Műanyag ablakcsere Nógrád megye +36 70 772 9371

Műanyag ablakcsere Nógrád megye +36 70 772 9371

Műanyag ablak akció Cserháthaláp

2018. január 27. - Becze Krisztián

Műanyag ablak akció Cserháthaláp


Kedvező árú műanyag ablakcsere, bontás, beszerelés Cserháthaláp környékén már 24 órán belül, országosan is, munkánkra garanciát nyújtva: villámgyors megjelenés a helyszínen, precizitás, sok éves szakmai tapasztalat 06 70 772 9371, Becze Krisztián.
Kérjen tőlünk ingyenes árajánlatot a következő fényképre kattintva!
ablak árajánlat

Biztosak vagyunk abban, hogy oldalainkon valamennyi problémájára részletes választ talál, de ha mégsem, akkor keressen meg minket akár telefonon, akár e-mailben vagy Facebook oldalunkon!

Lehet csökkenteni a fűtési költséget műanyag nyílászárókkal?


Lehetséges, a legfontosabb szempont az, hogy az ablak jól záródjon, és az üvegezése korszerű üvegezési technikát alkalmazzon. A legfontosabb szempont, hiába is csukódik adott esetben kielégítő módon a mostani ablakunk, ha nem felel meg az előírásoknak a hőszigetelési képessége. Ha olyat érez, mintha nem zárna jól egy ablak, akkor biztos lehet benne, hogy esedékes valamelyik nyílászáró kicserélése. A huzatmentes otthon kialakítása jobbá teszi a komfortérzetet és a melegérzetet is a szobában.
Kiemelkedő minőségű és jó hőszigetelésű műanyag ablak beszerelése, cseréje esetén akár heti 3.500 Ft-ot is a pénztárcájában tarthat, ami egyáltalán nem elhanyagolandó nagyságrendű!

Van jelentősége annak, hogy hány légkamra van egy nyílászáróban?

Számíthat, azonban akkor lényeges igazán, ha megfelelő szélességű a profilunk. Kis profilszélességű műanyag ablakba nem lehet belezsúfolni sok légkamrát, mert ez csökkentheti az ablaktok szilárdságát, ami a várható életciklust is rövidíti. VEKA műanyag profil Cserháthaláp

Mi a k érték műanyag nyílászáróknál?

Ez a hőátbocsátási tényező (U-val is szokták jelölni), értéke fordítottan arányos a helyiségben maradó hővel, tehát a lehető legkisebb legyen. A meglévő nyílászáró kiszerelését és új beépítését esztétikai okokon kívül indokolhatja a meglévő szerkezet tökéletlen kivitelezése műszaki szempontból, ami a régebbi nyílászárókat jellemzi. A légkamrák (akár 6) és a rétegek (akár 3) számának növelésével javítható a k tényező. Egy 0,5 kW/m2K értékű ablak például kiválónak minősül.

Mi indokolja, hogy szakemberrel valósuljon meg a műanyag ablakok beszerelése?

A fűtéssel előállított kalóriamennyiség nagy hányada szökik ki a nem tökéletes hőszigetelés miatt, ezért a falakon kívül ajánlott még kitűnő műszaki paraméterekkel rendelkező műanyag ablakot használni, de sajnos sok ember nem hajlandó pénzt áldozni a jó beépítésre, ami fontos az ablak elvárt működéséhez. A szobák energiaosztályát meghatározó épület energiatanúsítvány más szóval lakás zöldkártya adásvételi szerződéshez is csatolandó, 2012. január 1. óta csatolni kell ezt a minőségügyi tanúsítványt.

Mennyi idő alatt térül meg a több pénzbe kerülő műanyag ablak?

Nagyon sok függ a kiszerelt, régi ablakok minőségétől, műszaki tulajdonságaitól, de gyakran kaptunk olyan jelzéseket a kuncsaftoktól, hogy 12-15 hónap közötti időtartam már elég volt, hogy az új nyílászárók kitermeljük az árukat.

Melyek a legfontosabb szempontok, amikor műanyag ablakokat vesz?

A legkülönbözőbb műszaki tulajdonságok összességében alkotják a kiváló tulajdonságokkal rendelkező műanyag ablakot. Ezek lényegében az alábbiak:
- k hőátbocsátási érték: érintettük korábban, itt nem szeretnénk kitérni rá külön.
- üveg: a nyílászáróban 4 mm-16 mm-4 mm vastagságú üveg-légrés-üveg következik. A levegő által kitöltött részben jobb minőségű nyílászárók esetén nemesgáz-töltés is van (pl. kripton). A hőátadást az üvegtáblák között a gáztöltés akadályozza, vagyis kiemelkedő módon alakítja a szigetelést.
- profil: keretnek is szoktuk nevezni köznapi nyelven, ez tartja az üveget. A profil kamrákra van osztva, amelyek jelentősége a hőszigetelés, stabilitás és a zajszigetelés szempontjából érdekes.
- légkamrák: ezek a profilban lévő légrések, számuk növelésével javítható az ablak hőszigetelő képessége. Sok légkamrás ablakoknál látható, hogy bizonyos légrések speciális szigetelőanyaggal vannak kifújva, ami tovább fokozza a profil hőszigetelését.
- vasalat: a kilinccsel mozgatjuk. A vasalat tisztítása általános mosószerrel végezhető, súrolószert ne alkalmazzunk, mert az károsíthatja a szépen fényesre csiszolt felületeket.
- résszellőzés: olyan ablakfunkció, ami lehetővé teszi pl. kimosott ruhák szárításakor, hogy megszabadulhassunk a lakásban felhalmozott párától, és biztosítható vele a levegő utánpótlása is pl. légtömör módon (dichten) záró lakásokban, ahol pl. kandallóval fűtünk. A résszellőzés páralecsapódáshoz, és az ablak hosszabb nyitva tartása miatt nagyobb mértékű kihűléshez vezethet.

Hogyan kell megtisztítani a műanyag nyílászárókat?

Műanyag ablak tisztítása – műanyag ablak Cserháthaláp Az ablakok profiljai be vannak vonva egy védőréteggel, amely meghosszabbítja az életciklust (az ajtókét is). A tisztítás során kerülni kell az erős tisztítószerek és dörzshatású eszközök alkalmazását. Ajánljuk mosogatószer és szálmentes kendő használatát. Ezt az ablaküveg tisztításakor érdemes elvégezni. A DM-ben kapható 2 darabos mikroszálas törlőkendőt több ügyfelünk alkalmazta már sikerrel. Műanyag ablak tisztítása Cserháthaláp Mit kell tenni ahhoz, hogy az a nyílászáró megőrizze a tartósságát? Fa vagy alumínium ablakok kezelése egy kicsit másképpen történik. A vasalatot az arra kijelölt pontokon kell megolajozni évente. A szigetelő gumikat szintén ajánlott áttörölni, javasoljuk szilikont tartalmazó szer használatát. Ezen kívül javallott átnézni, hogy nincsenek-e kilazult kötések, csatlakozások, ami a használat során előfordulhat.

Ablakcsere folyamata

  1. Az ablakcseréhez a munkát megelőzően a kollégánk helyszíni kiszállás után felírja az ablakok méreteit.
  2. A nyílászárók legyártása után az ablak beépítését végző munkatársaink kiszállítják a megrendelt műanyag ablakokat és/vagy ajtókat.
  3. Ezután hajtjuk végre a cserére szoruló, régi ablakok kibontását és az újak beépítését. Azért jó, ha a kollégáinkra bízza a felmérést, mert megspórolható a kőműves munkák munkadíja, ha pontosan egyezik az új tokméret a régivel.

Felhívjuk a figyelmét a következőre: Mivel a rendelhető méretek teljesen egyediek, ez lehetőséget kínál arra, hogy minimális rombolással, bontással és porral járjon együtt az új elemek beszerelése. Sok ügyfelünknél felmerül még az erkélybeépítés, amelynek révén jelentős mértékben nagyobbá tehető a lakás.

Miért javasoljuk és választjuk mi is otthonunkba a műanyagból készült ablakokat?


- sokkal ellenállóbb az idő viszontagságainak, nem kell kezelni
- nem igazán fakulnak ki az idő múlásával, ellenállóbbak az ultraibolya sugárzással szemben
- a műanyag ablakok nehezebben deformálódnak
- megfelelő kamrakialakítással javítható a hangszigetelés
- kisebb költséggel beszerezhető
Ablakbeépítés új épületekbe
A PUR habon kívül párazáró és páraáteresztő szalagok szintén felhasználhatók a műanyag ablakok beszereléséhez.
Nyílászáró csere panelben
A munka kezdetén ebben az esetben kiemeljük a régi tokot. A kiszereléskor gyakran bontást kell alkalmaznunk, viszont törekszünk a minimális rongálás elkerülésére is, hogy minél épebben maradjanak a falak és a szerkezetek.
Nyílászáró cseréje téglafalban
Ha a meglévő profilt is tanácsos kivenni, akkor teljesen kiszereljük a régi tokot is, és beépítjük az újat, ilyenkor a helyreállítási, visszajavítási munkákat is elvégezzük.
Ha a régi tok bent marad a falban, leakasztjuk az ablakszárnyakat, és a zsanérok levágásával a régi tokba helyezzük az új ablakot. Ez általában nem jár annyira szép eredménnyel, mint a teljes eltávolítás, ráadásul kisebb lesz a fényáteresztő felület is.
Mennyibe kerül egy műanyag ablak?
Az árkalkuláció során mindig figyelembe vesszük a felmért nyílászárók méretein kívül a helyi viszonyokat, és pl. a megrendelt ablakok számától függően további árengedményt adunk. Kérjük, juttassa el hozzánk a kérdéses méreteket, és megkeressük árajánlatunkkal.
Műanyag ablak ára Cserháthaláp Ingyenes a felmérés? Igen, ügyfeleink számára ingyenes, hiszen ők megbíznak szakértelmünkben, tapasztalatunkban, és elfogadják akciós árajánlatunkat. Ekkor minden esetben csökkentjük a végén fizetendő összeget a kiszállási díjjal.
Miért nem tartjuk egyébként etikusnak az ingyenes kiszállásos/felméréses „beetetést”?
Sajnos azt kell mondanunk, hogy ez a vevő legdurvább becsapása. Ha belegondolunk abba, hogy amikor a munkatársunk felkeresi otthonában, hogy a helyszínen szemrevételezze az elvégzendő munkát, felmérje a nyílásokat, ahová fel szeretne szereltetni az új ablakokat, akkor időt, üzemanyagot, szükség esetén szerszámokat nem kímélve végzi a munkáját.
Sajnálatos módon akadnak olyan emberek, akik csak emberekkel szeretnének beszélgetni, ezek elrabolják az időt a tényleges megrendelőktől, amilyen reményeink szerint pl. Ön is. Az ingyenességet hirdető cégek ebben a játékban vesznek részt, és p. Önnel fizettetik meg a sok elvesztegetett időt. Mi határozottan szeretnénk ebből kimaradni. Nincsenek csodák: az idő mindenkinek pénz. Érdemes ezen elgondolkodnia, és csak ezután döntse el, hogy kivel szeretné a munkát elvégeztetni.
A fentiektől függetlenül mégis előfordulhat, hogy munkáinkat végezve, és a várost, az országot járva éppen a megbeszélt cím mellett haladunk el, és megoldható a valóban ingyenes felmérés.
Kitört ablaküveggel nem foglalkozunk, a javítást üveges szakemberek végzik.
A nem általunk beépített műanyag ablakokkal nem (a Praktikerben vásárolt termékekkel sem) foglalkozunk. Probléma esetén keresse meg a beszerelést végző vállalkozást.

Megrendelés esetén a műanyag ablak ára tartalmazza:


- Az otthonában végzett felmérés
- Az új nyílászárók méret szerinti gyártása
- A meglévő ablakok eltávolítása
- Ablak beépítése
- A korábbi nyílászárók elvitele
- Járulékos költségek, szerelési anyagok
Nagy méretű, világos műanyag ablakok Cserháthaláp

Miért ajánljuk, hogy minket bízzon meg a munkával Cserháthaláp övezetében?


- Nem vállaljuk túl magunkat, elvégezzük a munkát a megegyezett időpontra
- Jól kvalifikált, tapasztalt munkatársak
- Ha egy megrendelt ablak raktáron van, korábban teljesítjük a rendelést
- Kérésre akár szombaton vagy vasárnap is számíthat ránk
- Elégedett ügyfeleinknek se szeri, se száma, érdeklődjön bővebb információkért
- A legsajátosabb, egyéni igényeit is ki tudjuk elégíteni az ablakok méretével, színével, nyithatóságával, vagy bármilyen egyéb paraméterével kapcsolatban
- Az egyedi igényeknél is említett komplett RAL színskála szerinti ablakok biztosítása
- Kérjük, tájékozódjon arról, hogy milyen feltételek mellett nem kérünk előleget a nyílászárókra!
- A nyílászárókat kitűnő műszaki tulajdonságokkal, a legjobb ár-érték aránnyal kínáljuk
- Garancia a beépített termékekre
- Országos lefedettséggel működünk Súlyos hibák, amit sokan elkövetnek ablakok vásárlásakor

  1. Nézze meg az ajánlatot adó cég referenciáit! Tudjuk, hogy sok fáradsággal jár, pedig sok csalódástól óvnák meg magukat, amennyiben utána járnának. Saját magáról mindenki azt állít, amit akar, de az elégedett ügyfélnél nincsen jobb reklám!
  2. Már a nyílászáró kiválasztásakor javasoljuk szakember tanácsának kikérését. az ablakok megtekintésekor is kérje ki tapasztalt szakember tanácsát
  3. Ne vegyen meg olyan ablakot, amelyre nincs minimum 1 év garancia!
  4. Nézzen utána a cégnek, akitől az ajánlatot kapta! Sok érdekes dolog kiderülhet a kellő alapossággal végzett ellenőrzés során, különben bottal ütheti az előleget felvevő személy nyomát!
  5. Lényegesnek tartjuk a nyílászáró résszellőzési, illetve átszellőzési képességét is, mert a pára áteresztését érdemes nem kispórolni az új nyílászáróból.

Milyen méretű ablakot válasszak?

Fontos tudnivaló műanyag és fa profilú ablakoknál is, hogy az ablak méretét nem pusztán az üveg, hanem a teljes keretméret dönti el. Tehát a méret megadásánál ezt a kívánt méretet kell megadnia nekünk úgy, hogy először a vízszintes, majd a függőleges méret szerepeljen (pl. 120 x 150, ahol 120 cm széles és 150 cm magas tokkal rendelkező ablakra van szüksége). Lényeges még azt megemlíteni, hogy amikor a tervező a bevilágítási értékeket számolja a helyiségek alapterületének, tájolásának és a lakás beosztásának figyelembe vételével, akkor a világító felületet számítja ki, ennél mindig érdemes egy kicsit nagyobb nyílászárót rendelni, hiszen a tok és esetleg a redőny is levesz a fényt áteresztő felületből.

Érdemes eltérni a fehér színtől műanyag nyílászárók esetén?

Alapesetben fehér színű, PVC anyagú nyílászáróra adunk ajánlatot, de ha igény merül fel rá, az Ön által kedvelt árnyalatban vagy fóliázással rendelkező nyílászáróra is teszünk Önnek egy kedvező ajánlatot. A fóliázás és festés nincs benne az alapárban, ami általában 30-40% körüli. A fólia ellenáll az UV sugárzásnak, a választott színhatás azonban csak az Ön ízlésén múlik.

Hogyan nyíljon az ablak?

Több tízezer forint is lehet az árdifferencia a rögzített és a nyitható nyílászárók között, hiszen a nem nyíló nyílászáró nem tartalmazza pl. a végösszeget növelő zsanért és vasalatot. Mielőtt azonban megspórolná a nyílási lehetőséget, mérlegelje, hogy hogyan fogja tisztítani az ablakot, illetve hogyan tud szellőztetni a szobában. A nyitási mód eldöntése alkalmával természetesen figyelembe kell venni a lakás belső bútorozását is, mert a belső adottságok szűkíthetik később a mozgásterét. Ha nem egyszárnyú, hanem két részből álló nyílászárót tervez be, akkor máris kisebb helyen válik nyithatóvá az ablak. Néhány jellemző ablaktípus az alábbiakban látható a tipikus ablaknyitási módokkal: Ablak nyitási módjai Cserháthaláp Balos jobbos ablak befelé nyíló Lényeges-e a beszerelés helye? Az árajánlatnál tudnunk kell, hogy belföldön pontosan hol kell felszerelni az új ablakokat, ugyanis ez nagy mértékben befolyásolja a végösszeget. Az Ön számára is az a legkedvezőbb, ha a felméréstől, az ablak leszállításán keresztül egészen a beépítésig mindent egy helyről rendel meg, így bármilyen kétes esetben kiküszöbölhető a felek kölcsönös okolása. A nyílászáró beépítés kiszállási díjakat a következő térképen tekintheti meg: ablak beépítés ára Cserháthaláp
Melyek a legfontosabb plusz elemek, amelyek felszerelése javasolt?
Ha redőny, szúnyogháló, párkány szükséges a nyílászárón kívül, nem ismerünk lehetetlent. Az árnyékoló redőny készülhet pl. alumíniumból, a szúnyogháló lehet rögzített vagy mozgatható kivitelű, a helyiség páratartalmától függően felszerelhető szellőző.
A kapott ajánlatok mérlegelése
Jótanácsunk: mivel fontos szempont a megfelelő kivitelező okos kiválasztása, azt ajánljuk, hogy minden pályázónak ugyanazt az ajánlatkérést küldje el, és ragaszkodjon ahhoz, hogy minden elemét töltsék is ki. Csak ezáltal válnak egymással összehasonlíthatóvá a cégek ajánlatai, különben almát a körtével, legjobb esetben is jonatánt starkinggal tud összemérni. A bontásra általában egyösszegű ajánlatot szoktak adni a cégek.
A beépített műanyag ablakok felülvizsgálata
Kiemelt jelentőségű, hogy az ablakok beépítése, cseréje után maga a tulajdonos járjon a végére annak, hogy minden rendben van. Próbálja ki az összes elem megfelelő működését. Az összes funkció tesztelése után tételesen nézze át még a szakemberek helyszínen tartózkodásakor, hogy mindent megkapott-e, és a nyílászárók beszerelése kifogástalan állapotban, sérülésmentesen történt-e.
Ha bármilyen problémát észlel, akkor a kollégák azon nyomban megpróbálják orvosolni, még a helyszínen.
Nyílászárók cseréje alkalmával a kiszerelést minimális rongálással végezzük, és igyekszünk, hogy mindent egy oldalról, jellemzően belülről végezzünk, így a lakás külső felén minél kevesebb sérülés keletkezik, a belső hibákat apróbb fal restaurálási műveletekkel hozzuk helyre.
Műanyag ablak átvétele Cserháthaláp
Akciós műanyag ablakcsere, bontás, behelyezés Cserháthaláp vonzáskörzetében akár 24 órán belül, országosan is, garanciával: rövid időn belüli kiszállás, igényesség a munkánkra, 10 éves múlt a szakmában 06 70 772 9371, Becze Krisztián.

Szólj hozzá!
műanyag ablak árak beépítéssel Cserháthaláp ablakcsere Cserháthaláp ablakcsere régi tokba Cserháthaláp akciós műanyag ablak Cserháthaláp műanyag ablak csere Cserháthaláp műanyag ablak beépítés Cserháthaláp műanyag ablak bontás Cserháthaláp műanyag ablak árak Cserháthaláp műanyag ablak beállítása Cserháthaláp műanyag ablak beszerelése Cserháthaláp műanyag ablak egyedi méretben Cserháthaláp műanyag ablak festése Cserháthaláp műanyag ablak felújítása Cserháthaláp műanyag ablak fajták Cserháthaláp műanyag ablak finombeállítása Cserháthaláp műanyag ablak fa tokba Cserháthaláp műanyag ablak gyártása Cserháthaláp műanyag ablak hangszigetelése Cserháthaláp műanyag ablak háromrétegű üveggel Cserháthaláp műanyag ablak ingyenes felmérés Cserháthaláp műanyag ablak javítás Cserháthaláp műanyag ablak légbevezető Cserháthaláp műanyag ablak kitámasztó Cserháthaláp műanyag ablak kilincs ár Cserháthaláp műanyag ablak leszerelése Cserháthaláp műanyag ablak négyzetméter ár Cserháthaláp műanyag ablak nyitása Cserháthaláp műanyag ablak olcsón Cserháthaláp műanyag ablak online Cserháthaláp műanyag ablak olajozása Cserháthaláp műanyag ablak profilok összehasonlítása Cserháthaláp műanyag ablak panelba Cserháthaláp műanyag ablak párásodása Cserháthaláp műanyag ablak penész Cserháthaláp műanyag ablak rögzítése Cserháthaláp műanyag ablak részletre Cserháthaláp műanyag ablak szellőző Cserháthaláp műanyag ablak tisztítása Cserháthaláp műanyag ablak toktoldó Cserháthaláp műanyag ablak tartozékok Cserháthaláp

A bejegyzés trackback címe:

https://muanyagablakcserenograd.blog.hu/api/trackback/id/tr6513607587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása