Műanyag ablakcsere Nógrád megye +36 70 772 9371

Műanyag ablakcsere Nógrád megye +36 70 772 9371

Ablak csere Csesztve

2018. január 27. - Becze Krisztián

Ablak csere Csesztve


Baráti áron műanyag ablakcsere, bontás, behelyezés Csesztve vonzáskörzetében már 24 órán belül, Magyarország egész területén, garanciával: azonnali rendelkezésre állás, igényesség a munkánkra, 10 év gyakorlat a szakmában 06 70 772 9371, Becze Krisztián.
Kérjen tőlünk ingyenes árajánlatot a következő fényképre kattintva!
ajánlatkérés

Biztosak vagyunk abban, hogy oldalainkon az összes nyitott kérdésre kimerítő választ talál, ha ez nem valósulna meg bármilyen oknál fogva, akkor forduljon hozzánk bizalommal akár telefonon, akár e-mailben vagy Facebook oldalunkon!

Megoldható a fűtésszámla csökkentése műanyag ablakokkal?


Lehetséges, a mindössze arra kell ügyelni, hogy az ablak csukhatósága kielégítő legyen, és az üvegezése mai üvegezési technikát alkalmazzon. A legfontosabb szempont, hiába is csukódik esetleg megfelelően a meglévő ablakunk, ha nem teljesíti a követelményeket a hőszigetelési képessége. Ha úgy észleli, mintha nem zárna jól egy ablak, akkor mérget vehet rá, hogy megérett valamelyik nyílászáró kicserélése. A huzatmentes otthon kialakítása jobbá teszi a komfortérzetet és a melegérzetet is az otthonában.
A legkitűnőbb műszaki paraméterekkel rendelkező és jó hőszigetelésű műanyag nyílászáró beszerelése, cseréje esetén akár heti 3.500 Ft-ot is a pénztárcájában tarthat, ami jelentős összegre rúg!

Fontos, hogy hány légkamra van egy műanyag ablakban?

Szerepe lehet, azonban akkor lényeges igazán, ha megfelelő szélességű a profilunk. Kis profilszélességű műanyag nyílászáróba nem képesek túl sok légkamrát beépíteni a gyártók, mert negatív hatással lehet az ablak teherbírására és biztonságosságára, ami a várható életciklust is rövidíti. Műanyag ablak légkamra Csesztve

Mi a k érték műanyag nyílászáróknál?

Ez a hőátbocsátási tényező (U-val is szokták jelölni), amelynek értéke annál jobb, minél kisebb, mert ekkor több hő marad a lakásban. A meglévő nyílászáró kiszerelését és új beépítését szépészeti szempontok mellett indokolhatja a meglévő szerkezet tökéletlen kivitelezése műszaki szempontból, ami a korábbi gyártású ablakokra jellemző. A légkamrák (akár 6) és a rétegek (akár 3) számának növelésével csökkenthető a k értéke. Egy 0,5 kW/m2K értékű nyílászáró például kiválónak minősül.

Mi indokolja, hogy szakemberrel valósuljon meg a műanyag ablakok beszerelése?

A fűtéssel megtermelt hő nagy hányada szökik ki a rosszul kialakított hőszigetelés miatt, ezért a falakon kívül érdemes még kitűnő műszaki paraméterekkel rendelkező műanyag nyílászárót alkalmazni, de sajnos sok ember nem hajlandó pénzt áldozni a jó beépítésre, ami fontos az ablak elvárt működéséhez. A helyiségek energiaosztályát eldöntő épület energiatanúsítvány más szóval lakás zöldkártya adásvételi szerződéshez is dokumentálandó, 2012. január 1. óta kötelező a tanúsítvány kiállítása.

Valóban megéri a befektetést a prémium minőségű műanyag nyílászáró?

Mi sem akartuk elhinni, de ügyfeleink visszajelzései alapján volt több olyan lakás is, ahol 1 esztendő sem kellett ahhoz, hogy megtérüljön a befektetés, attól kezdve pedig már tiszta nyereséget termelt a rengeteg spórolás.

Mik a fontos szempontok új ablakok megvásárlása során?

Különféle műszaki paraméterek együtt alkotják a kiváló tulajdonságokkal rendelkező műanyag nyílászárók ismérveit. Főbb pontokban a következőkről van szó:
- k hőátbocsátási érték: már beszéltünk róla néhány bekezdéssel ezelőtt.
- üveg: a nyílászáróban 4 mm-16 mm-4 mm vastagságú üveg-légrés-üveg következik. A légrésben az igényesebb műanyag ablakok esetén nemesgáz-töltés is található (pl. argon). A hőátadást az üveg rétegei között a gáztöltés gátolja, azaz kiemelkedő módon alakítja a szigetelést.
- profil: keretnek is szoktuk hívni egyszerűbben, ebben van rögzítve az üveg. A műanyag ablakok kamrás profilokból állnak, a sarokmetszet szemlélteti minden esetben a kamrák elrendezését.
- légkamrák: ezek a profilban lévő légrések, a kamraszám fokozásával javítható az ablak hőszigetelő képessége. Sok légkamrás ablakoknál tapasztalhatjuk, hogy bizonyos légrések különleges habbal vannak kifújva, ami tovább emeli a profil hőszigetelését.
- vasalat: ez az a rész, amelyet a kilinccsel mozgatunk. A vasalatot takaró elemek a por elleni zárásra szolgálnak.
- résszellőzés: olyan ablakfunkció, ami biztosítja pl. kimosott ruhák szárításakor, hogy egy pár mm-es résen keresztül eltávozzon a lakásban kialakult pára, és biztosítható vele a levegő utánpótlása is pl. légtömör módon (dichten) záró lakásokban, ha mondjuk kemence használja folyamatosan a helyiség levegőjének oxigéntartalmát. A résszellőzés páralecsapódáshoz, és az ablak hosszabb nyitva tartása miatt nagyobb mértékű kihűléshez vezethet.

Mi a leghatékonyabb műanyag ablak tisztítási eljárás?

Műanyag ablak tisztítása – műanyag ablak Csesztve Az ablakok profiljai be vannak vonva egy védőréteggel, amely meghosszabbítja az életciklust (az ajtókét is). A tisztítás során kerülni kell az erős tisztítószerek és dörzshatású eszközök alkalmazását. Javasoljuk mosogatószer és puha rongy alkalmazását. Ezt az ablaküveg tisztításakor érdemes elvégezni. A DM-ben kapható 2 darabos mikroszálas törlőkendőt több ügyfelünk alkalmazta már sikerrel. Műanyag ablak tisztítása Csesztve Műanyag ablak karbantartása Fa vagy alumínium ablakok kezelése egy kicsit másképpen történik. A profilt mosószeres szivaccsal vagy ronggyal át kell törölni. A vasalatot olajozás előtt érdemes portalanítani, ami történhet pl. egy ecset segítségével is. Javasoljuk mindig a gyártó útmutatójában foglaltak betartását, amiről az ablak beépítésekor mi is szívesen adunk tájékoztatást.

A nyílászáró cseréjének menete

  1. Ehhez előzetesen a kollégánk helyszíni kiszállás után felírja az ablakok méreteit.
  2. Az új nyílászárókra vonatkozó árajánlat elfogadása után legyártatjuk és lakásába fuvarozzuk a kért, új ablakokat, ajtókat.
  3. Ezt követően elvégzik a műanyag ablakcserét, az ablakcsere régi tokba is elképzelhető. Műanyag ablakcsere bontás nélkül akkor oldható meg, ha a méretek pontosan megegyeznek, ilyenkor megspórolható a kisebb kőműves munkák költsége is.

Fontos tudnivaló: Az általunk forgalmazott és beépített műanyag ablakok egyedi méretben és színben is gyárthatók, ezért műszakilag lehetőséget kínálunk arra, hogy ne legyen szükség komoly átépítésre. Az ablakcsere mellett gyakori kérés az erkélybeépítés, amelynek révén bővíthető a kihasználható, belakható hely mérete..

A műanyag nyílászárók jó tulajdonságai


- nem kell csiszolni, nem úgy, mint a fa nyílászárókat
- kiváló a színtartó képességük, ellenállóbbak az ultraibolya sugárzással szemben
- alakmegtartó képességük sok kivitelnél megelőzi a fából vagy fémből készült versenytársaikét
- növelhető a hangszigetelés értéke
- alacsonyabb gyártási költségek mellett kivitelezhető
Ablakbeépítés új épületekbe
A PUR habon kívül párazáró és páraáteresztő elemek szintén felhasználhatók a műanyag nyílászárók beépítéséhez.
Ablakcsere régi panelházakban
A munka kezdetén ebben az esetben kiemeljük a régi tokot. A kiszereléskor gyakran bontást kell alkalmaznunk, viszont törekszünk a minimális rongálás elkerülésére is, hogy minél épebben maradjanak a falak és a szerkezetek.
Nyílászáró cseréje téglafalban
Ha a meglévő profilt is tanácsos kivenni, akkor teljesen kiszereljük a régi tokot is, és beépítjük az újat, ilyenkor a helyreállítási, visszajavítási munkákat is elvégezzük.
Ha a régi tok bent marad a falban, akkor csak a szárnyakat akasztjuk le, levágva a zsanérokat beillesztjük az új nyílászárót a korábbi profilba. Esztétikailag ez csúnyább megoldás, és csökken az üvegfelület is a régi és az új tok miatt.
Mennyibe kerül egy műanyag ablak?
Az ablakok árán kívül lényeges szempontok, hogy hol kell a beépítést végeznünk, illetve a helyi feltételeken kívül milyen nagyságrendű összegről szól a rendelés. Kérjük, juttassa el hozzánk a kérdéses méreteket, és megkeressük árajánlatunkkal.
Műanyag ablak ára Csesztve Műanyag ablak ingyenes felméréssel? Igen, a vevőinknek nem kell érte fizetni, hiszen ők megbíznak szakértelmünkben, tapasztalatunkban, és elfogadják akciós árajánlatunkat. Ilyenkor nem számolunk fel felmérési díjat, vagy a munka végeztével levonjuk a fizetendő összegből.
Miért nem tartjuk korrektnek bármilyen ingyenes munkavégzés reklámozását?
Sajnos azt kell mondanunk, hogy ez a vevő legdurvább becsapása. Ha belegondolunk abba, hogy amikor a munkatársunk felkeresi otthonában, hogy a helyszínen szemrevételezze az elvégzendő munkát, felmérje a nyílásokat, ahová fel szeretne szereltetni az új ablakokat, akkor időt, üzemanyagot, szükség esetén szerszámokat nem kímélve végzi a munkáját.
Sajnálatos módon akadnak olyan emberek, akik csak társaságra vágynak, az ilyen „ügyfél” elvonja a kollégáinkat a valódi ügyfelektől. Akik beszállnak az ilyen ingyenes felméréses játékba, azok valójában a fizető ügyfelekkel fizettetik ki azt az üzemanyagot és időt, amit a haszontalan érdeklődőkre pazaroltak. Mi határozottan szeretnénk ebből kimaradni. Nincsenek csodák: az üzemanyagért mindenki fizet. Érdemes ezen elgondolkodnia, mielőtt feltűnően kedvező akciót hirdető céghez fordul.
A fentiektől függetlenül mégis előfordulhat, hogy munkáinkat végezve, és a várost, az országot járva éppen a megbeszélt cím mellett haladunk el, ilyenkor tényleg ingyenesen tudjuk biztosítani a helyszíni felmérést, ez azonban a ritkább esetek egyike.
Betörött üveg javítását nem vállaljuk, arra ott vannak az üvegesek.
A nem általunk beépített műanyag ablakokkal nem (a Praktikerben vásárolt termékekkel sem) foglalkozunk. Ha gond merül fel egy beszerelt nyílászáróval, kérjük, forduljon ahhoz a céghez, akik a beszerelést végezték.

A megrendelt műanyag ablak árában az alábbi tételek szerepelnek:


- Az otthonában végzett felmérés
- Az új nyílászárók méret szerinti gyártása
- Ablak bontása
- Ablak beépítése
- Régi nyílászáró elszállítása
- Járulékos költségek, szerelési anyagok
Műanyagnyílászáró árak Csesztve

Milyen előnyei származnak abból, ha velünk végezteti a műanyag ablak szerelését Csesztve területén?


- Nem vállaljuk túl magunkat, elvégezzük a munkát a megegyezett időpontra
- Jól kvalifikált, tapasztalt munkatársak
- Ha korábban elkészülnek a megrendelt termékek, hamarabb vállaljuk a munka elvégzését
- Szükség esetén hétvégén is dolgozunk
- Számos referenciával rendelkezünk
- A legsajátosabb, egyéni igényeit is ki tudjuk elégíteni az ablakok méretével, színével, nyithatóságával, vagy bármilyen egyéb paraméterével kapcsolatban
- Az egyedi igényeknél is említett komplett RAL színskála szerinti ablakok biztosítása
- Kérjük, tájékozódjon arról, hogy milyen feltételek mellett nem kérünk előleget a nyílászárókra!
- Termékeinket kiváló paraméterekkel, elérhető áron kínáljuk
- Garancia a beépített termékekre
- Magyarország egész területén szerelünk ablakokat A leggyakoribb tévedések, amit sokan elkövetnek a nyílászárók kiválasztásakor

  1. Nézze meg az ajánlatot adó cég referenciáit! Sokan sajnálják rá az időt, pedig sok csalódástól kímélnék meg magukat, amennyiben utána járnának. Saját magáról mindenki azt állít, amit akar, de az elégedett ügyfélnél nincsen jobb reklám!
  2. Csak szakértő bevonásával válassza ki az Ön lakása számára ideális nyílászárót! A nyílászárók megtekintésekor is hallgassa meg a tapasztalt szakember véleményét!
  3. Ne vegyen meg olyan ablakot, amelyre nincs legalább 1 év garancia!
  4. Érdemes a munkavégzéssel megbízni kívánt cégnek utánajárni adószám, cégjegyzékszám alapján! Sok érdekes dolog kiderülhet a kellő alapossággal végzett ellenőrzés során, különben bottal ütheti az előleget felvevő személy nyomát!
  5. A műszaki tulajdonságok közül talán a legfontosabbak a hőszigetelés (k tényező), a zajszigetelés (dB), az üvegezés minősége és a kamrák száma (lásd a sarokmetszetet).

Milyen méretű ablakot válasszak?

Lényeges szempont műanyag és fa tokozású ablakoknál is, hogy az ablak méretét nem csupán az üveg, hanem a teljes keretméret szabja meg. Az ablakok esetében úgy kell elküldenie a kért dimenziókat, hogy először a vízszintes, majd a függőleges méret szerepeljen (pl. 90 x 120, amely esetben 90 cm széles és 120 cm magas tokkal rendelkező ablakra van szüksége). Lényeges még azt megemlíteni, hogy amikor a tervező a bevilágítási értékeket számolja a helyiségek alapterületének, tájolásának és a lakás belső elosztásának figyelembe vételével, akkor a világító felületet kalkulálja, ennél mindig érdemes egy kicsit nagyobb nyílászárót rendelni, hiszen az ablak arányai is befolyásolják a beeső fényt, például a hosszúkásabb ablakokon kevesebb fény érkezik a helyiségbe, mint a négyzetes alakúakon a falak vastagsága miatt.

Milyen színű ablakot rendeljek?

Megfelelve a többség elvárásainak fehér színű, PVC anyagú ablakra kalkuláljuk ki az árajánlatunkat, de ha igény merül fel rá, tetszőleges színű vagy fóliázással rendelkező ablakra is szívesen számolunk Önnek egy árat. A fóliázás és festés járulékos költséget hordoz magában, amelynek összege az esetek túlnyomó részében mintegy 1/3-ával drágítja a végösszeget. A fólia ellenálló az ultraibolya sugárzással szemben, és választható fa hatású szín is.

Milyen nyílású nyílászárót érdemes választani?

Árban nagyobb különbség a fix és a valamilyen módon nyíló ablakok között van, hiszen a fix ablakban nincsen vasalat, szárny, zsanér. Ha megfontolás nélkül szeretné kihagyni a nyitás lehetőségét, mérlegelje, hogy miképpen végzi majd az ablakpucolást, illetve kivitelezhető-e a megfelelő levegőcsere az adott térben. A nyitási mód kiválasztásakor természetesen figyelembe kell venni a lakás belső bútorozását is, mert a belső adottságok szűkíthetik később a mozgásterét. A nyitási sugár csökkentésére lehet osztott ablakokban is gondolkodni. Néhány jellemző ablaktípus az alábbiakban látható a tipikus ablaknyitási módokkal: Ablak nyitási módjai Csesztve Balos jobbos ablak befelé nyíló Lényeges-e a beszerelés helye? Lényeges tényező az ajánlatunk kiszámításánál, hogy melyik településen kéri az új nyílászárók beépítését, mert ez befolyásolja az ajánlati összeget is. A legjobb, ha a felméréstől, az ablak leszállításán keresztül egészen a beépítésig mindent egy cég végez, így ha kérdés merülne fel kiküszöbölhető a felek kölcsönös okolása. A nyílászáró beszerelés kiszállási díjakat a következő térképen tekintheti meg: ablak beépítés ára Csesztve
Melyek a legfontosabb plusz elemek, amelyek felszerelése javasolt?
Ha redőny, szúnyogháló, párkány szükséges a nyílászárón kívül, akkor ebben is tudunk Önnek segíteni. Az árnyékoló redőny gyártható pl. alumíniumból, a szúnyogháló lehet rögzített vagy mozgatható kivitelű, a szoba páratartalmától függően lehetséges szellőztető berendezés beépítése is a nyílászáróba.
Műanyag ablak árajánlatok összehasonlítása
Jótanácsunk: nyilván szeretné egymáshoz mérni a kapott ajánlatokat, ezért minden pályázónak ugyanazt az ajánlatkérést küldje el, és mindenkitől ugyanazt a tételes árajánlatot kérje el. Csak ezáltal válnak egymással összehasonlíthatóvá a cégek ajánlatai, különben almát a körtével, vagy legfeljebb jonatánt starkinggal tud összehasonlítani. A bontásra szinte mindenki végleges munkadíjat mond, részletezés nélkül.
A beépített műanyag nyílászárók ellenőrzése
Kiemelt jelentőségű, hogy az ablakok beszerelése, cseréje után a megrendelő járjon a végére annak, hogy valamennyi lépés előírásszerűen, az elvárások szerint történt. Ellenőrizze, hogy minden ajtó és ablak megfelelően nyitható, jól működik és záródik. Az összes funkció tesztelése után tételesen nézze át még a kollégáink helyszínen tartózkodásakor, hogy mindent megkapott-e, és a nyílászárók beszerelése kifogástalan állapotban, sérülésmentesen történt-e.
A legjobb azonnal elhárítani bármilyen felmerülő kifogást.
Ablakcsere esetén a kiemelést szinte alig észrevehető rongálással intézzük, és arra törekszünk, hogy mindent egy oldalról, jellemzően belülről végezzünk, így a lakás külső homlokzatán minél kevesebb sérülés keletkezik, a belső hibákat apróbb fal restaurálási műveletekkel tüntetjük el.
Fa hatású műanyag ablakok Csesztve
Alacsony költségű műanyag ablakcsere, bontás, behelyezés Csesztve övezetében akár 1 nap alatt, Magyarország egész területén, szavatolva a kiváló minőségű munkát: gyorsaság, precizitás, sok éves szakmai tapasztalat 06 70 772 9371, Becze Krisztián.

A bejegyzés trackback címe:

https://muanyagablakcserenograd.blog.hu/api/trackback/id/tr9213607599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása