Műanyag ablakcsere Nógrád megye +36 70 772 9371

Műanyag ablakcsere Nógrád megye +36 70 772 9371

Műanyag ablak Dejtár

2018. január 27. - Becze Krisztián

Műanyag ablak Dejtár


Kedvező árú műanyag ablakcsere, bontás, berakás Dejtár környékén már néhány óra leforgása alatt, Magyarország egész területén, munkánkra garanciát nyújtva: gyorsaság, igényesség a munkánkra, évtizednyi múlt a szakmában 06 70 772 9371, Becze Krisztián.
Kérhet tőlünk árajánlatot akár azonnal az alábbi fotóra kattintva, majd az űrlapot kitöltve.
ajánlatkérés

Biztosak vagyunk abban, hogy honlapunkon minden kérdésére kimerítő információt talál, ha ez nem valósulna meg bármilyen oknál fogva, akkor forduljon hozzánk bizalommal bármelyik elérhetőségünkön!

Megoldható a fűtésszámla csökkentése műanyag nyílászárókkal?


Igen, a lényeg, hogy a nyílászáró csukhatósága kielégítő legyen, és az üvegezése korszerű üvegezési technikát foglaljon magába. A lényeg, hiába is csukódik adott esetben megfelelően a mostani nyílászárónk, ha nem kielégítő a hőszigetelési tulajdonsága. Ha úgy észleli, mintha huzat lenne a helyiségben, akkor valószínűleg megérett az ablakcsere. A légmozgásoktól mentes helyiség biztosítása jobbá teszi a komfortérzetet és a melegérzetet is az otthonában.
A legkitűnőbb műszaki paraméterekkel rendelkező és jó hőszigetelésű műanyag ablak beszerelése, cseréje esetén akár havi 15 ezer Ft-ot is a pénztárcájában tarthat, ami már sok pénzt jelent!

Fontos, hogy hány légkamra van egy nyílászáróban?

Szerepe lehet, azonban akkor lényeges igazán, ha elég széles a profilunk. Kis profilszélességű műanyag nyílászáróba nem képesek túl sok légkamrát beépíteni a gyártók, mert ez csökkentheti az ablaktok szilárdságát, ami csökkentené az élettartamot. Műanyag ablak légkamra Dejtár

Mi a k érték műanyag ablakoknál?

Ez a hőátbocsátási tényező (U-val is szokták jelölni), amelynek értéke annál jobb, minél kisebb, mert ekkor több hő marad a lakásban. Az ablakcserét szépészeti szempontok mellett indokolhatja a meglévő szerkezet tökéletlen kivitelezése műszaki szempontból, ami a régebbi ablakokra jellemző. A légkamrák (akár 6) és a rétegek (akár 3) számának növelésével javítható a k értéke. Egy 0,5 kW/m2K értékű ablak már igen jó minőségűnek számít.

Mi követeli meg, hogy nyílászáró szakértő bevonásával valósuljon meg a műanyag ablakok beépítése?

A fűtéssel előállított kalóriamennyiség jelentős része szökik ki a rosszul kialakított hőszigetelés miatt, ezért a falakon kívül javasolt még jó minőségű műanyag ablakot alkalmazni, azonban sajnos sok ember nem hajlandó pénzt áldozni a jó beépítésre, ami fontos az ablak elvárt működéséhez. A szobák energiaosztályát meghatározó épület energiatanúsítvány vagy más néven lakás zöldkártya adásvételi szerződéshez is csatolandó, 2012. január 1. óta kötelező a tanúsítvány kiállítása.

Mennyi idő alatt térül meg a drágább műanyag ablak?

Mi sem akartuk elhinni, de ügyfeleink visszajelzései alapján volt több olyan lakás is, ahol 1 esztendő sem kellett ahhoz, hogy megtérüljön a befektetés, attól kezdve pedig már tiszta nyereséget termelt a rengeteg spórolás.

Melyek a legfontosabb szempontok, amikor műanyag ablakokat vesz?

Különféle műszaki paraméterek együtt határozzák meg a jó minőségű műanyag nyílászárók ismérveit. Ezek lényegében az alábbiak:
- k hőátbocsátási érték: érintettük korábban, itt nem szeretnénk kitérni rá külön.
- üveg: a nyílászáróban 4 mm-16 mm-4 mm vastagságú üveg-légrés-üveg következik. A levegő által kitöltött részben az igényesebb műanyag ablakok esetén nemesgáz-töltés is van (pl. kripton). A hőáramlást az üvegtáblák között a gáztöltés akadályozza, vagyis döntően befolyásolja a szigetelést.
- profil: toknak is szoktuk nevezni köznapi nyelven, ebben van rögzítve az üveg. A profilnál precíz méretezéssel és pontos illesztéssel érhető el a jó záródás és a műanyag ablak hosszú élettartama.
- légkamrák: ezek a profilban lévő légrések, a kamraszám fokozásával javítható az ablak hőszigetelő tulajdonsága. 5-8 kamrás nyílászáróknál előfordul, hogy bizonyos légrések speciális szigetelőanyaggal vannak kifújva, ami tovább fokozza a profil hőszigetelését.
- vasalat: a kilinccsel mozgatjuk. A vasalat rendszeres olajozása nagy mértékben hozzájárul a hibátlan működés megtartásához.
- résszellőzés: olyan ablakfunkció, ami lehetővé teszi pl. kimosott ruhák szárításakor, hogy egy pár mm-es résen keresztül eltávozzon a lakásban kialakult pára, és biztosítható vele a levegő utánpótlása is pl. légtömör módon (dichten) záró lakásokban, ha mondjuk kemence használja folyamatosan a helyiség levegőjének oxigéntartalmát. A résszellőzéssel szemben jobb hatásfokú lehet az átszellőztetés, ahol akár 5 perc alatt kiszellőzik a lakás, de a folyamatosan termelődő párát nem tudja megszüntetni.

Hogyan kell megtisztítani a műanyag nyílászárókat?

Műanyag ablak tisztítása – műanyag ablak Dejtár A nyílászáró profiljai be vannak vonva egy védőréteggel, amely meghosszabbítja az életciklust (az ajtókét is). Emiatt a tisztításnál kerülni kell az erős tisztítószerek és dörzshatású eszközök alkalmazását. Javasoljuk mosogatószer és puha rongy használatát. Ezt az ablaküveg tisztításakor érdemes elvégezni. Van, aki a W5 kendőre és Szilviára esküszik, ami az üveg tisztaságát illeti. Műanyag ablak profi tisztítása Dejtár Hogyan kell karban tartani a műanyag ablakokat? A karbantartás kb. fél órát vesz igénybe, és elég évente egyszer megcsinálni. A profilt mosószeres szivaccsal vagy ronggyal át kell törölni. A szigetelő gumikat szintén ajánlott áttörölni, javasoljuk szilikont tartalmazó szer használatát. A szükségessé vált alkatrészeket szerezze be mihamarabb, hogy időben kicserélhesse az esetlegesen elkopott alkatrészeket, ellenkező esetben a csere biztos drágább lesz.

Hogyan történik az ablakcsere?

  1. Ehhez korábban a kollégánk felméri a szóban forgó nyílászárók pontos méreteit.
  2. A szükséges elemek legyártását követően házhoz szállítjuk a beépítendő, új ablakokat.
  3. Ezután elvégzik a műanyag ablakcserét, az ablakcsere régi tokba is elképzelhető. Azért jó, ha a kollégáinkra bízza a felmérést, mert megspórolható a kőműves munkák munkadíja, ha pontosan egyezik az új tokméret a régivel.

Figyelem! Az általunk forgalmazott és beépített műanyag ablakok egyedi méretben és színben is gyárthatók, ezért műszakilag lehetőséget kínálunk arra, hogy ne legyen szükség komoly átépítésre. Az ablakcsere mellett gyakori kérés az erkélybeépítés, amelynek révén bővíthető a kihasználható, belakható hely mérete..

Miért javasoljuk és választjuk mi is otthonunkba a műanyagból készült ablakokat?


- kisebb karbantartásigény
- nagyon jól tartják meg eredeti színüket, UV-állóak
- a műanyag ablakok nehezebben deformálódnak
- növelhető a hangszigetelés értéke
- alacsonyabb gyártási költségek mellett kivitelezhető
Ablakbeépítés új épületekbe
A PUR habon kívül párazáró és páraáteresztő elemek szintén felhasználhatók a műanyag ablakok beszereléséhez.
Nyílászáró csere panelben
A munka kezdetén ebben az esetben kiemeljük a régi tokot. Előfordul, hogy nem tudjuk kiküszöbölni a bontást, de mindig nagyon ügyelünk arra, hogy az épület, fal a lehető legkisebb mértékben sérüljön.
Nyílászáró cseréje téglafalban
Ha indokolt a korábbi keret eltávolítása, akkor teljesen kiszereljük a régi tokot is, és beépítjük az újat, ilyenkor a helyreállítási, visszajavítási munkákat is elvégezzük.
Ha a régi tok bent marad a falban, leakasztjuk az ablakszárnyakat, és a zsanérok levágásával a régi tokba helyezzük az új ablakot. Esztétikailag ez csúnyább megoldás, és csökken az üvegfelület is a régi és az új tok miatt.
Mennyit kell fizetni egy műanyag nyílászáróért?
Az ablakok árán kívül lényeges szempontok, hogy hol kell a beépítést végeznünk, illetve a helyi feltételeken kívül milyen nagyságrendű összegről szól a rendelés. Legyen szíves elküldeni a konkrét méreteket, és megkeressük kedvezményes árajánlatunkkal!
Műanyag erkélyablak Dejtár Műanyag ablak ingyenes felméréssel? Igen, ügyfeleink számára ingyenes, hiszen ők megbíznak szakértelmünkben, tapasztalatunkban, és elfogadják akciós árajánlatunkat. Ilyenkor nem számolunk fel felmérési díjat, vagy a munka végeztével levonjuk a fizetendő összegből.
Miért nem tartjuk egyébként etikusnak az ingyenes kiszállásos/felméréses „beetetést”?
Sajnos azt kell mondanunk, hogy ez a vevő legdurvább becsapása. Ha belegondolunk abba, hogy amikor a munkatársunk felkeresi otthonában, hogy a helyszínen szemrevételezze az elvégzendő munkát, felmérje a nyílásokat, ahová fel szeretne szereltetni az új ablakokat, akkor időt, üzemanyagot, szükség esetén szerszámokat nem kímélve végzi a munkáját.
Sajnálatos módon akadnak olyan emberek, akik csak emberekkel szeretnének beszélgetni, az ilyen „ügyfél” elvonja a kollégáinkat a valódi ügyfelektől. Akik beszállnak az ilyen ingyenes felméréses játékba, azok valójában a fizető ügyfelekkel fizettetik ki azt az üzemanyagot és időt, amit a haszontalan érdeklődőkre pazaroltak. Mi ebben nem szeretnénk részt venni. Nincsenek csodák: az idő mindenkinek pénz. Érdemes ezen elgondolkodnia, mielőtt feltűnően kedvező akciót hirdető céghez fordul.
Megeshet, hogy a fent részletezett indokok ellenére éppen otthona mellett haladunk el, ilyenkor tényleg ingyenesen tudjuk biztosítani a helyszíni felmérést, ez azonban a ritkább esetek egyike.
Betörött üveg javítását nem vállaljuk, arra ott vannak az üvegesek.
A mások révén beszerelt nyílászárókkal semmiképpen nem (a Praktikerben vásárolt termékekkel sem) foglalkozunk. Ha gond merül fel egy beszerelt nyílászáróval, kérjük, forduljon ahhoz a céghez, akik a beszerelést végezték.

A megrendelt műanyag ablak árában az alábbi tételek szerepelnek:


- Az otthonában végzett felmérés
- Az új nyílászárók méret szerinti gyártása
- A meglévő ablakok eltávolítása
- Az új ablakok beszerelése
- A korábbi nyílászárók elvitele
- Járulékos költségek, szerelési anyagok
Nagy méretű, világos műanyag ablakok Dejtár

Miért ajánljuk, hogy minket bízzon meg a munkával Dejtár övezetében?


- Tartjuk magunkat a megbeszélt ütemezéshez
- Jól kvalifikált, több éve vagy akár évtizede a szakmában tevékenykedő munkatársak
- Ha korábban elkészülnek a megrendelt termékek, hamarabb vállaljuk a munka elvégzését
- Kérésre akár szombaton vagy vasárnap is számíthat ránk
- Rengeteg referenciamunkánk van, a weboldalra csak néhányat töltöttünk fel
- Egyedi méretű ablakot is tudunk biztosítani
- Az egyedi igényeknél is említett komplett RAL színskála szerinti ablakok biztosítása
- Műanyag ablak akár előleg nélkül is!
- Termékeinket jó minőségben, a legjobb ár-érték aránnyal kínáljuk
- Érvényesítjük a gyártói garanciát, és garantáljuk a műanyag ablakok beépítésének megfelelőségét
- Magyarország egész területén szerelünk ablakokat Súlyos hibák, amit sokan elkövetnek ablakok vásárlásakor

  1. Nem ellenőrzi elég alaposan a kivitelező céget. Tudjuk, hogy sok fáradsággal jár, pedig sok csalódástól óvnák meg magukat, amennyiben utána járnának. Saját magáról mindenki azt állít, amit akar, de az elégedett ügyfélnél nincsen jobb reklám!
  2. Csak szakértő bevonásával válassza ki az Ön lakása számára ideális nyílászárót! az ablakok megtekintésekor is hallgassa meg a tapasztalt szakember véleményét!
  3. Ne vegyen meg olyan ablakot, amelyre nincs legalább 1 év garancia!
  4. Keressen rá az interneten a vállalkozás adószámára, akivel szeretné a munkát végeztetni! Csak valóban létező, leinformált, feketelistán nem lévő, NAV tartozással nem rendelkező, jól működő céggel szerződjön le, különben futhat a pénze után!
  5. A műszaki tulajdonságok közül talán a legfontosabbak a hőszigetelés (k tényező), a zajszigetelés (dB), az üvegezés minősége és a kamrák száma (lásd a sarokmetszetet).

Kell-e nagy ablak a lakásba, mi számít elegendőnek?

Fontos tudnivaló műanyag és fa profilú ablakoknál is, hogy az ablak méretét nem pusztán az üveg, hanem a teljes profil nagysága határozza meg. Az ablakok esetében úgy kell elküldenie a kért dimenziókat, hogy először a vízszintes, majd a függőleges méret szerepeljen (pl. 90 x 120, amely esetben 90 cm széles és 120 cm magas tokkal rendelkező ablakra van szüksége). Nem árt tudni azt sem, hogy amikor a tervező a bevilágítási értékeket számolja a helyiségek alapterületének, tájolásának és a lakás elrendezésének figyelembe vételével, akkor a világító felületet kalkulálja, ennél mindig érdemes egy kicsit nagyobb nyílászárót rendelni, hiszen az ablak arányai is befolyásolják a beeső fényt, például a hosszúkásabb ablakokon kevesebb fény érkezik a helyiségbe, mint a négyzetes alakúakon a falak vastagsága miatt.

Érdemes eltérni a fehér színtől műanyag nyílászárók esetén?

Alapesetben fehér színű, PVC anyagú nyílászáróra adunk ajánlatot, azonban szükség esetén tetszőleges színű vagy fóliázással rendelkező ablakra is tudunk árat kalkulálni. A fóliázás és festés feláras, amelynek összege az esetek túlnyomó részében mintegy 1/3-ával drágítja a végösszeget. A fólia ellenálló az ultraibolya sugárzással szemben, és választható fa hatású szín is.

Hogyan nyíljon az ablak?

Nagyságrendi különbség lehet a nem nyíló és a nyíló ablakok között, mert a nem nyíló nyílászáró nem tartalmazza pl. a végösszeget növelő zsanért és vasalatot. Ha viszont ok nélkül akarja kihagyni az ablakból a nyithatóság tulajdonságát, gondolja át, hogy hogyan fogja tisztítani az ablakot, illetve kivitelezhető-e a megfelelő levegőcsere az adott térben. A nyitási mód kiválasztásakor természetesen figyelembe kell venni a lakás belső bútorozását is, mert a belső adottságok szűkíthetik később a mozgásterét. A nyitási sugár csökkentésére lehet osztott ablakokban is gondolkodni. Néhány jellemző ablaktípus az alábbiakban látható a tipikus ablaknyitási módokkal: Ablak nyitási módjai Dejtár Balos jobbos ablak befelé nyíló Számít, hogy hol kell felszerelni az ablakot? Az ajánlat adásánál befolyásoló szempont, hogy melyik településen kéri az új nyílászárók beépítését, mert ez befolyásolja az ajánlati összeget is. A legjobb, ha az elejétől a végéig mindent egy helyről rendel meg, így bármilyen kétes esetben megspórolható a folyamatban részt vevők közötti vita. Az ablak beszerelés kiszállási díjakat az alábbi térkép szemlélteti: ablak beépítés ára Dejtár
Műanyag nyílászáró tartozékok listája
Ha redőny, szúnyogháló, párkány szükséges a nyílászárón kívül, számíthat ránk ezen a területen is. Az árnyékoló redőny készülhet pl. alumíniumból, a szúnyogháló lehet rögzített vagy mozgatható kivitelű, a szoba páratartalmától függően lehetséges szellőztető berendezés beépítése is a nyílászáróba.
Döntéshozatal néhány kapott árajánlat alapján
Bárkit is választ, kérjük, szívlelje meg baráti tanácsunkat: ha szeretné, hogy össze tudja hasonlítani egymással a kapott árajánlatokat, akkor minden ajánlatadónak ugyanazt az ajánlatkérést küldje el, és ragaszkodjon ahhoz, hogy minden elemét töltsék is ki. Csak ilyen módon válnak egymással összehasonlíthatóvá a cégek ajánlatai, különben almát a körtével, vagy legfeljebb jonatánt starkinggal tud összemérni. A bontásra szinte mindenki végleges munkadíjat mond, részletezés nélkül.
A beépített műanyag ablakok felülvizsgálata
Roppant lényegesnek tartjuk, hogy az ablakok beszerelése, cseréje után maga a tulajdonos járjon a végére annak, hogy valamennyi lépés előírásszerűen, az elvárások szerint történt. Tesztelje minden nyílászáró tökéletes működését. Az összes funkció felülvizsgálata után elemekre lebontva nézze át még a kollégáink helyszínen tartózkodásakor, hogy mindent megkapott-e, és a nyílászárók beszerelése kifogástalan állapotban, sérülésmentesen történt-e.
Nem szoktak ilyet tapasztalni, de kérünk mindenkit arra, hogy nyomban jelezze, ha bármi gondja van, mert minden egyéb szempontot felülír az ügyfeleink elégedettsége.
Ablakcsere esetén a bontást szinte alig észrevehető rongálással intézzük, és igyekszünk, hogy mindent egy oldalról, jellemzően belülről végezzünk, így a lakás külső homlokzatán minél kevesebb sérülés keletkezik, a belső hibákat apróbb fal restaurálási műveletekkel hozzuk helyre.
7 légkamrás műanyag ablak utólagos beépítése Dejtár
Akciós műanyag ablakcsere, kiszerelés, behelyezés Dejtár területén már néhány óra leforgása alatt, Magyarország egész területén, garanciával: rövid időn belüli kiszállás, pontosság, 10 éves múlt a szakmában 06 70 772 9371, Becze Krisztián.

A bejegyzés trackback címe:

https://muanyagablakcserenograd.blog.hu/api/trackback/id/tr7913607611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása