Műanyag ablakcsere Nógrád megye +36 70 772 9371

Műanyag ablakcsere Nógrád megye +36 70 772 9371

Műanyag ablak akció Cered

2018. január 27. - Becze Krisztián

Műanyag ablak akció Cered


Kedvező árú műanyag nyílászáró csere, bontás, beépítés Cered területén már 1 nap alatt, Magyarország egész területén, garanciával: azonnali rendelkezésre állás, igényesség a munkánkra, sok éves szakmai tapasztalat 06 70 772 9371, Becze Krisztián.
Kérjen tőlünk ingyenes árajánlatot a következő fényképre kattintva!
ajánlatkérés

Reméljük, hogy weboldalunkon minden kérdésére részletes választ talál, de ha mégsem, akkor forduljon hozzánk bizalommal bármelyik elérhetőségünkön!

Megoldható a fűtésszámla csökkentése műanyag ablakokkal?


Igen, a legfontosabb szempont az, hogy a nyílászáró csukhatósága kielégítő legyen, és az üvegezése modern üvegezési technikát alkalmazzon. Más szóval, hiába is zár adott esetben kielégítő módon a mostani ablakunk, ha rossz a hőszigetelési képessége. Ha azt érzi, mintha valahol nyitva lenne egy ablak, akkor minden bizonnyal esedékes valamelyik nyílászáró kicserélése. A huzatmentes szoba biztosítása növeli a komfortérzetet és a melegérzetet is a szobában.
A legkitűnőbb műszaki paraméterekkel rendelkező és jó hőszigetelésű műanyag ablak beszerelése, cseréje esetén akár havi 15 ezer Ft-ot is a pénztárcájában tarthat, ami egyáltalán nem elhanyagolandó nagyságrendű!

Van valamilyen szempontból szerepe annak, hogy hány légkamra van egy nyílászáróban?

Számíthat, feltéve, ha elég széles a profilunk. Kis profilszélességű műanyag nyílászáróba nem képesek túl sok légkamrát beépíteni a gyártók, mert ez csökkentheti az ablaktok szilárdságát, ami a várható életciklust is rövidíti. Műanyag ablak légkamra Cered

Mi a k érték műanyag ablakoknál?

Ez a hőátbocsátási tényező (U-val is szokták jelölni), amelynek értéke annál jobb, minél kisebb, mert ekkor több hő marad a lakásban. Az ablakcserét esztétikai okokon kívül indokolhatja még a túl magas hőveszteség, ami a korábbi gyártású ablakokra jellemző. A légkamrák (akár 6) és a rétegek (akár 3) számának növelésével csökkenthető a k tényező. Egy 0,5 kW/m2K értékű ablak például kiválónak minősül.

Mi teszi szükségessé, hogy tapasztalt mesterember segítségével történjen a műanyag ablakok beépítése?

A fűtéssel megtermelt hő nagy hányada szökik ki a rosszul kialakított hőszigetelés miatt, ezért a falakon kívül ajánlott még jó minőségű műanyag nyílászárót használni, azonban sajnos sokakat hidegen hagy a tokok megfelelő behelyezése, tehát a műszakilag is megfelelő beszerelés. A szobák energiaosztályát eldöntő épület energiatanúsítvány másképpen fogalmazva lakás zöldkártya adásvételi szerződéshez is csatolandó, 2012. január 1. óta csatolni kell ezt a minőségügyi tanúsítványt.

Mikor hozza vissza az árát a drágább műanyag ablak?

Mi sem akartuk elhinni, de ügyfeleink visszajelzései alapján volt több olyan lakás is, ahol 1 esztendő sem kellett ahhoz, hogy megtérüljön a befektetés, attól kezdve pedig már tiszta nyereséget termelt a rengeteg spórolás.

Mire ügyeljen az új nyílászárók megvételekor?

Különféle műszaki paraméterek együtt alkotják a kiváló tulajdonságokkal rendelkező műanyag nyílászárók ismérveit. A teljesség igénye nélkül sorolunk fel néhány kiemelkedő tényezőt:
- k hőátbocsátási érték: már beszéltünk róla néhány bekezdéssel ezelőtt.
- üveg: egy szokásos ablaküveg rétegrend így alakul: 4 mm-es üveg, 16 mm-es légrés, majd ismét egy 4 mm-es üveg következik. A levegő által kitöltött részben jobb minőségű nyílászárók esetén nemesgáz-töltés is van (pl. kripton). A hőátadást az üveg rétegei között a gáztöltés gátolja, vagyis döntően befolyásolja a szigetelést.
- profil: toknak is szoktuk nevezni köznapi nyelven, ez tartja az üveget. A profil kamrákra van osztva, amelyek jelentősége a hőszigetelés, stabilitás és a zajszigetelés szempontjából érdekes.
- légkamrák: ezek a profilban lévő légrések, a kamraszám fokozásával jobbá tehető az ablak hőszigetelő képessége. Sok légkamrás ablakoknál tapasztalhatjuk, hogy bizonyos légrések speciális szigetelőanyaggal vannak kifújva, ami tovább fokozza a profil hőszigetelését.
- vasalat: a kilinccsel mozgatjuk. A vasalat rendszeres olajozása nagy mértékben hozzájárul a hibátlan működés megtartásához.
- résszellőzés: olyan ablakfunkció, ami lehetővé teszi pl. magas páratartalom esetén, hogy megszabadulhassunk a lakásban felhalmozott párától, és biztosítható vele a levegő utánpótlása is pl. légtömör módon (dichten) záró lakásokban, ha mondjuk kemence használja folyamatosan a helyiség levegőjének oxigéntartalmát. A résszellőztetést helyettesíthetjük átszellőztetéssel is, az energiaveszteség minimális lesz, a falak sem hűlnek ki.

Hogyan kell megtisztítani a műanyag nyílászárókat?

Műanyag ablak tisztítása – műanyag ablak Cered Az ablakok profiljai be vannak vonva egy védőréteggel, amely meghosszabbítja a műanyag nyílászáról élettartamát (az ajtókét is). Emiatt a tisztításnál kerülni kell az erős tisztítószerek és dörzshatású eszközök alkalmazását. Ajánljuk mosogatószer és puha rongy használatát. Ezt az ablaküveg tisztításakor érdemes elvégezni. Az üveget nagymamáink ecetes mosogatószeres vízzel, majd újságpapírral dörzsölték át, és ragyogott utána. Hogyan lehet szépre tisztítani az ablakot Cered Hogyan kell karban tartani a műanyag ablakokat? A karbantartást 1-2 évente érdemes elvégezni, így az ablak képes megtartani hibátlan működését. A vasalatot az arra kijelölt pontokon kell megolajozni évente. A vasalatot olajozás előtt érdemes portalanítani, ami történhet pl. egy ecset segítségével is. Ezen kívül javallott átnézni, hogy nincsenek-e kilazult kötések, csatlakozások, ami a használat során előfordulhat.

Ablakcsere folyamata

  1. Ehhez előzetesen munkatársunk helyszíni kiszállás után felírja az ablakok méreteit.
  2. A nyílászárók legyártása után az ablak beépítését végző munkatársaink kiszállítják a megrendelt műanyag ablakokat és/vagy ajtókat.
  3. Ezt követően hajtjuk végre a cserére szoruló, régi ablakok kibontását és az újak beépítését. Műanyag ablakcsere bontás nélkül akkor oldható meg, ha a méretek pontosan megegyeznek, ilyenkor megspórolható a kisebb kőműves munkák költsége is.

Felhívjuk a figyelmét a következőre: Mivel a rendelhető méretek teljesen egyediek, ez lehetőséget kínál arra, hogy minimális rombolással, bontással és porral járjon együtt az új elemek beszerelése. Az ablakcsere mellett gyakori kérés az erkélybeépítés, amelynek révén jelentős mértékben nagyobbá tehető a lakás.

Miért javasoljuk és választjuk mi is otthonunkba a műanyagból készült ablakokat?


- sokkal ellenállóbb az idő viszontagságainak, nem kell kezelni
- nagyon jól tartják meg eredeti színüket, UV-állóak
- alakmegtartó képességük sok kivitelnél megelőzi a fából vagy fémből készült versenytársaikét
- megfelelő kamrakialakítással javítható a hangszigetelés
- jobb ár-érték arány biztosítható
Nyílászárók beszerelése újonnan épített lakásokba
A PUR habon kívül párazáró és páraáteresztő szalagok szintén felhasználhatók a műanyag ablakok beépítéséhez.
Nyílászáró csere panelben
A munka kezdetén ebben az esetben kiemeljük a régi tokot. Előfordul, hogy nem tudjuk kiküszöbölni a bontást, viszont törekszünk a minimális rongálás elkerülésére is, hogy minél épebben maradjanak a falak és a szerkezetek.
Nyílászáró cseréje téglafalban
Ha a régi tok kibontását is kéri, végrehajtjuk ezt a munkát egyeztetve Önnel, és az új beszerelését követően visszaállítjuk a fal épségét.
Ha a régi tok bent marad a falban, leakasztjuk az ablakszárnyakat, és a zsanérok levágásával a régi tokba helyezzük az új ablakot. Ez általában nem jár annyira szép eredménnyel, mint a teljes eltávolítás, ráadásul kisebb lesz a fényáteresztő felület is.
Mennyibe kerül egy műanyag ablak?
Sajnos erre még négyzetméter árat sem tudunk adni, mert csak pontos méretek alapján tudunk árat kalkulálni. Legyen szíves elküldeni a konkrét méreteket, és megkeressük kedvezményes árajánlatunkkal!
Műanyag nyílászáró utólagos beépítése Cered Vállaljuk a díjmentes helyszíni ajánlatadást? Igen, a vevőinknek nem kell érte fizetni, hiszen ők megbíznak szakértelmünkben, tapasztalatunkban, és elfogadják akciós árajánlatunkat. Ilyenkor nem számolunk fel felmérési díjat, vagy a munka végeztével levonjuk a fizetendő összegből.
Miért nem tartjuk egyébként etikusnak az ingyenes kiszállásos/felméréses „beetetést”?
Ebben az esetben mindenféle ingyenesség hirdetése pszichológiai trükk, amit szeretnének beleverni az emberek fejébe. Nincsenek csodák: az üzemanyag és az idő mindenkinek pénz.
Sajnálatos módon akadnak olyan emberek, akik csak társaságra vágynak, ezek elrabolják az időt a tényleges megrendelőktől, amilyen reményeink szerint pl. Ön is. Akik beszállnak az ilyen ingyenes felméréses játékba, azok valójában a fizető ügyfelekkel fizettetik ki azt az üzemanyagot és időt, amit a haszontalan érdeklődőkre pazaroltak. Mi határozottan szeretnénk ebből kimaradni. Nincsenek csodák: az üzemanyagért mindenki fizet. Fontolja meg ezeket a szempontokat, mielőtt feltűnően kedvező akciót hirdető céghez fordul.
Megeshet, hogy a fent részletezett indokok ellenére éppen otthona mellett haladunk el, és megoldható a valóban ingyenes felmérés.
Betörött üveg javítását nem vállaljuk, a javítást üveges szakemberek végzik.
A mások révén beszerelt nyílászárókkal semmiképpen nem (a Praktikerben vásárolt termékekkel sem) foglalkozunk. Probléma esetén keresse meg a beszerelést végző vállalkozást.

Megrendelés esetén a műanyag ablak ára tartalmazza:


- Az otthonában végzett felmérés
- Az új ablakok méretre gyártása
- Ablak bontása
- A megrendelt és legyártott nyílászárók falba építése
- A korábbi nyílászárók elvitele
- Felmerülő pluszköltségek, szereléshez felhasznált egyéb eszközök, alkatrészek
Műanyag ablak beszerelése Cered

Milyen előnyei származnak abból, ha velünk végezteti a műanyag ablak szerelését Cered területén?


- Nem vállaljuk túl magunkat, elvégezzük a munkát a megegyezett időpontra
- Szakképzett, sok helyzetben megedződött és a váratlanra is felkészült kollégák
- Ha korábban elkészülnek a megrendelt termékek, hamarabb vállaljuk a munka elvégzését
- Szükség esetén hétvégén is dolgozunk
- Rengeteg referenciamunkánk van, a weboldalra csak néhányat töltöttünk fel
- Bármilyen méretű nyílászárót legyártatunk Önnek
- Bármilyen színben kérheti a műanyag nyílászárót (RAL színskála)
- Kérjük, tájékozódjon arról, hogy milyen feltételek mellett nem kérünk előleget a nyílászárókra!
- Termékeinket kiváló paraméterekkel, elérhető áron kínáljuk
- Garancia a beépített termékekre
- Teljes belföldön működünk, akár az ország legtávolabbi pontjára is elmegyünk Súlyos hibák, amit a legtöbben elkövetnek ablakok vásárlásakor

  1. Nem ellenőrzi elég alaposan a kivitelező céget. Tudjuk, hogy sok fáradsággal jár, pedig sok csalódástól óvnák meg magukat, és még pénzt is spórolhatnának vele. Saját magáról mindenki azt állít, amit akar, de az elégedett ügyfélnél nincsen jobb reklám!
  2. Csak szakértő bevonásával válassza ki az Ön lakása számára ideális nyílászárót! Már a lehetőségek megtekintésekor is hallgassa meg a tapasztalt szakember véleményét!
  3. Ne vásároljon olyan terméket, amelyre nincs legalább 1 év garancia!
  4. Érdemes a munkavégzéssel megbízni kívánt cégnek utánajárni adószám, cégjegyzékszám alapján! Csak valóban létező, leinformált, feketelistán nem lévő, NAV tartozással nem rendelkező, jól működő céggel szerződjön le, különben futhat a pénze után!
  5. Lényegesnek tartjuk a nyílászáró résszellőzési, illetve átszellőzési képességét is, mert a pára áteresztését érdemes nem kispórolni az új nyílászáróból.

Mekkora ablakra van szükség?

Fontos tudnivaló műanyag és fa tokozású ablakoknál is, hogy az ablak méretét nem csupán az üveg, hanem a teljes tok mérete határozza meg. Az ablakok esetében úgy kell elküldenie a kért dimenziókat, hogy először a vízszintes, majd a függőleges méret szerepeljen (pl. 120 x 150, ahol 120 cm széles és 150 cm magas tokkal rendelkező ablakra van szüksége). Nem árt tudni azt sem, hogy amikor a tervező a bevilágítási értékeket számolja a helyiségek alapterületének, tájolásának és a lakás elrendezésének figyelembe vételével, akkor a világító felületet számítja ki, ennél mindig érdemes egy kicsit nagyobb nyílászárót rendelni, hiszen a tok és esetleg a redőny is levesz a fényt áteresztő felületből.

Milyen színű ablakot rendeljek?

Alapesetben fehér színű, PVC anyagú nyílászáróra adunk ajánlatot, de kérésre tetszőleges színű vagy fóliázással rendelkező ablakra is teszünk Önnek egy kedvező ajánlatot. A fóliázás és festés pluszköltséggel jár, ami általában 30-40% körüli. A fólia ellenáll az UV sugárzásnak, és választható fa hatású szín is.

Hogyan nyíljon az ablak?

Nagyságrendi különbség lehet a nem nyíló és a nyíló ablakok között, hiszen a nem nyíló nyílászáró nem tartalmazza pl. a végösszeget növelő zsanért és vasalatot. Ha viszont ok nélkül akarja kihagyni az ablakból a nyithatóság tulajdonságát, gondolja át, hogy hogyan fogja tisztítani az ablakot, illetve hogyan tud szellőztetni a szobában. A nyitási mód kiválasztásakor vegyen figyelembe más tényezőket is (pl. tervezett bútorok), mert a belső adottságok korlátozhatják a lehetőségeket. Ha nem egyszárnyú, hanem két részből álló nyílászárót tervez be, akkor máris kisebb helyen válik nyithatóvá az ablak. Néhány jellemző ablaktípus az alábbiakban látható a tipikus ablaknyitási módokkal: Ablak nyitási módjai Cered Balos jobbos ablak befelé nyíló Számít, hogy hol kell felszerelni az ablakot? Az árajánlatnál tudnunk kell, hogy Budapesttől milyen távol kell felszerelni az új ablakokat, ugyanis ez nagy mértékben befolyásolja a végösszeget. Ideális esetben az elejétől a végéig mindent egy cég végez, így probléma esetén kiküszöbölhető a felek kölcsönös okolása. Az ablak beszerelés kiszállási díjakat a következő térképen tekintheti meg: ablak beépítés ára Cered
Melyek a legfontosabb plusz elemek, amelyek felszerelése javasolt?
Ha redőny, szúnyogháló, párkány szükséges a nyílászárón kívül, számíthat ránk ezen a területen is. Az árnyékoló redőny készülhet pl. műanyagból, a szúnyogháló lehet rögzített vagy felhúzható kivitelű, a lakás páratartalmától függően lehetséges szellőztető berendezés beépítése is a nyílászáróba.
A kapott ajánlatok mérlegelése
Tippünk az Ön számára: ha szeretné, hogy össze tudja hasonlítani egymással a kapott árajánlatokat, akkor minden pályázónak ugyanazt az ajánlatkérést küldje el, és ragaszkodjon ahhoz, hogy minden elemét töltsék is ki. Csak ilyen módon válnak egymással összehasonlíthatóvá a kivitelező ablakosok ajánlatai, máskülönben almát a körtével, legjobb esetben is jonatánt starkinggal tud összehasonlítani. A bontásra szinte mindenki végleges munkadíjat mond, részletezés nélkül.
A beépített műanyag nyílászárók felülvizsgálata
Roppant lényegesnek tartjuk, hogy az ablakok felszerelése, cseréje után maga a tulajdonos győződjön meg arról, hogy minden rendben van. Tesztelje minden nyílászáró tökéletes működését. Az összes funkció tesztelése után elemekre lebontva nézze át még a kollégáink helyszínen tartózkodásakor, hogy mindent megkapott-e, és a nyílászárók beszerelése kifogástalan állapotban, sérülésmentesen történt-e.
Ha bármilyen problémát észlel, akkor a kollégák azon nyomban megpróbálják orvosolni, még a helyszínen.
Nyílászárók cseréje alkalmával a kiszerelést szinte alig észrevehető rongálással végezzük, és arra törekszünk, hogy mindent egy oldalról, az esetek 95%-ában belülről végezzünk, így a lakás külső felén minél kevesebb sérülés keletkezik, a belső hibákat apróbb fal restaurálási műveletekkel hozzuk helyre.
Műanyag ablak átvétele Cered
Alacsony költségű műanyag ablakcsere, bontás, beszerelés Cered környékén már 24 órán belül, Magyarország egész területén, munkánkra garanciát nyújtva: azonnali rendelkezésre állás, igényesség a munkánkra, évtizednyi gyakorlat a szakmában 06 70 772 9371, Becze Krisztián.

A bejegyzés trackback címe:

https://muanyagablakcserenograd.blog.hu/api/trackback/id/tr8513607577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása