Műanyag ablakcsere Nógrád megye +36 70 772 9371

Műanyag ablakcsere Nógrád megye +36 70 772 9371

Ablakcsere Dorogháza

2018. január 27. - Becze Krisztián

Ablakcsere Dorogháza

Műanyag ablak beépítése fa tokba Dorogháza


Kedvező árú műanyag ablakcsere, bontás, behelyezés Dorogháza környékén akár 1 nap alatt, országosan is, munkánkra garanciát nyújtva: villámgyors megjelenés a helyszínen, precizitás, sok éves múlt a szakmában 06 70 772 9371, Becze Krisztián.
Kérjen tőlünk ingyenes árajánlatot a következő fényképre kattintva!
akciós ablakcsere

Bízunk benne, hogy weboldalunkon minden kérdésére kimerítő információt talál, ha ez nem valósulna meg bármilyen oknál fogva, akkor keressen meg minket bármelyik elérhetőségünkön!

Lehet csökkenteni a fűtési költséget műanyag nyílászárókkal?


Igen, a mindössze arra kell ügyelni, hogy a nyílászáró jól záródjon, és az üvegezése modern üvegezési technikát foglaljon magába. A lényeg, hiába is zár esetleg jól a meglévő ablakunk, ha nem kielégítő a hőszigetelési képessége. Ha azt érzi, mintha huzat lenne a helyiségben, akkor minden bizonnyal megérett valamelyik nyílászáró kicserélése. A légmozgásoktól mentes szoba létrehozása növeli a komfortérzetet és a melegérzetet is az otthonában.
A legkitűnőbb műszaki paraméterekkel rendelkező és jó hőszigetelésű műanyag nyílászáró beépítése, cseréje esetén akár havi 15 ezer Ft-ot is a pénztárcájában tarthat, ami jelentős összegre rúg!

Fontos, hogy hány légkamra van egy műanyag ablakban?

Szerepe lehet, feltéve, ha megfelelő szélességű a profilunk. Kis profilszélességű műanyag nyílászáróba nem lehet belezsúfolni sok légkamrát, mert negatív hatással lehet az ablak teherbírására és biztonságosságára, ami csökkentené az élettartamot. VEKA 82 MD műanyag ablak sarokmetszet Dorogháza

Mi a k érték műanyag ablakoknál?

Ez a hőátbocsátási tényező (U-val is szokták jelölni), amelynek értéke annál jobb, minél kisebb, mert ekkor több hő marad a lakásban. Az ablakcserét esztétikai okokon kívül indokolhatja még a túl magas hőveszteség, ami a korábbi gyártású nyílászárókat jellemzi. A légkamrák (akár 6) és a rétegek (akár 3) számának növelésével javítható a k értéke. Egy 0,5 kW/m2K értékű nyílászáró például kiválónak minősül.

Mi indokolja, hogy szakemberrel történjen a műanyag ablakok beépítése?

A fűtéssel megtermelt hő nagy hányada szökik ki a nem megfelelő hőszigetelés miatt, ezért a falakon kívül javasolt még jó minőségű műanyag ablakot használni, de sajnos sokakat hidegen hagy a tokok megfelelő behelyezése, tehát a műszakilag is megfelelő beszerelés. Az épületek energiaosztályát meghatározó épület energiatanúsítvány más szóval lakás zöldkártya adásvételi szerződéshez is dokumentálandó, 2012. január 1. óta csatolni kell ezt a minőségügyi tanúsítványt.

Valóban megéri a befektetést a több pénzbe kerülő műanyag nyílászáró?

Mi sem akartuk elhinni, de ügyfeleink visszajelzései alapján volt több olyan lakás is, ahol 1 esztendő sem kellett ahhoz, hogy megtérüljön a befektetés, attól kezdve pedig már tiszta nyereséget termelt a rengeteg spórolás.

Mik a fontos szempontok új ablakok megvásárlása során?

Különféle műszaki paraméterek együtt alkotják a kiváló tulajdonságokkal rendelkező műanyag nyílászárók ismérveit. Főbb pontokban a következőkről van szó:
- k hőátbocsátási érték: tárgyaltuk fentebb, ott megtekintheti újra.
- üveg: egy szokásos ablaküveg rétegrend így alakul: 4 mm-es üveg, 16 mm-es légrés, majd ismét egy 4 mm-es üveg következik. A légrésben jobb minőségű nyílászárók esetén nemesgáz-töltés is található (pl. argon). A hőátadást az üvegtáblák között a gáztöltés gátolja, vagyis kiemelkedő módon alakítja a szigetelést.
- profil: keretnek is szoktuk nevezni köznapi nyelven, ebben van rögzítve az üveg. A műanyag ablakok kamrás profilokból állnak, a sarokmetszet szemlélteti minden esetben a kamrák elrendezését.
- légkamrák: ezek a profilban lévő légrések, számuk növelésével javítható az ablak hőszigetelő képessége. Sok légkamrás ablakoknál előfordul, hogy bizonyos légrések speciális szigetelőanyaggal vannak kifújva, ami tovább emeli a profil hőszigetelését.
- vasalat: a kilinccsel mozgatjuk. A vasalat tisztítása általános mosószerrel végezhető, súrolószert ne alkalmazzunk, mert az károsíthatja a szépen fényesre csiszolt felületeket.
- résszellőzés: olyan ablakfunkció, ami lehetővé teszi pl. kimosott ruhák szárításakor, hogy megszabadulhassunk a lakásban felhalmozott párától, és megoldható a légbeszívás is pl. légtömör módon (dichten) záró lakásokban, ha mondjuk kemence használja folyamatosan a helyiség levegőjének oxigéntartalmát. A résszellőzéssel szemben jobb hatásfokú lehet az átszellőztetés, ahol akár 5 perc alatt kiszellőzik a lakás, de a folyamatosan termelődő párát nem tudja megszüntetni.

Mi a leghatékonyabb műanyag ablak tisztítási eljárás?

Műanyag ablak tisztítása – műanyag ablak Dorogháza A nyílászáró profiljai be vannak vonva egy védőréteggel, amely meghosszabbítja az életciklust (az ajtókét is). Emiatt a tisztításnál ne használjon maró hatású tisztítószereket a kereten és a profilon. Javasoljuk mosogatószer és szálmentes kendő használatát. Ezt az ablaküveg tisztításakor érdemes elvégezni. Az üveget nagymamáink ecetes mosogatószeres vízzel, majd újságpapírral dörzsölték át, és ragyogott utána. Hogyan lehet szépre tisztítani az ablakot Dorogháza Műanyag ablak karbantartása A karbantartás kb. fél órát vesz igénybe, és elég évente egyszer megcsinálni. A vasalatot az arra kijelölt pontokon kell megolajozni évente. A vasalatot olajozás előtt érdemes portalanítani, ami történhet pl. egy ecset segítségével is. Javasoljuk mindig a gyártó útmutatójában foglaltak betartását, amiről az ablak beépítésekor mi is szívesen adunk tájékoztatást.

Ablakcsere folyamata

  1. Ehhez a munkát megelőzően munkatársunk felméri a szóban forgó nyílászárók pontos méreteit.
  2. Az új nyílászárókra vonatkozó árajánlat elfogadása után legyártatjuk és lakásába fuvarozzuk a kért, új ablakokat, ajtókat.
  3. Ezt követően elvégzik a műanyag ablakcserét, az ablakcsere régi tokba is elképzelhető. Műanyag ablakcsere bontás nélkül akkor oldható meg, ha a méretek pontosan megegyeznek, ilyenkor megspórolható a kisebb kőműves munkák költsége is.

Megjegyzés: Mivel a rendelhető méretek teljesen egyediek, ez lehetőséget kínál arra, hogy minimális rombolással, bontással és porral járjon együtt az új elemek beszerelése. Az ablakcsere mellett gyakori kérés az erkélybeépítés, amelynek révén bővíthető a kihasználható, belakható hely mérete..

A műanyag nyílászárók jó tulajdonságai


- sokkal ellenállóbb az idő viszontagságainak, nem kell kezelni
- nem igazán fakulnak ki az idő múlásával, UV-állóak
- alakmegtartó képességük sok kivitelnél megelőzi a fából vagy fémből készült versenytársaikét
- megfelelő kamrakialakítással javítható a hangszigetelés
- alacsonyabb gyártási költségek mellett kivitelezhető
Nyílászárók beszerelése újonnan épített lakásokba
A PUR habon kívül párazáró és páraáteresztő elemek szintén felhasználhatók a műanyag nyílászárók berakásához.
Ablakcsere régi panelházakban
A munka kezdetén ebben az esetben kiemeljük a régi tokot. Előfordul, hogy nem tudjuk kiküszöbölni a bontást, viszont törekszünk a minimális rongálás elkerülésére is, hogy minél épebben maradjanak a falak és a szerkezetek.
Nyílászáró cseréje téglafalban
Ha a régi tok kibontását is kéri, végrehajtjuk ezt a munkát egyeztetve Önnel, és az új beszerelését követően visszaállítjuk a fal épségét.
Abban az esetben, ha nem kell bántani a keretet, akkor csak a szárnyakat akasztjuk le, levágva a zsanérokat beillesztjük az új nyílászárót a korábbi profilba. Esztétikailag ez csúnyább megoldás, és csökken az üvegfelület is a régi és az új tok miatt.
Olcsó a műanyag ablak?
Sajnos erre még négyzetméter árat sem tudunk adni, mert csak pontos méretek alapján tudunk árat kalkulálni. Legyen szíves elküldeni a konkrét méreteket, és megkeressük kedvezményes árajánlatunkkal!
Műanyag erkélyablak Dorogháza Ingyenes a felmérés? Igen, ügyfeleink számára ingyenes, mert meg is rendelik tőlünk a műanyag nyílászárókat. Ilyenkor nem számolunk fel felmérési díjat, vagy a munka végeztével levonjuk a fizetendő összegből.
Miért nem tartjuk egyébként etikusnak az ingyenes kiszállásos/felméréses „beetetést”?
Ebben az esetben mindenféle ingyenesség hirdetése pszichológiai trükk, amit szeretnének beleverni az emberek fejébe. Ha belegondolunk abba, hogy amikor a munkatársunk felkeresi otthonában, hogy a helyszínen szemrevételezze az elvégzendő munkát, felmérje a nyílásokat, ahová fel szeretne szereltetni az új ablakokat, akkor időt, üzemanyagot, szükség esetén szerszámokat nem kímélve végzi a munkáját.
Sajnos sok olyan érdeklődővel találkoztunk, akik csak társaságra vágynak, az ilyen „ügyfél” elvonja a kollégáinkat a valódi ügyfelektől. Az ingyenességet hirdető cégek ebben a játékban vesznek részt, és p. Önnel fizettetik meg a sok elvesztegetett időt. Mi határozottan szeretnénk ebből kimaradni. Nincsenek csodák: az idő mindenkinek pénz. Fontolja meg ezeket a szempontokat, mielőtt feltűnően kedvező akciót hirdető céghez fordul.
A fentiektől függetlenül mégis előfordulhat, hogy munkáinkat végezve, és a várost, az országot járva éppen a megbeszélt cím mellett haladunk el, és megoldható a valóban ingyenes felmérés.
Kitört ablaküveggel nem foglalkozunk, arra ott vannak az üvegesek.
A mások révén beszerelt nyílászárókkal semmiképpen nem (a Praktikerben vásárolt termékekkel sem) foglalkozunk. Probléma esetén keresse meg a beszerelést végző vállalkozást.

A nyílászárók megrendelése esetén a következő elemeket foglalja magában az ár:


- Az otthonában végzett felmérés
- Az új ablakok méretre gyártása
- A meglévő ablakok eltávolítása
- A megrendelt és legyártott nyílászárók falba építése
- A kiszerelt ablakok elfuvarozása
- Felmerülő pluszköltségek, szereléshez felhasznált egyéb eszközök, alkatrészek
Műanyag ablak beszerelése Dorogháza

Milyen előnyei származnak abból, ha velünk végezteti a műanyag ablak szerelését Dorogháza területén?


- Tartjuk magunkat a megbeszélt ütemezéshez
- Magas képzettségű, tapasztalt kollégák
- Ha korábban elkészülnek a megrendelt termékek, hamarabb vállaljuk a munka elvégzését
- Kérésre akár szombaton vagy vasárnap is számíthat ránk
- Elégedett ügyfeleinknek se szeri, se száma, érdeklődjön bővebb információkért
- A legsajátosabb, egyéni igényeit is ki tudjuk elégíteni az ablakok méretével, színével, nyithatóságával, vagy bármilyen egyéb paraméterével kapcsolatban
- Az egyedi igényeknél is említett komplett RAL színskála szerinti ablakok biztosítása
- Bizonyos esetekben nem kell előleget sem fizetnie!
- Termékeinket jó minőségben, a legjobb ár-érték aránnyal kínáljuk
- Szavatoljuk az általunk végzett munka műszakilag tökéletesen kivitelezett módját, tartósságát
- Teljes belföldön működünk, akár az ország legtávolabbi pontjára is elmegyünk A leggyakoribb tévedések, amit sokan elkövetnek a nyílászárók kiválasztásakor

  1. Nem ellenőrzi elég alaposan a kivitelező céget. Sokan sajnálják rá az időt, pedig sok csalódástól óvnák meg magukat, ha vennék rá a fáradságot. Saját magáról mindenki azt állít, amit akar, de az elégedett ügyfélnél nincsen jobb reklám!
  2. Nem fogja megbánni, ha már a folyamat elején felveszi a kapcsolatot a megfelelő szakembergárdával A nyílászárók megtekintésekor is kérje ki tapasztalt szakember tanácsát
  3. Ne vásároljon olyan terméket, amelyre nincs legalább 1 év garancia!
  4. Keressen rá az interneten a vállalkozás adószámára, akivel szeretné a munkát végeztetni! Sok érdekes dolog kiderülhet a kellő alapossággal végzett ellenőrzés során, különben bottal ütheti az előleget felvevő személy nyomát!
  5. A műszaki tulajdonságok közül talán a legfontosabbak a hőszigetelés (k tényező), a zajszigetelés (dB), az üvegezés minősége és a kamrák száma (lásd a sarokmetszetet).

Kell-e nagy ablak a lakásba, mi számít elegendőnek?

Lényeges szempont műanyag és fa keretű ablakoknál is, hogy az ablak méretét nem pusztán az üveg, hanem a teljes keretméret szabja meg. Tehát a méret megadásánál ezt a kívánt méretet kell megadnia nekünk úgy, hogy először a vízszintes, majd a függőleges méret szerepeljen (pl. 90 x 120, amely esetben 90 cm széles és 120 cm magas tokkal rendelkező ablakra van szüksége). Nem árt tudni azt sem, hogy amikor a tervező a bevilágítási értékeket számolja a helyiségek alapterületének, tájolásának és a lakás elrendezésének figyelembe vételével, akkor a világító felületet kalkulálja, ennél mindig érdemes egy kicsit nagyobb nyílászárót rendelni, hiszen a tok és esetleg a redőny is levesz a fényt áteresztő felületből.

Milyen színű ablakot rendeljek?

Megfelelve a többség elvárásainak fehér színű, PVC anyagú ablakra adunk ajánlatot, de kérésre tetszőleges színű vagy fóliázással rendelkező ablakra is tudunk árat kalkulálni. A fóliázás és festés nincs benne az alapárban, ez jellemzően 30-40% körüli. A fólia ellenáll az UV sugárzásnak, a választott színhatás azonban csak az Ön ízlésén múlik.

Milyen nyílású nyílászárót érdemes választani?

Több tízezer forint is lehet az árdifferencia a rögzített és a nyitható nyílászárók között, mert a fix nyílászáró nem tartalmazza pl. a végösszeget növelő zsanért és vasalatot. Ha viszont ok nélkül akarja kihagyni az ablakból a nyithatóság tulajdonságát, gondolja át, hogy miképpen végzi majd az ablakpucolást, illetve hogyan tud szellőztetni a szobában. A nyitási mód kiválasztásakor természetesen figyelembe kell venni a lakás belső bútorozását is, mert a belső adottságok szűkíthetik később a mozgásterét. Ha nem egyszárnyú, hanem két részből álló nyílászárót tervez be, akkor máris kisebb helyen válik nyithatóvá az ablak. Néhány jellemző ablaktípus az alábbiakban látható a tipikus ablaknyitási módokkal: Ablak nyitási módjai Dorogháza Balos jobbos ablak befelé nyíló Lényeges-e a beszerelés helye? Az ajánlat adásánál befolyásoló szempont, hogy Magyarországon belül hol kéri az új nyílászárók beépítését, ugyanis ez nagy mértékben befolyásolja a végösszeget. Az Ön számára is az a legkedvezőbb, ha az első kiszállástól az utolsó csavar becsavarásáig mindent egy cég végez, így bármilyen kétes esetben megspórolható a folyamatban részt vevők közötti vita. Az ablak beszerelés kiszállási díjakat az alábbi térkép szemlélteti: ablak beépítés ára Dorogháza
Műanyag nyílászáró tartozékok listája
Ha redőny, szúnyogháló, párkány szükséges a nyílászárón kívül, akkor ebben is tudunk Önnek segíteni. Az árnyékoló redőny készülhet pl. műanyagból, a szúnyogháló lehet fix vagy felhúzható kivitelű, a szoba páratartalmától függően alkalmazható légbefúvó.
A kapott ajánlatok mérlegelése
Jótanácsunk: ha szeretné, hogy össze tudja hasonlítani egymással a kapott árajánlatokat, akkor minden ajánlatadónak ugyanazt az ajánlatkérést küldje el, és mindenkitől ugyanazt a tételes árajánlatot kérje el. Csak ezáltal válnak egymással összehasonlíthatóvá a vállalkozók ajánlatai, különben almát a körtével, vagy legfeljebb jonatánt starkinggal tud összehasonlítani. A bontásra szinte mindenki végleges munkadíjat mond, részletezés nélkül.
A beépített műanyag ablakok átnézése
Roppant lényegesnek tartjuk, hogy az ablakok felszerelése, cseréje után a megrendelő győződjön meg arról, hogy minden rendben van. Próbálja ki az összes elem megfelelő működését. Valamennyi szempont felülvizsgálata után tételesen nézze át még a beépítést végző munkatársaink helyszínen tartózkodásakor, hogy megfelelő volt-e az átadás-átvétel, és kitűnő állapotban van-e minden beszerelt elem és alkatrész.
A legjobb azonnal elhárítani bármilyen felmerülő kifogást.
Nyílászárók cseréje alkalmával a bontást minimális rongálással végezzük, és igyekszünk, hogy mindent egy oldalról, jellemzően belülről végezzünk, így a lakás külső homlokzatán minél kevesebb látható szerelési nyom keletkezik, a belső hibákat kisebb kőműves munkákkal kijavítjuk.
Fa hatású műanyag ablakok Dorogháza
Akciós műanyag nyílászáró csere, bontás, behelyezés Dorogháza régiójában már néhány óra leforgása alatt, Magyarország egész területén, szavatolva a kiváló minőségű munkát: gyorsaság, precizitás, sok éves gyakorlat a szakmában 06 70 772 9371, Becze Krisztián.

Szólj hozzá!
műanyag ablak árak beépítéssel Dorogháza ablakcsere Dorogháza ablakcsere régi tokba Dorogháza akciós műanyag ablak Dorogháza műanyag ablak csere Dorogháza műanyag ablak beépítés Dorogháza műanyag ablak bontás Dorogháza műanyag ablak árak Dorogháza műanyag ablak beállítása Dorogháza műanyag ablak beszerelése Dorogháza műanyag ablak egyedi méretben Dorogháza műanyag ablak festése Dorogháza műanyag ablak felújítása Dorogháza műanyag ablak fajták Dorogháza műanyag ablak finombeállítása Dorogháza műanyag ablak fa tokba Dorogháza műanyag ablak gyártása Dorogháza műanyag ablak hangszigetelése Dorogháza műanyag ablak háromrétegű üveggel Dorogháza műanyag ablak ingyenes felmérés Dorogháza műanyag ablak javítás Dorogháza műanyag ablak légbevezető Dorogháza műanyag ablak kitámasztó Dorogháza műanyag ablak kilincs ár Dorogháza műanyag ablak leszerelése Dorogháza műanyag ablak négyzetméter ár Dorogháza műanyag ablak nyitása Dorogháza műanyag ablak olcsón Dorogháza műanyag ablak online Dorogháza műanyag ablak olajozása Dorogháza műanyag ablak profilok összehasonlítása Dorogháza műanyag ablak panelba Dorogháza műanyag ablak párásodása Dorogháza műanyag ablak penész Dorogháza műanyag ablak rögzítése Dorogháza műanyag ablak részletre Dorogháza műanyag ablak szellőző Dorogháza műanyag ablak tisztítása Dorogháza műanyag ablak toktoldó Dorogháza műanyag ablak tartozékok Dorogháza

A bejegyzés trackback címe:

https://muanyagablakcserenograd.blog.hu/api/trackback/id/tr8913607621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása