Műanyag ablakcsere Nógrád megye +36 70 772 9371

Műanyag ablakcsere Nógrád megye +36 70 772 9371

Műanyag ablak akció Balassagyarmat

2018. január 27. - Becze Krisztián

Műanyag ablak akció Balassagyarmat

8 légkamrás műanyag ablak Balassagyarmat


Alacsony költségű műanyag nyílászáró csere, bontás, behelyezés Balassagyarmat vonzáskörzetében akár 24 órán belül, Magyarország egész területén, szavatolva a kiváló minőségű munkát: gyorsaság, igényesség a munkánkra, sok éves gyakorlat a szakmában 06 70 772 9371, Becze Krisztián.
Kérjen tőlünk ingyenes árajánlatot a következő fényképre kattintva!
akciós ablakcsere

Bízunk benne, hogy oldalainkon az összes nyitott kérdésre minden igényt kielégítő választ talál, ha valamiért ez nem teljesülne, akkor forduljon hozzánk bizalommal bármelyik elérhetőségünkön!

Lehet csökkenteni a fűtési költséget műanyag nyílászárókkal?


Lehetséges, a lényeg, hogy az ablak megfelelően zárjon, és az üvegezése korszerű üvegezési technikát alkalmazzon. A lényeg, hiába is zár adott esetben jól a mostani ablakunk, ha rossz a hőszigetelési jellemzője. Ha azt érzi, mintha nem zárna jól egy ablak, akkor valószínűleg esedékes az ablakcsere. A huzatmentes helyiség biztosítása jobbá teszi a komfortérzetet és a melegérzetet is a szobában.
Jól záródó és jó hőszigetelésű műanyag nyílászáró beszerelése, cseréje esetén akár napi 500 Ft-ot is a pénztárcájában tarthat, ami jelentős összegre rúg!

Fontos, hogy hány légkamra van egy műanyag ablakban?

Érdekes lehet, de csak akkor, ha elég széles a profilunk. Kis profilszélességű műanyag nyílászáróba nem lehet belezsúfolni sok légkamrát, mert meggyengülhet az ablak szerkezete, ami csökkentené az élettartamot. VEKA műanyag profil Balassagyarmat

Mi a k érték műanyag ablakoknál?

Ez a hőátbocsátási tényező (U-val is szokták jelölni), értéke fordítottan arányos a helyiségben maradó hővel, tehát a lehető legkisebb legyen. Az ablakcserét szépészeti szempontok mellett indokolhatja a meglévő szerkezet tökéletlen kivitelezése műszaki szempontból, ami a régebbi ablakokra jellemző. A légkamrák (akár 6) és a rétegek (akár 3) számának növelésével csökkenthető a k értéke. Egy 0,5 kW/m2K értékű ablak például kiválónak minősül.

Mi teszi szükségessé, hogy tapasztalt mesterember segítségével történjen a műanyag ablakok beépítése?

A fűtéssel megtermelt hő nagy hányada szökik ki a nem megfelelő hőszigetelés miatt, ezért a falakon kívül érdemes még kitűnő műszaki paraméterekkel rendelkező műanyag nyílászárót alkalmazni, de sajnos sokan meg szoktak feledkezni az ablaktokok jó minőségű illesztéséről, azaz kiváló beépítéséről. A helyiségek energiaosztályát meghatározó épület energiatanúsítvány vagy más néven lakás zöldkártya adásvételi szerződéshez is dokumentálandó, 2012. január 1. óta csatolni kell ezt a minőségügyi tanúsítványt.

Valóban megéri a befektetést a prémium minőségű műanyag nyílászáró?

Nagyon sok függ a kiszerelt, régi ablakok minőségétől, műszaki tulajdonságaitól, de gyakran kaptunk olyan jelzéseket a kuncsaftoktól, hogy 12-15 hónap közötti időtartam már elég volt, hogy az új nyílászárók kitermeljük az árukat.

Mire ügyeljen az új nyílászárók megvételekor?

Különféle műszaki paraméterek együtt alkotják a jó minőségű műanyag ablakot. A teljesség igénye nélkül sorolunk fel néhány kiemelkedő tényezőt:
- k hőátbocsátási érték: érintettük korábban, itt nem szeretnénk kitérni rá külön.
- üveg: a nyílászáróban 4 mm-16 mm-4 mm vastagságú üveg-légrés-üveg következik. A levegő által kitöltött részben jobb minőségű nyílászárók esetén nemesgáz-töltés is van (pl. kripton). A hőáramlást az üveg rétegei között a gáztöltés gátolja, azaz döntően befolyásolja a szigetelést.
- profil: toknak is szoktuk hívni egyszerűbben, ebben van rögzítve az üveg. A műanyag ablakok kamrás profilokból állnak, a sarokmetszet szemlélteti minden esetben a kamrák elrendezését.
- légkamrák: ezek a profilban lévő légrések, a kamraszám fokozásával jobbá tehető az ablak hőszigetelése. 5-8 kamrás nyílászáróknál látható, hogy bizonyos légrések különleges habbal vannak kifújva, ami tovább fokozza a profil hőszigetelését.
- vasalat: ez az a rész, amelyet a kilinccsel mozgatunk. A vasalat tisztítása általános mosószerrel végezhető, súrolószert ne alkalmazzunk, mert az károsíthatja a szépen fényesre csiszolt felületeket.
- résszellőzés: olyan ablakfunkció, ami lehetővé teszi pl. kimosott ruhák szárításakor, hogy egy pár mm-es résen keresztül eltávozzon a lakásban kialakult pára, és megoldható a légbeszívás is pl. légtömör módon (dichten) záró lakásokban, ha mondjuk kemence használja folyamatosan a helyiség levegőjének oxigéntartalmát. A résszellőzés páralecsapódáshoz, és az ablak hosszabb nyitva tartása miatt nagyobb mértékű kihűléshez vezethet.

Hogyan kell megtisztítani a műanyag nyílászárókat?

Műanyag ablak tisztítása – műanyag ablak Balassagyarmat Az ablakok profiljai be vannak vonva egy védőréteggel, amely meghosszabbítja az életciklust (az ajtókét is). Emiatt a tisztításnál kerülni kell az erős tisztítószerek és dörzshatású eszközök alkalmazását. Javasoljuk mosogatószer és puha rongy alkalmazását. Ezt az ablaküveg tisztításakor érdemes elvégezni. A DM-ben kapható 2 darabos mikroszálas törlőkendőt több ügyfelünk alkalmazta már sikerrel. Műanyag ablak profi tisztítása Balassagyarmat Hogyan kell karban tartani a műanyag ablakokat? Fa vagy alumínium ablakok kezelése egy kicsit másképpen történik. A profilt mosószeres szivaccsal vagy ronggyal át kell törölni. A vasalatot olajozás előtt érdemes portalanítani, ami történhet pl. egy ecset segítségével is. Javasoljuk mindig a gyártó útmutatójában foglaltak betartását, amiről az ablak beépítésekor mi is szívesen adunk tájékoztatást.

A nyílászáró cseréjének menete

  1. Az ablakcseréhez előzetesen munkatársunk felméri a szóban forgó nyílászárók pontos méreteit.
  2. Az új nyílászárókra vonatkozó árajánlat elfogadása után legyártatjuk és lakásába fuvarozzuk a kért, új ablakokat, ajtókat.
  3. Ezt követően hajtjuk végre a cserére szoruló, régi ablakok kibontását és az újak beépítését. Ha a méretek tökéletesen egyeznek, akkor nem kell falat bontani, rombolni a lakásban, hanem a régi nyílászáró helyére beilleszthető az új.

Figyelem! Mivel a rendelhető méretek teljesen egyediek, ez lehetőséget kínál arra, hogy minimális rombolással, bontással és porral járjon együtt az új elemek beszerelése. Sok ügyfelünknél felmerül még az erkélybeépítés, amelynek révén jelentős mértékben nagyobbá tehető a lakás.

A műanyag nyílászárók jó tulajdonságai


- nem kell csiszolni, nem úgy, mint a fa nyílászárókat
- kiváló a színtartó képességük, UV-állóak
- alakmegtartó képességük sok kivitelnél megelőzi a fából vagy fémből készült versenytársaikét
- megfelelő kamrakialakítással javítható a hangszigetelés
- kisebb költséggel beszerezhető
Nyílászárók beszerelése újonnan épített lakásokba
A PUR habon kívül párazáró és páraáteresztő szalagok is alkalmazhatók a műanyag nyílászárók berakásához.
Ablakcsere régi panelházakban
A munka kezdetén ebben az esetben kiemeljük a régi tokot. Előfordul, hogy nem tudjuk kiküszöbölni a bontást, de mindig nagyon ügyelünk arra, hogy az épület, fal a lehető legkisebb mértékben sérüljön.
Ablakcsere tégla épületben
Ha a meglévő profilt is tanácsos kivenni, akkor teljesen kiszereljük a régi tokot is, és beépítjük az újat, ilyenkor a helyreállítási, visszajavítási munkákat is elvégezzük.
Ha a régi tok bent marad a falban, leakasztjuk az ablakszárnyakat, levágva a zsanérokat beillesztjük az új nyílászárót a korábbi profilba. Ez általában nem jár annyira szép eredménnyel, mint a teljes eltávolítás, ráadásul kisebb lesz a fényáteresztő felület is.
Olcsó a műanyag ablak?
Sajnos erre még négyzetméter árat sem tudunk adni, mert csak pontos méretek alapján tudunk árat kalkulálni. Legyen szíves elküldeni a konkrét méreteket, és megkeressük kedvezményes árajánlatunkkal!
Ovális ablak beszerelése Balassagyarmat Műanyag ablak ingyenes felméréssel? Igen, a vevőinknek nem kell érte fizetni, hiszen ők megbíznak szakértelmünkben, tapasztalatunkban, és elfogadják akciós árajánlatunkat. Ekkor minden esetben csökkentjük a végén fizetendő összeget a kiszállási díjjal.
Miért nem tartjuk korrektnek bármilyen ingyenes munkavégzés reklámozását?
Sajnos azt kell mondanunk, hogy ez a vevő legdurvább becsapása. Ha belegondolunk abba, hogy amikor a munkatársunk felkeresi otthonában, hogy a helyszínen szemrevételezze az elvégzendő munkát, felmérje a nyílásokat, ahová fel szeretne szereltetni az új ablakokat, akkor időt, üzemanyagot, szükség esetén szerszámokat nem kímélve végzi a munkáját.
Sajnálatos módon akadnak olyan emberek, akik csak emberekkel szeretnének beszélgetni, az ilyen „ügyfél” elvonja a kollégáinkat a valódi ügyfelektől. Az ingyenességet hirdető cégek ebben a játékban vesznek részt, és p. Önnel fizettetik meg a sok elvesztegetett időt. Mi határozottan szeretnénk ebből kimaradni. Nincsenek csodák: az üzemanyagért mindenki fizet. Fontolja meg ezeket a szempontokat, és csak ezután döntse el, hogy kivel szeretné a munkát elvégeztetni.
A fentiektől függetlenül mégis előfordulhat, hogy a fent részletezett indokok ellenére éppen otthona mellett haladunk el, és megoldható a valóban ingyenes felmérés.
Kitört ablaküveggel nem foglalkozunk, a javítást üveges szakemberek végzik.
A nem általunk beépített műanyag ablakokkal nem (az OBI-ban vásárolt termékekkel sem) foglalkozunk. Probléma esetén keresse meg a beszerelést végző vállalkozást.

A megrendelt műanyag ablak árában az alábbi tételek szerepelnek:


- Helyszíni felmérés
- Az új nyílászárók méret szerinti gyártása
- Ablak bontása
- Ablak beépítése
- A korábbi nyílászárók elvitele
- Járulékos költségek, szerelési anyagok
3-rétegű üveg utólagos beszerelése Balassagyarmat

Milyen előnyei származnak abból, ha velünk végezteti a műanyag ablak szerelését Balassagyarmat területén?


- Az ígért határidők pontos betartása
- Jól kvalifikált, tapasztalt kollégák
- Ha korábban elkészülnek a megrendelt termékek, hamarabb vállaljuk a munka elvégzését
- Kérésre akár szombaton vagy vasárnap is számíthat ránk
- Számos referenciával rendelkezünk
- Bármilyen méretű nyílászárót legyártatunk Önnek
- Bármilyen színben kérheti a műanyag nyílászárót (RAL színskála)
- Bizonyos esetekben nem kell előleget sem fizetnie!
- Az ablakokat kiváló paraméterekkel, kedvezményes áron kínáljuk
- Érvényesítjük a gyártói garanciát, és garantáljuk a műanyag ablakok beépítésének megfelelőségét
- Magyarország egész területén szerelünk ablakokat Súlyos hibák, amit a legtöbben elkövetnek ablakok vásárlásakor

  1. Nem ellenőrzi elég alaposan a kivitelező céget. Sokan sajnálják rá az időt, pedig sok csalódástól kímélnék meg magukat, amennyiben utána járnának. Mondani bármit lehet, és az internet is elbír sok mindent…
  2. Nem fogja megbánni, ha már a folyamat elején felveszi a kapcsolatot a megfelelő szakembergárdával A nyílászárók megtekintésekor is hallgassa meg a tapasztalt szakember véleményét!
  3. Ne vegyen meg olyan ablakot, amelyre nincs legalább 1 év garancia!
  4. Keressen rá az interneten a vállalkozás adószámára, akivel szeretné a munkát végeztetni! Sok érdekes dolog kiderülhet a kellő alapossággal végzett ellenőrzés során, különben futhat a pénze után!
  5. A műszaki tulajdonságok közül talán a legfontosabbak a hőszigetelés (k tényező), a zajszigetelés (dB), az üvegezés minősége és a kamrák száma (lásd a sarokmetszetet).

Mekkora ablakra van szükség?

Kiemelt jelentőségű tényező műanyag és fa profilú ablakoknál is, hogy az ablak méretét nem pusztán az üveg, hanem a teljes profil nagysága dönti el. Tehát a méret megadásánál ezt a kívánt méretet kell megadnia nekünk úgy, hogy először a vízszintes, majd a függőleges méret szerepeljen (pl. 90 x 120, amely esetben 90 cm széles és 120 cm magas tokkal rendelkező ablakra van szüksége). Nem árt tudni azt sem, hogy amikor a tervező a bevilágítási értékeket számolja a helyiségek alapterületének, tájolásának és a lakás beosztásának figyelembe vételével, akkor a világító felületet számítja ki, ennél mindig érdemes egy kicsit nagyobb nyílászárót rendelni, hiszen az ablak arányai is befolyásolják a beeső fényt, például a hosszúkásabb ablakokon kevesebb fény érkezik a helyiségbe, mint a négyzetes alakúakon a falak vastagsága miatt.

Milyen színű ablakot rendeljek?

Megfelelve a többség elvárásainak fehér színű, PVC anyagú ablakra kalkuláljuk ki az árajánlatunkat, de ha igény merül fel rá, az Ön által kedvelt árnyalatban vagy fóliázással rendelkező nyílászáróra is szívesen számolunk Önnek egy árat. A fóliázás és festés nincs benne az alapárban, amelynek összege az esetek túlnyomó részében 30-40% körüli. A fólia ellenálló az ultraibolya sugárzással szemben, mindazonáltal dönthet más árnyalat mellett is.

Jobbos vagy balos ablakot válasszak?

Nagyságrendi különbség lehet a nem nyíló és a nyíló ablakok között, mert a fix nyílászáró nem tartalmazza pl. a végösszeget növelő zsanért és vasalatot. Ha megfontolás nélkül szeretné kihagyni a nyitás lehetőségét, gondolja át, hogy miképpen végzi majd az ablakpucolást, illetve hogyan tud szellőztetni a szobában. A nyitási mód kiválasztásakor vegyen figyelembe más tényezőket is (pl. tervezett bútorok), mert a belső adottságok korlátozhatják a lehetőségeket. A nyitási sugár csökkentésére lehet osztott ablakokban is gondolkodni. Hozza meg a végső döntését a következőkben szemléltetett nyitási módozatok figyelembe vételével: Ablak nyitási módjai Balassagyarmat Balos jobbos ablak befelé nyíló Számít, hogy hol kell felszerelni az ablakot? Az ajánlat adásánál befolyásoló szempont, hogy Budapesttől milyen távol kell felszerelni az új ablakokat, mert ez befolyásolja az ajánlati összeget is. Ideális esetben az első kiszállástól az utolsó csavar becsavarásáig mindent egy helyről rendel meg, így probléma esetén megspórolható a folyamatban részt vevők közötti vita. A nyílászáró beszerelés kiszállási díjakat az alábbi térkép szemlélteti: ablak beépítés ára Balassagyarmat
Milyen műanyag ablak kiegészítőkre van szükség?
Ha redőny, szúnyogháló, párkány szükséges a nyílászárón kívül, akkor ebben is tudunk Önnek segíteni. Az árnyékoló redőny készülhet pl. alumíniumból, a szúnyogháló lehet rögzített vagy felhúzható kivitelű, a lakás páratartalmától függően felszerelhető szellőző.
Döntéshozatal néhány kapott árajánlat alapján
Bárkit is választ, kérjük, szívlelje meg baráti tanácsunkat: ha szeretné, hogy össze tudja hasonlítani egymással a kapott árajánlatokat, akkor minden ablakos cégnek ugyanazt az ajánlatkérést küldje el, és mindenkitől ugyanazt a tételes árajánlatot kérje el. Csak ezáltal válnak egymással összehasonlíthatóvá a vállalkozók ajánlatai, különben almát a körtével, legjobb esetben is jonatánt starkinggal tud összehasonlítani. A bontásra általában egyösszegű ajánlatot szoktak adni a cégek.
A beépített műanyag ablakok ellenőrzése
Roppant lényegesnek tartjuk, hogy az ablakok felszerelése, cseréje után maga a tulajdonos járjon a végére annak, hogy valamennyi lépés előírásszerűen, az elvárások szerint történt. Tesztelje minden nyílászáró tökéletes működését. Az összes funkció tesztelése után elemekre lebontva nézze át még a beépítést végző munkatársaink helyszínen tartózkodásakor, hogy mindent megkapott-e, és a nyílászárók beszerelése kifogástalan állapotban, sérülésmentesen történt-e.
Nem szoktak ilyet tapasztalni, de kérünk mindenkit arra, hogy nyomban jelezze, ha bármi gondja van, mert minden egyéb szempontot felülír az ügyfeleink elégedettsége.
Nyílászárók cseréje alkalmával a kiemelést szinte alig észrevehető rongálással intézzük, és igyekszünk, hogy mindent egy oldalról, az esetek 95%-ában belülről végezzünk, így a lakás külső felén minél kevesebb sérülés keletkezik, a belső hibákat kisebb kőműves munkákkal kijavítjuk.
Műanyag ablak átvétele Balassagyarmat
Olcsó műanyag nyílászáró csere, bontás, berakás Balassagyarmat régiójában már 24 órán belül, Magyarország egész területén, garanciával: villámgyors megjelenés a helyszínen, igényesség a munkánkra, 10 éves szakmai tapasztalat 06 70 772 9371, Becze Krisztián.

A bejegyzés trackback címe:

https://muanyagablakcserenograd.blog.hu/api/trackback/id/tr9013607661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása