Műanyag ablakcsere Nógrád megye +36 70 772 9371

Műanyag ablakcsere Nógrád megye +36 70 772 9371

Műanyag nyílászáró Bokor

2018. január 27. - Becze Krisztián

Műanyag nyílászáró Bokor


Alacsony költségű műanyag nyílászáró csere, kiszerelés, berakás Bokor vonzáskörzetében már 24 órán belül, Magyarország egész területén, munkánkra garanciát nyújtva: villámgyors megjelenés a helyszínen, igényesség a munkánkra, évtizednyi gyakorlat a szakmában 06 70 772 9371, Becze Krisztián.
Kérjen tőlünk ingyenes árajánlatot a következő fényképre kattintva!
ajánlatkérés

Biztosak vagyunk abban, hogy oldalainkon minden kérdésére részletes információt talál, de ha mégsem, akkor forduljon hozzánk bizalommal akár telefonon, akár e-mailben vagy Facebook oldalunkon!

Megoldható a fűtésszámla csökkentése műanyag ablakokkal?


Lehetséges, a lényeg, hogy az ablak csukhatósága kielégítő legyen, és az üvegezése modern üvegezési technikát foglaljon magába. Más szóval, hiába is csukódik esetleg jól a meglévő ablakunk, ha nem teljesíti a követelményeket a hőszigetelési tulajdonsága. Ha úgy észleli, mintha nem zárna jól egy ablak, akkor valószínűleg megérett az ablakcsere. A huzatmentes helyiség létrehozása jobbá teszi a komfortérzetet és a melegérzetet is a szobában.
Kiemelkedő minőségű és jó hőszigetelésű műanyag ablak beépítése, cseréje esetén akár havi 15 ezer Ft-ot is meg lehet spórolni, ami belátható időn belül visszahozza az árát!

Számít, hogy hány légkamra van egy nyílászáróban?

Számíthat, feltéve, ha elég széles a profilunk. Kis profilszélességű műanyag ablakba nem lehet belezsúfolni sok légkamrát, mert ronthatja az ablak műszaki paramétereit, ami a várható életciklust is rövidíti. OVLO Prime sarokmetszet Bokor

Mi a k érték műanyag ablakoknál?

Ez a hőátbocsátási tényező (U-val is szokták jelölni), amelynek értéke annál jobb, minél kisebb, mert ekkor több hő marad a lakásban. A meglévő nyílászáró kiszerelését és új beépítését szépészeti szempontok mellett indokolhatja a meglévő szerkezet tökéletlen kivitelezése műszaki szempontból, ami a korábbi gyártású nyílászárókat jellemzi. A légkamrák (akár 6) és a rétegek (akár 3) számának növelésével csökkenthető a k tényező. Egy 0,5 kW/m2K értékű ablak például kiválónak minősül.

Miért lényeges, hogy tapasztalt mesterember segítségével valósuljon meg a műanyag nyílászárók beépítése?

A fűtéssel megtermelt hő nagy hányada szökik ki a rosszul kialakított hőszigetelés miatt, ezért a falakon kívül érdemes még jó minőségű műanyag nyílászárót beépíteni, de sajnos sok ember nem hajlandó pénzt áldozni a jó beépítésre, ami fontos az ablak elvárt működéséhez. A szobák energiaosztályát jellemző épület energiatanúsítvány vagy más néven lakás zöldkártya adásvételi szerződéshez is mellékelendő, 2012. január 1. óta csatolni kell ezt a minőségügyi tanúsítványt.

Valóban megéri a befektetést a prémium minőségű műanyag nyílászáró?

Mi sem akartuk elhinni, de ügyfeleink visszajelzései alapján volt több olyan lakás is, ahol 1 esztendő sem kellett ahhoz, hogy megtérüljön a befektetés, attól kezdve pedig már tiszta nyereséget termelt a rengeteg spórolás.

Mik a fontos szempontok új ablakok megvásárlása során?

A legkülönbözőbb műszaki tulajdonságok összességében határozzák meg a kiváló tulajdonságokkal rendelkező műanyag ablakot. Ezek lényegében az alábbiak:
- k hőátbocsátási érték: tárgyaltuk fentebb, ott megtekintheti újra.
- üveg: egy szokásos ablaküveg rétegrend így alakul: 4 mm-es üveg, 16 mm-es légrés, majd ismét egy 4 mm-es üveg következik. A levegő által kitöltött részben az igényesebb műanyag ablakok esetén nemesgáz-töltés is található (pl. argon). A hőátadást az üvegtáblák között a gáztöltés akadályozza, azaz nagy mértékben meghatározza a szigetelést.
- profil: toknak is szoktuk hívni egyszerűbben, ez tartja az üveget. A profil kamrákra van osztva, amelyek jelentősége a hőszigetelés, stabilitás és a zajszigetelés szempontjából érdekes.
- légkamrák: ezek a profilban lévő légrések, számuk növelésével jobbá tehető az ablak hőszigetelése. 5-8 kamrás nyílászáróknál előfordul, hogy bizonyos légrések speciális szigetelőanyaggal vannak kifújva, ami tovább fokozza a profil hőszigetelését.
- vasalat: ez az a rész, amelyet a kilinccsel mozgatunk. A vasalatot takaró elemek a por elleni zárásra szolgálnak.
- résszellőzés: olyan ablakfunkció, ami lehetővé teszi pl. magas páratartalom esetén, hogy megszabadulhassunk a lakásban felhalmozott párától, és megoldható a légbeszívás is pl. légtömör módon (dichten) záró lakásokban, ahol pl. kandallóval fűtünk. A résszellőzéssel szemben jobb hatásfokú lehet az átszellőztetés, ahol akár 5 perc alatt kiszellőzik a lakás, de a folyamatosan termelődő párát nem tudja megszüntetni.

Műanyag ablakok tisztításának módja

Műanyag ablak tisztítása – műanyag ablak Bokor A nyílászáró profiljai be vannak vonva egy védőréteggel, amely növeli az életciklust (az ajtókét is). A tisztítás során ne használjon maró hatású tisztítószereket a kereten és a profilon. Ajánljuk mosogatószer és puha rongy alkalmazását. Ezt az ablaküveg tisztításakor érdemes elvégezni. A DM-ben kapható 2 darabos mikroszálas törlőkendőt több ügyfelünk alkalmazta már sikerrel. Műanyag ablak tisztítása Bokor Hogyan kell karban tartani a műanyag ablakokat? A karbantartást 1-2 évente érdemes elvégezni, így az ablak képes megtartani hibátlan működését. A vasalatot az arra kijelölt pontokon kell megolajozni évente. A vasalatot olajozás előtt érdemes portalanítani, ami történhet pl. egy ecset segítségével is. A szükségessé vált alkatrészeket szerezze be mihamarabb, hogy időben kicserélhesse az esetlegesen elkopott alkatrészeket, ellenkező esetben a csere biztos drágább lesz.

Hogyan történik az ablakcsere?

  1. Ehhez a munkát megelőzően a kollégánk felméri a szóban forgó nyílászárók pontos méreteit.
  2. A nyílászárók legyártása után az ablak beépítését végző munkatársaink kiszállítják a megrendelt műanyag ablakokat és/vagy ajtókat.
  3. Ezt követően elvégzik a műanyag ablakcserét, az ablakcsere régi tokba is elképzelhető. Műanyag ablakcsere bontás nélkül akkor oldható meg, ha a méretek pontosan megegyeznek, ilyenkor megspórolható a kisebb kőműves munkák költsége is.

Figyelem! Az általunk forgalmazott és beépített műanyag ablakok egyedi méretben és színben is gyárthatók, ezért műszakilag lehetőséget kínálunk arra, hogy ne legyen szükség komoly átépítésre. Az ablakcsere mellett gyakori kérés az erkélybeépítés, amelynek révén jelentős mértékben nagyobbá tehető a lakás.

A műanyag nyílászárók jó tulajdonságai


- kisebb karbantartásigény
- nagyon jól tartják meg eredeti színüket, ellenállóbbak az ultraibolya sugárzással szemben
- a műanyag ablakok nehezebben deformálódnak
- megfelelő kamrakialakítással javítható a hangszigetelés
- alacsonyabb gyártási költségek mellett kivitelezhető
Ablakbeépítés új épületekbe
A PUR habon kívül párazáró és páraáteresztő elemek is alkalmazhatók a műanyag nyílászárók beépítéséhez.
Ablakcsere régi panelházakban
A munka kezdetén ebben az esetben kiemeljük a régi tokot. A kiszereléskor gyakran bontást kell alkalmaznunk, de mindig nagyon ügyelünk arra, hogy az épület, fal a lehető legkisebb mértékben sérüljön.
Ablakcsere tégla épületben
Ha a meglévő profilt is tanácsos kivenni, végrehajtjuk ezt a munkát egyeztetve Önnel, és az új beszerelését követően visszaállítjuk a fal épségét.
Abban az esetben, ha nem kell bántani a keretet, leakasztjuk az ablakszárnyakat, levágva a zsanérokat beillesztjük az új nyílászárót a korábbi profilba. Esztétikailag ez csúnyább megoldás, és csökken az üvegfelület is a régi és az új tok miatt.
Mennyibe kerül egy műanyag ablak?
Érthető, hogy mindenki tudni szeretné pontosan ezt az összeget, de csak a konkrét darabszám és ablakméretek ismeretében tudunk árat mondani. Legyen szíves elküldeni a konkrét méreteket, és megkeressük kedvezményes árajánlatunkkal!
Műanyag erkélyablak Bokor Vállaljuk a díjmentes helyszíni ajánlatadást? Igen, a vevőinknek nem kell érte fizetni, hiszen ők megbíznak szakértelmünkben, tapasztalatunkban, és elfogadják akciós árajánlatunkat. Ilyenkor nem számolunk fel felmérési díjat, vagy a munka végeztével levonjuk a fizetendő összegből.
Miért nem tartjuk korrektnek bármilyen ingyenes munkavégzés reklámozását?
Ebben az esetben mindenféle ingyenesség hirdetése pszichológiai trükk, amit szeretnének beleverni az emberek fejébe. Ha belegondolunk abba, hogy amikor a munkatársunk felkeresi otthonában, hogy a helyszínen szemrevételezze az elvégzendő munkát, felmérje a nyílásokat, ahová fel szeretne szereltetni az új ablakokat, akkor időt, üzemanyagot, szükség esetén szerszámokat nem kímélve végzi a munkáját.
Sajnos sok olyan érdeklődővel találkoztunk, akik csak társaságra vágynak, ezek elrabolják az időt a tényleges megrendelőktől, amilyen reményeink szerint pl. Ön is. Az ingyenességet hirdető cégek ebben a játékban vesznek részt, és p. Önnel fizettetik meg a sok elvesztegetett időt. Mi ebben nem szeretnénk részt venni. Nincsenek csodák: az idő mindenkinek pénz. Fontolja meg ezeket a szempontokat, és csak ezután döntse el, hogy kivel szeretné a munkát elvégeztetni.
Megeshet, hogy a fent részletezett indokok ellenére éppen otthona mellett haladunk el, és megoldható a valóban ingyenes felmérés.
Betörött üveg javítását nem vállaljuk, arra ott vannak az üvegesek.
A nem általunk beépített műanyag ablakokkal nem (az OBI-ban vásárolt termékekkel sem) foglalkozunk. Probléma esetén keresse meg a beszerelést végző vállalkozást.

Megrendelés esetén a műanyag ablak ára tartalmazza:


- Az otthonában végzett felmérés
- Az új nyílászárók méret szerinti gyártása
- Ablak bontása
- A megrendelt és legyártott nyílászárók falba építése
- Régi nyílászáró elszállítása
- Felmerülő pluszköltségek, szereléshez felhasznált egyéb eszközök, alkatrészek
Műanyagnyílászáró árak Bokor

Mit nyer azzal, ha minket választ Bokor régiójában?


- Nem vállaljuk túl magunkat, elvégezzük a munkát a megegyezett időpontra
- Szakképzett, több éve vagy akár évtizede a szakmában tevékenykedő szakemberek
- Ha korábban elkészülnek a megrendelt termékek, hamarabb vállaljuk a munka elvégzését
- Szükség esetén hétvégén is dolgozunk
- Számos referenciával rendelkezünk
- Egyedi méretű ablakot is tudunk biztosítani
- Bármilyen színben kérheti a műanyag nyílászárót (RAL színskála)
- Műanyag ablak akár előleg nélkül is!
- A nyílászárókat kitűnő műszaki tulajdonságokkal, akciósan kínáljuk
- Érvényesítjük a gyártói garanciát, és garantáljuk a műanyag ablakok beépítésének megfelelőségét
- Teljes belföldön működünk, akár az ország legtávolabbi pontjára is elmegyünk A leggyakoribb tévedések, amit sokan elkövetnek a nyílászárók kiválasztásakor

  1. Nézze meg az ajánlatot adó cég referenciáit! Tudjuk, hogy sok fáradsággal jár, pedig sok mérgelődéstől óvnák meg magukat, ha vennék rá a fáradságot. Saját magáról mindenki azt állít, amit akar, de az elégedett ügyfélnél nincsen jobb reklám!
  2. Már a nyílászáró kiválasztásakor javasoljuk szakember tanácsának kikérését. az ablakok megtekintésekor is kérje ki tapasztalt szakember tanácsát
  3. Ne vegyen meg olyan ablakot, amelyre nincs minimum 1 év garancia!
  4. Nézzen utána a cégnek, akitől az ajánlatot kapta! Csak valóban létező, leinformált, feketelistán nem lévő, NAV tartozással nem rendelkező, jól működő céggel szerződjön le, különben futhat a pénze után!
  5. A műszaki tulajdonságok közül talán a legfontosabbak a hőszigetelés (k tényező), a zajszigetelés (dB), az üvegezés minősége és a kamrák száma (lásd a sarokmetszetet).

Mekkora ablakra van szükség?

Fontos tudnivaló műanyag és fa tokozású ablakoknál is, hogy az ablak méretét nem pusztán az üveg, hanem a teljes tok mérete határozza meg. Tehát a méret megadásánál ezt a kívánt méretet kell megadnia nekünk úgy, hogy először a vízszintes, majd a függőleges méret szerepeljen (pl. 90 x 120, amely esetben 90 cm széles és 120 cm magas tokkal rendelkező ablakra van szüksége). Lényeges még azt megemlíteni, hogy amikor a tervező a bevilágítási értékeket számolja a helyiségek alapterületének, tájolásának és a lakás elrendezésének figyelembe vételével, akkor a világító felületet számítja ki, ennél mindig érdemes egy kicsit nagyobb nyílászárót rendelni, hiszen a tok és esetleg a redőny is levesz a fényt áteresztő felületből.

Színben mit válasszak?

Megfelelve a többség elvárásainak fehér színű, PVC anyagú nyílászáróra adunk ajánlatot, de kérésre az Ön által kedvelt árnyalatban vagy fóliázással rendelkező ablakra is tudunk árat kalkulálni. A fóliázás és festés feláras, ami általában mintegy 1/3-ával drágítja a végösszeget. A fólia ellenáll az UV sugárzásnak, mindazonáltal dönthet más árnyalat mellett is.

Jobbos vagy balos ablakot válasszak?

Nagyságrendi különbség lehet a nem nyíló és a nyíló ablakok között, mivel a fix ablakban nincsen vasalat, szárny, zsanér. Mielőtt azonban megspórolná a nyílási lehetőséget, fontolja meg, hogy hogyan fogja tisztítani az ablakot, illetve milyen módon oldható meg a lakás, helyiség szellőzése. A nyitási mód meghatározása során vegyen figyelembe más tényezőket is (pl. tervezett bútorok), mert a belső adottságok korlátozhatják a lehetőségeket. A nyitási sugár csökkentésére lehet osztott ablakokban is gondolkodni. Az alábbiakban adunk ötletet konkrét ábrákkal: Ablak nyitási módjai Bokor Balos jobbos ablak befelé nyíló Lényeges-e a beszerelés helye? Az árajánlatnál tudnunk kell, hogy belföldön pontosan hol kell felszerelni az új ablakokat, ugyanis ez nagy mértékben befolyásolja a végösszeget. Az Ön számára is az a legkedvezőbb, ha a felméréstől, az ablak leszállításán keresztül egészen a beépítésig mindent ugyanaz a vállalkozás kivitelez, így bármilyen kétes esetben megspórolható a folyamatban részt vevők közötti vita. A nyílászáró beépítés kiszállási díjakat az alábbi térkép szemlélteti: ablak beépítés ára Bokor
Melyek a legfontosabb plusz elemek, amelyek felszerelése javasolt?
Ha redőny, szúnyogháló, párkány szükséges a nyílászárón kívül, számíthat ránk ezen a területen is. Az árnyékoló redőny gyártható pl. műanyagból, a szúnyogháló lehet rögzített vagy felhúzható kivitelű, a helyiség páratartalmától függően alkalmazható légbefúvó.
A kapott ajánlatok mérlegelése
Jótanácsunk: mivel fontos szempont a megfelelő kivitelező okos kiválasztása, azt ajánljuk, hogy minden pályázónak ugyanazt az ajánlatkérést küldje el, és mindenkitől ugyanazt a tételes árajánlatot kérje el. Csak ilyen módon válnak egymással összehasonlíthatóvá a vállalkozók ajánlatai, különben almát a körtével, vagy legfeljebb jonatánt starkinggal tud összehasonlítani. A bontásra általában egyösszegű ajánlatot szoktak adni a cégek.
A beépített műanyag ablakok helyszíni átvétele
Elengedhetetlen fontosságú, hogy az ablakok felszerelése, cseréje után a megrendelő győződjön meg arról, hogy minden rendben van. Ellenőrizze, hogy minden ajtó és ablak megfelelően nyitható, jól működik és záródik. Az összes funkció ellenőrzése után tételesen nézze át még a kollégáink helyszínen tartózkodásakor, hogy mindent megkapott-e, és a nyílászárók beszerelése kifogástalan állapotban, sérülésmentesen történt-e.
Nem szoktak ilyet tapasztalni, de kérünk mindenkit arra, hogy nyomban jelezze, ha bármi gondja van, mert minden egyéb szempontot felülír az ügyfeleink elégedettsége.
Ablakcsere esetén a kiszerelést szinte alig észrevehető rongálással végezzük, és igyekszünk, hogy mindent egy oldalról, az esetek 95%-ában belülről végezzünk, így a lakás külső felén minél kevesebb látható szerelési nyom keletkezik, a belső hibákat apróbb fal restaurálási műveletekkel tüntetjük el.
Nyílászáró csere Bokor
Jutányos árú műanyag ablakcsere, kiszerelés, behelyezés Bokor vonzáskörzetében már 24 órán belül, Magyarország egész területén, munkánkra garanciát nyújtva: gyorsaság, pontosság, 10 éves gyakorlat a szakmában 06 70 772 9371, Becze Krisztián.

A bejegyzés trackback címe:

https://muanyagablakcserenograd.blog.hu/api/trackback/id/tr4613607545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása