíti a követelményeket a hőszigetelési képessége. Ha olyat érez, mintha huzat lenne a helyiségben, akkor valószínűleg esedékes valamelyik nyílászáró kicserélése. A huzatmentes szoba létrehozása növeli a komfortérzetet és a melegérzetet is a szobában.
Jól záródó és jó hőszigetelésű műanyag nyílászáró beállítása, cseréje esetén akár havi 15 ezer Ft-ot is megtakaríthat, ami rövid idő alatt megtérülő befektetés!

Van valamilyen szempontból szerepe annak, hogy hány légkamra van egy műanyag ablakban?

Érdekes lehet, de csak akkor, ha megfelelő szélességű a profilunk. Kis profilszélességű műanyag ablakba nem képesek túl sok légkamrát beépíteni a gyártók, mert meggyengülhet az ablak szerkezete, ami a várható életciklust is rövidíti. Műanyag ablak légkamra Szécsény

Mi a k tényező műanyag nyílászáróknál?

Ez a hőátbocsátási tényező (U-val is szokták jelölni), amelynek értéke annál jobb, minél kisebb, mert ekkor több hő marad a lakásban. A meglévő nyílászáró kiszerelését és új beépítését szépészeti szempontok mellett indokolhatja a meglévő szerkezet tökéletlen kivitelezése műszaki szempontból, ami a korábbi gyártású nyílászárókat jellemzi. A légkamrák (akár 6) és a rétegek (akár 3) számának növelésével csökkenthető a k tényező. Egy 0,5 kW/m2K értékű nyílászáró már igen jó minőségűnek számít.

Miért lényeges, hogy nyílászáró szakértő bevonásával valósuljon meg a műanyag nyílászárók beépítése?

A fűtéssel előállított kalóriamennyiség nagy hányada távozik el a rosszul kialakított hőszigetelés miatt, ezért a falakon kívül ajánlott még kitűnő műszaki paraméterekkel rendelkező műanyag nyílászárót beépíteni, azonban sajnos sokakat hidegen hagy a tokok megfelelő behelyezése, tehát a műszakilag is megfelelő beszerelés. A helyiségek energiaosztályát meghatározó épület energiatanúsítvány más szóval lakás zöldkártya adásvételi szerződéshez is csatolandó, 2012. január 1. óta kötelező a tanúsítvány kiállítása.

Mikor hozza vissza az árát a magasabb árkategóriájú műanyag ablak?

Mi sem akartuk elhinni, de ügyfeleink visszajelzései alapján volt több olyan lakás is, ahol 1 esztendő sem kellett ahhoz, hogy megtérüljön a befektetés, attól kezdve pedig már tiszta nyereséget termelt a rengeteg spórolás.

Melyek a legfontosabb szempontok, amikor műanyag ablakokat vesz?

A legkülönbözőbb műszaki tulajdonságok összességében alkotják a kiváló tulajdonságokkal rendelkező műanyag nyílászárók ismérveit. A teljesség igénye nélkül sorolunk fel néhány kiemelkedő tényezőt:
- k hőátbocsátási érték: már beszéltünk róla néhány bekezdéssel ezelőtt.
- üveg: a nyílászáróban 4 mm-16 mm-4 mm vastagságú üveg-légrés-üveg következik. A légrésben az igényesebb műanyag ablakok esetén nemesgáz-töltés is található (pl. argon). A hőáramlást az üveg rétegei között a gáztöltés akadályozza, azaz kiemelkedő módon alakítja a szigetelést.
- profil: toknak is szoktuk hívni egyszerűbben, ez tartja az üveget. A műanyag ablakok kamrás profilokból állnak, a sarokmetszet szemlélteti minden esetben a kamrák elrendezését.
- légkamrák: ezek a profilban lévő légrések, a kamraszám fokozásával javítható az ablak hőszigetelő tulajdonsága. 5-8 kamrás nyílászáróknál tapasztalhatjuk, hogy bizonyos légrések speciális szigetelőanyaggal vannak kifújva, ami tovább fokozza a profil hőszigetelését.
- vasalat: a kilinccsel mozgatjuk. A vasalatot takaró elemek a por elleni zárásra szolgálnak.
- résszellőzés: olyan ablakfunkció, ami biztosítja pl. kimosott ruhák szárításakor, hogy egy pár mm-es résen keresztül eltávozzon a lakásban kialakult pára, és megoldható a légbeszívás is pl. légtömör módon (dichten) záró lakásokban, ahol pl. kandallóval fűtünk. A résszellőztetést helyettesíthetjük átszellőztetéssel is, az energiaveszteség minimális lesz, a falak sem hűlnek ki.

Műanyag ablakok tisztításának módja

Műanyag ablak tisztítása – műanyag ablak Szécsény Az ablakok profiljai be vannak vonva egy védőréteggel, amely meghosszabbítja a műanyag nyílászáról élettartamát (az ajtókét is). Emiatt a tisztításnál ne használjon maró hatású tisztítószereket a kereten és a profilon. Ajánljuk mosogatószer és szálmentes kendő alkalmazását. Ezt az ablaküveg tisztításakor érdemes elvégezni. Van, aki a W5 kendőre és Szilviára esküszik, ami az üveg tisztaságát illeti. Műanyag ablak tisztítása Szécsény Műanyag ablak karbantartása A karbantartás kb. fél órát vesz igénybe, és elég évente egyszer megcsinálni. A vasalatot az arra kijelölt pontokon kell megolajozni évente. A szigetelő gumikat szintén ajánlott áttörölni, javasoljuk szilikont tartalmazó szer használatát. Javasoljuk mindig a gyártó útmutatójában foglaltak betartását, amiről az ablak beépítésekor mi is szívesen adunk tájékoztatást.

Hogyan történik az ablakcsere?

  1. Ehhez korábban munkatársunk helyszíni kiszállás után felírja az ablakok méreteit.
  2. A szükséges elemek legyártását követően házhoz szállítjuk a beépítendő, új ablakokat.
  3. Kiszállítás után elvégzik a műanyag ablakcserét, az ablakcsere régi tokba is elképzelhető. Azért jó, ha a kollégáinkra bízza a felmérést, mert megspórolható a kőműves munkák munkadíja, ha pontosan egyezik az új tokméret a régivel.

Megjegyzés: Mivel a rendelhető méretek teljesen egyediek, ez lehetőséget kínál arra, hogy minimális rombolással, bontással és porral járjon együtt az új elemek beszerelése. Az ablakcsere mellett gyakori kérés az erkélybeépítés, amelynek révén jelentős mértékben nagyobbá tehető a lakás.

A műanyag nyílászárók jó tulajdonságai


- nem kell csiszolni, nem úgy, mint a fa nyílászárókat
- nagyon jól tartják meg eredeti színüket, UV-állóak
- a műanyag ablakok nehezebben deformálódnak
- megfelelő kamrakialakítással javítható a hangszigetelés
- alacsonyabb gyártási költségek mellett kivitelezhető
Ablakbeépítés új épületekbe
A PUR habon kívül párazáró és páraáteresztő szalagok is alkalmazhatók a műanyag nyílászárók beépítéséhez.
Ablakcsere régi panelházakban
A munka kezdetén ebben az esetben kiemeljük a régi tokot. Előfordul, hogy nem tudjuk kiküszöbölni a bontást, viszont törekszünk a minimális rongálás elkerülésére is, hogy minél épebben maradjanak a falak és a szerkezetek.
Ablakcsere tégla épületben
Ha indokolt a korábbi keret eltávolítása, végrehajtjuk ezt a munkát egyeztetve Önnel, és az új beszerelését követően visszaállítjuk a fal épségét.
Ha a régi tok bent marad a falban, leakasztjuk az ablakszárnyakat, és a zsanérok levágásával a régi tokba helyezzük az új ablakot. Esztétikailag ez csúnyább megoldás, és csökken az üvegfelület is a régi és az új tok miatt.
Mennyibe kerül egy műanyag ablak?
Az ablakok árán kívül lényeges szempontok, hogy hol kell a beépítést végeznünk, illetve a helyi feltételeken kívül milyen nagyságrendű összegről szól a rendelés. Kérjük, juttassa el hozzánk a kérdéses méreteket, és megkeressük árajánlatunkkal.
Műanyag ablak ára Szécsény Vállaljuk a díjmentes helyszíni ajánlatadást? Igen, a vevőinknek nem kell érte fizetni, mert meg is rendelik tőlünk a műanyag nyílászárókat. Ilyenkor nem számolunk fel felmérési díjat, vagy a munka végeztével levonjuk a fizetendő összegből.
Miért nem tartjuk egyébként etikusnak az ingyenes kiszállásos/felméréses „beetetést”?
Sajnos azt kell mondanunk, hogy ez a vevő legdurvább becsapása. Ha belegondolunk abba, hogy amikor a munkatársunk felkeresi otthonában, hogy a helyszínen szemrevételezze az elvégzendő munkát, felmérje a nyílásokat, ahová fel szeretne szereltetni az új ablakokat, akkor időt, üzemanyagot, szükség esetén szerszámokat nem kímélve végzi a munkáját.
Sajnálatos módon akadnak olyan emberek, aki csak információt gyűjt, rengeteg árajánlatot gyűjt be, ezek elrabolják az időt a tényleges megrendelőktől, amilyen reményeink szerint pl. Ön is. Az ingyenességet hirdető cégek ebben a játékban vesznek részt, és p. Önnel fizettetik meg a sok elvesztegetett időt. Mi ebben nem szeretnénk részt venni. Nincsenek csodák: az idő mindenkinek pénz. Fontolja meg ezeket a szempontokat, mielőtt feltűnően kedvező akciót hirdető céghez fordul.
A fentiektől függetlenül mégis előfordulhat, hogy munkáinkat végezve, és a várost, az országot járva éppen a megbeszélt cím mellett haladunk el, ilyenkor tényleg ingyenesen tudjuk biztosítani a helyszíni felmérést, ez azonban a ritkább esetek egyike.
Kitört ablaküveggel nem foglalkozunk, arra ott vannak az üvegesek.
A nem általunk beépített műanyag ablakokkal nem (a Praktikerben vásárolt termékekkel sem) foglalkozunk. Ha gond merül fel egy beszerelt nyílászáróval, kérjük, forduljon ahhoz a céghez, akik a beszerelést végezték.

A nyílászárók megrendelése esetén a következő elemeket foglalja magában az ár:


- Helyszíni felmérés
- Az új ablakok méretre gyártása
- Ablak bontása
- Ablak beépítése
- A kiszerelt ablakok elfuvarozása
- Járulékos költségek, szerelési anyagok
Nagy méretű, világos műanyag ablakok Szécsény

Milyen előnyei származnak abból, ha velünk végezteti a műanyag ablak szerelését Szécsény területén?


- Nem vállaljuk túl magunkat, elvégezzük a munkát a megegyezett időpontra
- Jól kvalifikált, több éve vagy akár évtizede a szakmában tevékenykedő szakemberek
- Ha egy megrendelt ablak raktáron van, korábban teljesítjük a rendelést
- Szükség esetén hétvégén is dolgozunk
- Elégedett ügyfeleinknek se szeri, se száma, érdeklődjön bővebb információkért
- Bármilyen méretű nyílászárót legyártatunk Önnek
- Bármilyen színben kérheti a műanyag nyílászárót (RAL színskála)
- Kérjük, tájékozódjon arról, hogy milyen feltételek mellett nem kérünk előleget a nyílászárókra!
- A nyílászárókat jó minőségben, a legjobb ár-érték aránnyal kínáljuk
- Szavatoljuk az általunk végzett munka műszakilag tökéletesen kivitelezett módját, tartósságát
- Országos lefedettséggel működünk Súlyos hibák, amit sokan elkövetnek a nyílászárók kiválasztásakor

  1. Nem ellenőrzi elég alaposan a kivitelező céget. Sokan sajnálják rá az időt, pedig sok csalódástól óvnák meg magukat, amennyiben utána járnának. Mondani bármit lehet, és az internet is elbír sok mindent…
  2. Csak szakértő bevonásával válassza ki az Ön lakása számára ideális nyílászárót! A nyílászárók megtekintésekor is kérje ki tapasztalt szakember tanácsát
  3. Ne vásároljon olyan terméket, amelyre nincs minimum 1 év garancia!
  4. Érdemes a munkavégzéssel megbízni kívánt cégnek utánajárni adószám, cégjegyzékszám alapján! Sok érdekes dolog kiderülhet a kellő alapossággal végzett ellenőrzés során, különben bottal ütheti az előleget felvevő személy nyomát!
  5. A műszaki tulajdonságok közül talán a legfontosabbak a hőszigetelés (k tényező), a zajszigetelés (dB), az üvegezés minősége és a kamrák száma (lásd a sarokmetszetet).

Milyen méretű ablakot válasszak?

Kiemelt jelentőségű tényező műanyag és fa tokozású ablakoknál is, hogy az ablak méretét nem csupán az üveg, hanem a teljes keretméret dönti el. Az ablakok esetében úgy kell elküldenie a kért dimenziókat, hogy először a vízszintes, majd a függőleges méret szerepeljen (pl. 90 x 120, amely esetben 90 cm széles és 120 cm magas tokkal rendelkező ablakra van szüksége). Nem árt tudni azt sem, hogy amikor a tervező a bevilágítási értékeket számolja a helyiségek alapterületének, tájolásának és a lakás elrendezésének figyelembe vételével, akkor a világító felületet kalkulálja, ennél mindig érdemes egy kicsit nagyobb nyílászárót rendelni, hiszen a tok és esetleg a redőny is levesz a fényt áteresztő felületből.

Milyen színű ablakot rendeljek?

Alapesetben fehér színű, PVC anyagú nyílászáróra adunk ajánlatot, azonban szükség esetén bármilyen más színben vagy fóliázással rendelkező ablakra is tudunk árat kalkulálni. A fóliázás és festés feláras, amelynek összege az esetek túlnyomó részében megközelítőleg 35%. A fólia ellenálló az ultraibolya sugárzással szemben, és választható fa hatású szín is.

Milyen nyílású nyílászárót érdemes választani?

Több tízezer forint is lehet az árdifferencia a rögzített és a nyitható nyílászárók között, hiszen a nem nyíló nyílászáró nem tartalmazza pl. a végösszeget növelő zsanért és vasalatot. Ha megfontolás nélkül szeretné kihagyni a nyitás lehetőségét, gondolja át, hogy miképpen végzi majd az ablakpucolást, illetve milyen módon oldható meg a lakás, helyiség szellőzése. A nyitási mód meghatározása során feltétlenül mérlegelje az egyéb körülményeket is, mert a belső adottságok szűkíthetik később a mozgásterét. A nyitási sugár csökkentésére lehet osztott ablakokban is gondolkodni. Néhány jellemző ablaktípus az alábbiakban látható a tipikus ablaknyitási módokkal: Ablak nyitási módjai Szécsény Balos jobbos ablak befelé nyíló Lényeges-e a beszerelés helye? Lényeges tényező az ajánlatunk kiszámításánál, hogy Budapesttől milyen távol kell felszerelni az új ablakokat, ugyanis ez nagy mértékben befolyásolja a végösszeget. A legjobb, ha az elejétől a végéig mindent egy helyről rendel meg, így probléma esetén elkerülhetők az egymásra mutogatások. A nyílászáró beszerelés kiszállási díjakat a következő térképen tekintheti meg: ablak beépítés ára Szécsény
Milyen műanyag ablak kiegészítőkre van szükség?
Ha redőny, szúnyogháló, párkány szükséges a nyílászárón kívül, nem ismerünk lehetetlent. Az árnyékoló redőny gyártható pl. alumíniumból, a szúnyogháló lehet rögzített vagy mozgatható kivitelű, a szoba páratartalmától függően felszerelhető szellőző.
Döntéshozatal néhány kapott árajánlat alapján
Bárkit is választ, kérjük, szívlelje meg baráti tanácsunkat: mivel fontos szempont a megfelelő kivitelező okos kiválasztása, azt ajánljuk, hogy minden ajánlatadónak ugyanazt az ajánlatkérést küldje el, és mindenkitől ugyanazt a tételes árajánlatot kérje el. Csak ilyen módon válnak egymással összehasonlíthatóvá a cégek ajánlatai, ellenkező esetben almát a körtével, legjobb esetben is jonatánt starkinggal tud összehasonlítani. A bontásra általában egyösszegű ajánlatot szoktak adni a cégek.
A beépített műanyag ablakok helyszíni átvétele
Elengedhetetlen fontosságú, hogy az ablakok beszerelése, cseréje után maga a tulajdonos győződjön meg arról, hogy valamennyi lépés előírásszerűen, az elvárások szerint történt. Próbálja ki az összes elem megfelelő működését. Az összes funkció ellenőrzése után elemekre lebontva nézze át még a kollégáink helyszínen tartózkodásakor, hogy megfelelő volt-e az átadás-átvétel, és kitűnő állapotban van-e minden beszerelt elem és alkatrész.
Ha bármilyen problémát észlel, akkor a kollégák azon nyomban megpróbálják orvosolni, még a helyszínen.
Nyílászárók cseréje alkalmával a kiemelést a lehető legkevesebb rongálással intézzük, és igyekszünk, hogy mindent egy oldalról, az esetek 95%-ában belülről végezzünk, így a lakás külső felén minél kevesebb látható szerelési nyom keletkezik, a belső hibákat apróbb fal restaurálási műveletekkel tüntetjük el.
7 légkamrás műanyag ablak utólagos beépítése Szécsény
Jutányos árú műanyag ablakcsere, bontás, berakás Szécsény területén akár néhány óra leforgása alatt, Magyarország egész területén, garanciával: azonnali rendelkezésre állás, igényesség a munkánkra, sok éves gyakorlat a szakmában 06 70 772 9371, Becze Krisztián.

Szólj hozzá!
műanyag ablak árak beépítéssel Szécsény ablakcsere Szécsény ablakcsere régi tokba Szécsény akciós műanyag ablak Szécsény műanyag ablak csere Szécsény műanyag ablak beépítés Szécsény műanyag ablak bontás Szécsény műanyag ablak árak Szécsény műanyag ablak beállítása Szécsény műanyag ablak beszerelése Szécsény műanyag ablak egyedi méretben Szécsény műanyag ablak festése Szécsény műanyag ablak felújítása Szécsény műanyag ablak fajták Szécsény műanyag ablak finombeállítása Szécsény műanyag ablak fa tokba Szécsény műanyag ablak gyártása Szécsény műanyag ablak hangszigetelése Szécsény műanyag ablak háromrétegű üveggel Szécsény műanyag ablak ingyenes felmérés Szécsény műanyag ablak javítás Szécsény műanyag ablak légbevezető Szécsény műanyag ablak kitámasztó Szécsény műanyag ablak kilincs ár Szécsény műanyag ablak leszerelése Szécsény műanyag ablak négyzetméter ár Szécsény műanyag ablak nyitása Szécsény műanyag ablak olcsón Szécsény műanyag ablak online Szécsény műanyag ablak olajozása Szécsény műanyag ablak profilok összehasonlítása Szécsény műanyag ablak panelba Szécsény műanyag ablak párásodása Szécsény műanyag ablak penész Szécsény műanyag ablak rögzítése Szécsény műanyag ablak részletre Szécsény műanyag ablak szellőző Szécsény műanyag ablak tisztítása Szécsény műanyag ablak toktoldó Szécsény műanyag ablak tartozékok Szécsény

A bejegyzés trackback címe:

https://muanyagablakcserenograd.blog.hu/api/trackback/id/tr8813601995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása