Műanyag ablakcsere Nógrád megye +36 70 772 9371

Műanyag ablakcsere Nógrád megye +36 70 772 9371

Ablakcsere Buják

2018. január 27. - Becze Krisztián

Ablakcsere Buják


Alacsony költségű műanyag ablakcsere, bontás, beszerelés Buják területén már 1 nap alatt, Magyarország egész területén, garanciával: rövid időn belüli kiszállás, precizitás, sok éves gyakorlat a szakmában 06 70 772 9371, Becze Krisztián.
Ingyenes ajánlatkéréshez ablakcserére, műanyag ablak beépítésre kattintson az alábbi képre!
akciós ablakcsere

Reméljük, hogy honlapunkon az összes nyitott kérdésre részletes információt talál, ha valamiért ez nem teljesülne, akkor forduljon hozzánk bizalommal bármelyik elérhetőségünkön!

Lehet csökkenteni a fűtési költséget műanyag ablakokkal?


Igen, a mindössze arra kell ügyelni, hogy a nyílászáró megfelelően zárjon, és az üvegezése korszerű üvegezési technikát foglaljon magába. A legfontosabb szempont, hiába is csukódik adott esetben megfelelően a meglévő ablakunk, ha nem teljesíti a követelményeket a hőszigetelési paramétere. Ha úgy észleli, mintha valahol nyitva lenne egy ablak, akkor biztos lehet benne, hogy esedékes valamelyik nyílászáró kicserélése. A huzatmentes helyiség létrehozása jobbá teszi a komfortérzetet és a melegérzetet is a szobában.
A legkitűnőbb műszaki paraméterekkel rendelkező és jó hőszigetelésű műanyag ablak beépítése, cseréje esetén akár napi 500 Ft-ot is megtakaríthat, ami jelentős összegre rúg!

Van valamilyen szempontból szerepe annak, hogy hány légkamra van egy nyílászáróban?

Számíthat, feltéve, ha megfelelő szélességű a profilunk. Kis profilszélességű műanyag ablakba nem képesek túl sok légkamrát beépíteni a gyártók, mert meggyengülhet az ablak szerkezete, ami a várható életciklust is rövidíti. VEKA 82 MD műanyag ablak sarokmetszet Buják

Mi a k érték műanyag nyílászáróknál?

Ez a hőátbocsátási tényező (U-val is szokták jelölni), értéke fordítottan arányos a helyiségben maradó hővel, tehát a lehető legkisebb legyen. A meglévő nyílászáró kiszerelését és új beépítését szépészeti szempontok mellett indokolhatja még a túl magas hőveszteség, ami a korábbi gyártású ablakokra jellemző. A légkamrák (akár 6) és a rétegek (akár 3) számának növelésével csökkenthető a k értéke. Egy 0,5 kW/m2K értékű ablak már igen jó minőségűnek számít.

Mi követeli meg, hogy szakemberrel valósuljon meg a műanyag nyílászárók beépítése?

A fűtéssel előállított kalóriamennyiség jelentős része távozik el a rosszul kialakított hőszigetelés miatt, ezért a falakon kívül javasolt még kitűnő műszaki paraméterekkel rendelkező műanyag nyílászárót alkalmazni, de sajnos sok ember nem hajlandó pénzt áldozni a jó beépítésre, ami fontos az ablak elvárt működéséhez. Az épületek energiaosztályát eldöntő épület energiatanúsítvány más szóval lakás zöldkártya adásvételi szerződéshez is mellékelendő, 2012. január 1. óta kötelező a tanúsítvány kiállítása.

Mennyi idő alatt térül meg a költségesebb műanyag nyílászáró?

Ez függ a lakás méretétől, de általánosságban azt lehet mondani, hogy akár 1 év alatt is megtérül az új műanyag ablak megvásárlása.

Mit kell figyelembe venni műanyag ablak vásárlásakor?

A legkülönbözőbb műszaki tulajdonságok összességében határozzák meg a kiváló tulajdonságokkal rendelkező műanyag nyílászárók ismérveit. Ezek lényegében az alábbiak:
- k hőátbocsátási érték: már beszéltünk róla néhány bekezdéssel ezelőtt.
- üveg: a nyílászáróban 4 mm-16 mm-4 mm vastagságú üveg-légrés-üveg következik. A légrésben az igényesebb műanyag ablakok esetén nemesgáz-töltés is van (pl. kripton). A hőátadást az üvegtáblák között a gáztöltés gátolja, vagyis nagy mértékben meghatározza a szigetelést.
- profil: toknak is szoktuk hívni egyszerűbben, ez tartja az üveget. A profilnál precíz méretezéssel és pontos illesztéssel érhető el a jó záródás és a műanyag ablak hosszú élettartama.
- légkamrák: ezek a profilban lévő légrések, a kamraszám fokozásával javítható az ablak hőszigetelése. Sok légkamrás ablakoknál tapasztalhatjuk, hogy bizonyos légrések speciális szigetelőanyaggal vannak kifújva, ami tovább fokozza a profil hőszigetelését.
- vasalat: ez az a rész, amelyet a kilinccsel mozgatunk. A vasalat rendszeres olajozása nagy mértékben hozzájárul a hibátlan működés megtartásához.
- résszellőzés: olyan ablakfunkció, ami lehetővé teszi pl. kimosott ruhák szárításakor, hogy egy pár mm-es résen keresztül eltávozzon a lakásban kialakult pára, és biztosítható vele a levegő utánpótlása is pl. légtömör módon (dichten) záró lakásokban, ahol pl. kandallóval fűtünk. A résszellőzés páralecsapódáshoz, és az ablak hosszabb nyitva tartása miatt nagyobb mértékű kihűléshez vezethet.

Műanyag ablakok tisztításának módja

Műanyag ablak tisztítása – műanyag ablak Buják Az ablakok profiljai be vannak vonva egy védőréteggel, amely meghosszabbítja a műanyag nyílászáról élettartamát (az ajtókét is). Emiatt a tisztításnál kerülni kell az erős tisztítószerek és dörzshatású eszközök alkalmazását. Javasoljuk mosogatószer és szálmentes kendő használatát. Ezt az ablaküveg tisztításakor érdemes elvégezni. Van, aki a W5 kendőre és Szilviára esküszik, ami az üveg tisztaságát illeti. Műanyag ablak tisztítása Buják Műanyag ablak karbantartása Fa vagy alumínium ablakok kezelése egy kicsit másképpen történik. A profilt mosószeres szivaccsal vagy ronggyal át kell törölni. A szigetelő gumikat szintén ajánlott áttörölni, javasoljuk szilikont tartalmazó szer használatát. A szükségessé vált alkatrészeket szerezze be mihamarabb, hogy időben kicserélhesse az esetlegesen elkopott alkatrészeket, ellenkező esetben a csere biztos drágább lesz.

Hogyan történik az ablakcsere?

  1. Ehhez a munkát megelőzően munkatársunk felméri a szóban forgó nyílászárók pontos méreteit.
  2. A nyílászárók legyártása után az ablak beépítését végző munkatársaink kiszállítják a megrendelt műanyag ablakokat és/vagy ajtókat.
  3. Kiszállítás után elvégzik a műanyag ablakcserét, az ablakcsere régi tokba is elképzelhető. Műanyag ablakcsere bontás nélkül akkor oldható meg, ha a méretek pontosan megegyeznek, ilyenkor megspórolható a kisebb kőműves munkák költsége is.

Figyelem! Az általunk forgalmazott és beépített műanyag ablakok egyedi méretben és színben is gyárthatók, ezért műszakilag lehetőséget kínálunk arra, hogy ne legyen szükség komoly átépítésre. Sok ügyfelünknél felmerül még az erkélybeépítés, amelynek révén jelentős mértékben nagyobbá tehető a lakás.

Miért javasoljuk és választjuk mi is otthonunkba a műanyagból készült ablakokat?


- kisebb karbantartásigény
- kiváló a színtartó képességük, UV-állóak
- alakmegtartó képességük sok kivitelnél megelőzi a fából vagy fémből készült versenytársaikét
- növelhető a hangszigetelés értéke
- jobb ár-érték arány biztosítható
Ablakbeépítés új épületekbe
A PUR habon kívül párazáró és páraáteresztő szalagok szintén felhasználhatók a műanyag nyílászárók beszereléséhez.
Ablakcsere régi panelházakban
A munka kezdetén ebben az esetben kiemeljük a régi tokot. A kiszereléskor gyakran bontást kell alkalmaznunk, de mindig nagyon ügyelünk arra, hogy az épület, fal a lehető legkisebb mértékben sérüljön.
Ablakcsere tégla épületben
Ha indokolt a korábbi keret eltávolítása, végrehajtjuk ezt a munkát egyeztetve Önnel, és az új beszerelését követően visszaállítjuk a fal épségét.
Abban az esetben, ha nem kell bántani a keretet, leakasztjuk az ablakszárnyakat, és a zsanérok levágásával a régi tokba helyezzük az új ablakot. Ez általában nem jár annyira szép eredménnyel, mint a teljes eltávolítás, ráadásul kisebb lesz a fényáteresztő felület is.
Mennyit kell fizetni egy műanyag nyílászáróért?
Az árkalkuláció során mindig figyelembe vesszük a felmért nyílászárók méretein kívül a helyi viszonyokat, és pl. a megrendelt ablakok számától függően további árengedményt adunk. Legyen szíves elküldeni a konkrét méreteket, és megkeressük kedvezményes árajánlatunkkal!
Műanyag erkélyablak Buják Műanyag ablak ingyenes felméréssel? Igen, ügyfeleink számára ingyenes, mert meg is rendelik tőlünk a műanyag nyílászárókat. Ilyenkor nem számolunk fel felmérési díjat, vagy a munka végeztével levonjuk a fizetendő összegből.
Miért nem tartjuk egyébként etikusnak az ingyenes kiszállásos/felméréses „beetetést”?
Ebben az esetben mindenféle ingyenesség hirdetése pszichológiai trükk, amit szeretnének beleverni az emberek fejébe. Ha belegondolunk abba, hogy amikor a munkatársunk felkeresi otthonában, hogy a helyszínen szemrevételezze az elvégzendő munkát, felmérje a nyílásokat, ahová fel szeretne szereltetni az új ablakokat, akkor időt, üzemanyagot, szükség esetén szerszámokat nem kímélve végzi a munkáját.
Sajnos sok olyan érdeklődővel találkoztunk, akik csak emberekkel szeretnének beszélgetni, ezek elrabolják az időt a tényleges megrendelőktől, amilyen reményeink szerint pl. Ön is. Akik beszállnak az ilyen ingyenes felméréses játékba, azok valójában a fizető ügyfelekkel fizettetik ki azt az üzemanyagot és időt, amit a haszontalan érdeklődőkre pazaroltak. Mi határozottan szeretnénk ebből kimaradni. Nincsenek csodák: az üzemanyagért mindenki fizet. Érdemes ezen elgondolkodnia, és csak ezután döntse el, hogy kivel szeretné a munkát elvégeztetni.
Megeshet, hogy munkáinkat végezve, és a várost, az országot járva éppen a megbeszélt cím mellett haladunk el, és megoldható a valóban ingyenes felmérés.
Kitört ablaküveggel nem foglalkozunk, arra ott vannak az üvegesek.
A nem általunk beépített műanyag ablakokkal nem (az OBI-ban vásárolt termékekkel sem) foglalkozunk. Probléma esetén keresse meg a beszerelést végző vállalkozást.

A megrendelt műanyag ablak árában az alábbi tételek szerepelnek:


- Az otthonában végzett felmérés
- Az új ablakok méretre gyártása
- A meglévő ablakok eltávolítása
- A megrendelt és legyártott nyílászárók falba építése
- Régi nyílászáró elszállítása
- Felmerülő pluszköltségek, szereléshez felhasznált egyéb eszközök, alkatrészek
Műanyagnyílászáró árak Buják

Milyen előnyei származnak abból, ha velünk végezteti a műanyag ablak szerelését Buják területén?


- Nem vállaljuk túl magunkat, elvégezzük a munkát a megegyezett időpontra
- Jól kvalifikált, sok helyzetben megedződött és a váratlanra is felkészült szakemberek
- Ha egy megrendelt ablak raktáron van, korábban teljesítjük a rendelést
- Kérésre akár szombaton vagy vasárnap is számíthat ránk
- Elégedett ügyfeleinknek se szeri, se száma, érdeklődjön bővebb információkért
- Egyedi méretű ablakot is tudunk biztosítani
- Bármilyen színben kérheti a műanyag nyílászárót (RAL színskála)
- Bizonyos esetekben nem kell előleget sem fizetnie!
- Termékeinket kitűnő műszaki tulajdonságokkal, elérhető áron kínáljuk
- Érvényesítjük a gyártói garanciát, és garantáljuk a műanyag ablakok beépítésének megfelelőségét
- Országos lefedettséggel működünk Súlyos hibák, amit sokan elkövetnek a nyílászárók kiválasztásakor

  1. Nem ellenőrzi elég alaposan a kivitelező céget. Sokan sajnálják rá az időt, pedig sok csalódástól kímélnék meg magukat, és még pénzt is spórolhatnának vele. Saját magáról mindenki azt állít, amit akar, de az elégedett ügyfélnél nincsen jobb reklám!
  2. Nem fogja megbánni, ha már a folyamat elején felveszi a kapcsolatot a megfelelő szakembergárdával Már a lehetőségek megtekintésekor is kérje ki tapasztalt szakember tanácsát
  3. Ne vásároljon olyan terméket, amelyre nincs legalább 1 év garancia!
  4. Keressen rá az interneten a vállalkozás adószámára, akivel szeretné a munkát végeztetni! Sok érdekes dolog kiderülhet a kellő alapossággal végzett ellenőrzés során, különben futhat a pénze után!
  5. A műszaki tulajdonságok közül talán a legfontosabbak a hőszigetelés (k tényező), a zajszigetelés (dB), az üvegezés minősége és a kamrák száma (lásd a sarokmetszetet).

Kell-e nagy ablak a lakásba, mi számít elegendőnek?

Fontos tudnivaló műanyag és fa tokozású ablakoknál is, hogy az ablak méretét nem csupán az üveg, hanem a teljes tok mérete határozza meg. Az ablakok esetében úgy kell elküldenie a kért dimenziókat, hogy először a vízszintes, majd a függőleges méret szerepeljen (pl. 120 x 150, ahol 120 cm széles és 150 cm magas tokkal rendelkező ablakra van szüksége). Nem árt tudni azt sem, hogy amikor a tervező a bevilágítási értékeket számolja a helyiségek alapterületének, tájolásának és a lakás belső elosztásának figyelembe vételével, akkor a világító felületet kalkulálja, ennél mindig érdemes egy kicsit nagyobb nyílászárót rendelni, hiszen a tok és esetleg a redőny is levesz a fényt áteresztő felületből.

Érdemes eltérni a fehér színtől műanyag nyílászárók esetén?

Megfelelve a többség elvárásainak fehér színű, PVC anyagú ablakra adunk ajánlatot, de kérésre az Ön által kedvelt árnyalatban vagy fóliázással rendelkező nyílászáróra is tudunk árat kalkulálni. A fóliázás és festés nincs benne az alapárban, amelynek összege az esetek túlnyomó részében megközelítőleg 35%. A fólia ellenálló az ultraibolya sugárzással szemben, és választható fa hatású szín is.

Hogyan nyíljon az ablak?

Több tízezer forint is lehet az árdifferencia a rögzített és a nyitható nyílászárók között, mivel a fix nyílászáró nem tartalmazza pl. a végösszeget növelő zsanért és vasalatot. Ha viszont ok nélkül akarja kihagyni az ablakból a nyithatóság tulajdonságát, gondolja át, hogy miképpen végzi majd az ablakpucolást, illetve hogyan tud szellőztetni a szobában. A nyitási mód eldöntése alkalmával természetesen figyelembe kell venni a lakás belső bútorozását is, mert a belső adottságok korlátozhatják a lehetőségeket. Ha nem egyszárnyú, hanem két részből álló nyílászárót tervez be, akkor máris kisebb helyen válik nyithatóvá az ablak. Az alábbiakban adunk ötletet konkrét ábrákkal: Ablak nyitási módjai Buják Balos jobbos ablak befelé nyíló Hol történik az ablakok beépítése? Az ajánlat adásánál befolyásoló szempont, hogy belföldön pontosan hol kell felszerelni az új ablakokat, mert ez befolyásolja az ajánlati összeget is. A legjobb, ha a felméréstől, az ablak leszállításán keresztül egészen a beépítésig mindent egy helyről rendel meg, így probléma esetén megspórolható a folyamatban részt vevők közötti vita. A nyílászáró beszerelés kiszállási díjakat a következő térképen tekintheti meg: ablak beépítés ára Buják
Milyen műanyag ablak kiegészítőkre van szükség?
Ha redőny, szúnyogháló, párkány szükséges a nyílászárón kívül, nem ismerünk lehetetlent. Az árnyékoló redőny gyártható pl. műanyagból, a szúnyogháló lehet rögzített vagy felhúzható kivitelű, a helyiség párássága alapján felszerelhető szellőző.
Műanyag ablak árajánlatok összehasonlítása
Bárkit is választ, kérjük, szívlelje meg baráti tanácsunkat: mivel fontos szempont a megfelelő kivitelező okos kiválasztása, azt ajánljuk, hogy minden pályázónak ugyanazt az ajánlatkérést küldje el, és ragaszkodjon ahhoz, hogy minden elemét töltsék is ki. Csak ilyen módon válnak egymással összehasonlíthatóvá a cégek ajánlatai, máskülönben almát a körtével, vagy legfeljebb jonatánt starkinggal tud összemérni. A bontásra szinte mindenki végleges munkadíjat mond, részletezés nélkül.
A beépített műanyag ablakok ellenőrzése
Elengedhetetlen fontosságú, hogy az ablakok beépítése, cseréje után maga a tulajdonos győződjön meg arról, hogy minden rendben van. Ellenőrizze, hogy minden ajtó és ablak megfelelően nyitható, jól működik és záródik. Valamennyi szempont tesztelése után elemekre lebontva nézze át még a szakemberek helyszínen tartózkodásakor, hogy mindent megkapott-e, és a nyílászárók beszerelése kifogástalan állapotban, sérülésmentesen történt-e.
Nem szoktak ilyet tapasztalni, de kérünk mindenkit arra, hogy nyomban jelezze, ha bármi gondja van, mert minden egyéb szempontot felülír az ügyfeleink elégedettsége.
Ablakcsere esetén a kiszerelést minimális rongálással intézzük, és arra törekszünk, hogy mindent egy oldalról, az esetek 95%-ában belülről végezzünk, így a lakás külső homlokzatán minél kevesebb látható szerelési nyom keletkezik, a belső hibákat kisebb kőműves munkákkal hozzuk helyre.
Nyílászáró csere Buják
Kedvező árú műanyag ablakcsere, kiszerelés, berakás Buják övezetében már 1 nap alatt, országosan is, szavatolva a kiváló minőségű munkát: gyorsaság, pontosság, évtizednyi szakmai tapasztalat 06 70 772 9371, Becze Krisztián.

A bejegyzés trackback címe:

https://muanyagablakcserenograd.blog.hu/api/trackback/id/tr7913607569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása