Műanyag ablakcsere Nógrád megye +36 70 772 9371

Műanyag ablakcsere Nógrád megye +36 70 772 9371

Ablak csere Galgaguta

2018. február 12. - Becze Krisztián

Ablak csere Galgaguta

Műanyag ablak beépítése fa tokba Galgaguta


Jutányos árú műanyag nyílászáró csere, bontás, behelyezés Galgaguta környékén már 24 órán belül, országosan is, szavatolva a kiváló minőségű munkát: villámgyors megjelenés a helyszínen, precizitás, 10 év szakmai tapasztalat 06 70 772 9371, Becze Krisztián.
Kérhet tőlünk árajánlatot akár azonnal az alábbi fotóra kattintva, majd az űrlapot kitöltve.
akciós ablakcsere

Biztosak vagyunk abban, hogy oldalainkon minden kérdésére minden igényt kielégítő választ talál, de ha mégsem, akkor forduljon hozzánk bizalommal akár telefonon, akár e-mailben vagy Facebook oldalunkon!

Lehet csökkenteni a fűtési költséget műanyag ablakokkal?


Lehetséges, a legfontosabb szempont az, hogy a nyílászáró megfelelően zárjon, és az üvegezése mai üvegezési technikát foglaljon magába. Más szóval, hiába is zár adott esetben kielégítő módon a mostani ablakunk, ha nem teljesíti a követelményeket a hőszigetelési tulajdonsága. Ha úgy észleli, mintha huzat lenne a helyiségben, akkor minden bizonnyal megérett valamelyik nyílászáró kicserélése. A légmozgásoktól mentes helyiség kialakítása jobbá teszi a komfortérzetet és a melegérzetet is a szobában.
A legkitűnőbb műszaki paraméterekkel rendelkező és jó hőszigetelésű műanyag ablak beszerelése, cseréje esetén akár havi 15 ezer Ft-ot is a pénztárcájában tarthat, ami már sok pénzt jelent!

Van jelentősége annak, hogy hány légkamra van egy nyílászáróban?

Szerepe lehet, feltéve, ha elég széles a profilunk. Kis profilszélességű műanyag ablakba nem lehet belezsúfolni sok légkamrát, mert negatív hatással lehet az ablak teherbírására és biztonságosságára, ami csökkentené az élettartamot. OVLO Prime sarokmetszet Galgaguta

Mi a k érték műanyag ablakoknál?

Ez a hőátbocsátási tényező (U-val is szokták jelölni), amelynek értéke annál jobb, minél kisebb, mert ekkor több hő marad a lakásban. Az ablakcserét esztétikai okokon kívül indokolhatja a meglévő szerkezet tökéletlen kivitelezése műszaki szempontból, ami a régebbi ablakokra jellemző. A légkamrák (akár 6) és a rétegek (akár 3) számának növelésével csökkenthető a k értéke. Egy 0,5 kW/m2K értékű ablak például kiválónak minősül.

Mi indokolja, hogy nyílászáró szakértő bevonásával valósuljon meg a műanyag ablakok beépítése?

A fűtéssel előállított kalóriamennyiség nagy hányada távozik el a nem megfelelő hőszigetelés miatt, ezért a falakon kívül érdemes még jó minőségű műanyag ablakot beépíteni, azonban sajnos sokan meg szoktak feledkezni az ablaktokok jó minőségű illesztéséről, azaz kiváló beépítéséről. Az épületek energiaosztályát jellemző épület energiatanúsítvány vagy más néven lakás zöldkártya adásvételi szerződéshez is dokumentálandó, 2012. január 1. óta csatolni kell ezt a minőségügyi tanúsítványt.

Valóban megéri a befektetést a drágább műanyag ablak?

Ez több tényező függvénye, a tapasztalat szerint a jó minőségű műanyag nyílászáró 1-1,5 év alatt visszahozza az árát.

Melyek a legfontosabb szempontok, amikor műanyag ablakokat vesz?

Különféle műszaki paraméterek együtt alkotják a jó minőségű műanyag ablakot. Főbb pontokban a következőkről van szó:
- k hőátbocsátási érték: tárgyaltuk fentebb, ott megtekintheti újra.
- üveg: a nyílászáróban 4 mm-16 mm-4 mm vastagságú üveg-légrés-üveg következik. A levegő által kitöltött részben jobb minőségű nyílászárók esetén nemesgáz-töltés is van (pl. argon). A hőátadást az üvegtáblák között a gáztöltés akadályozza, vagyis nagy mértékben meghatározza a szigetelést.
- profil: keretnek is szoktuk hívni egyszerűbben, ez tartja az üveget. A műanyag ablakok kamrás profilokból állnak, a sarokmetszet szemlélteti minden esetben a kamrák elrendezését.
- légkamrák: ezek a profilban lévő légrések, a kamraszám fokozásával jobbá tehető az ablak hőszigetelése. Sok légkamrás ablakoknál előfordul, hogy bizonyos légrések különleges habbal vannak kifújva, ami tovább fokozza a profil hőszigetelését.
- vasalat: a kilinccsel mozgatjuk. A vasalat rendszeres olajozása nagy mértékben hozzájárul a hibátlan működés megtartásához.
- résszellőzés: olyan ablakfunkció, ami biztosítja pl. magas páratartalom esetén, hogy megszabadulhassunk a lakásban felhalmozott párától, és biztosítható vele a levegő utánpótlása is pl. légtömör módon (dichten) záró lakásokban, ha mondjuk kemence használja folyamatosan a helyiség levegőjének oxigéntartalmát. A résszellőzéssel szemben jobb hatásfokú lehet az átszellőztetés, ahol akár 5 perc alatt kiszellőzik a lakás, de a folyamatosan termelődő párát nem tudja megszüntetni.

Hogyan kell megtisztítani a műanyag nyílászárókat?

Műanyag ablak tisztítása – műanyag ablak Galgaguta Az ablakok profiljai be vannak vonva egy védőréteggel, amely meghosszabbítja az életciklust (az ajtókét is). Emiatt a tisztításnál kerülni kell az erős tisztítószerek és dörzshatású eszközök alkalmazását. Javasoljuk mosogatószer és szálmentes kendő alkalmazását. Ezt az ablaküveg tisztításakor érdemes elvégezni. Az üveget nagymamáink ecetes mosogatószeres vízzel, majd újságpapírral dörzsölték át, és ragyogott utána. Műanyag ablak profi tisztítása Galgaguta Hogyan kell karban tartani a műanyag ablakokat? A karbantartást 1-2 évente érdemes elvégezni, így az ablak képes megtartani hibátlan működését. A vasalatot az arra kijelölt pontokon kell megolajozni évente. A szigetelő gumikat szintén ajánlott áttörölni, javasoljuk szilikont tartalmazó szer használatát. Javasoljuk mindig a gyártó útmutatójában foglaltak betartását, amiről az ablak beépítésekor mi is szívesen adunk tájékoztatást.

A nyílászáró cseréjének menete

  1. Ehhez előzetesen a kollégánk felméri a szóban forgó nyílászárók pontos méreteit.
  2. A nyílászárók legyártása után az ablak beépítését végző munkatársaink kiszállítják a megrendelt műanyag ablakokat és/vagy ajtókat.
  3. Ezután elvégzik a műanyag ablakcserét, az ablakcsere régi tokba is elképzelhető. Azért jó, ha a kollégáinkra bízza a felmérést, mert megspórolható a kőműves munkák munkadíja, ha pontosan egyezik az új tokméret a régivel.

Megjegyzés: Mivel a rendelhető méretek teljesen egyediek, ez lehetőséget kínál arra, hogy minimális rombolással, bontással és porral járjon együtt az új elemek beszerelése. Sok ügyfelünknél felmerül még az erkélybeépítés, amelynek révén bővíthető a kihasználható, belakható hely mérete..

Miért javasoljuk és választjuk mi is otthonunkba a műanyagból készült ablakokat?


- sokkal ellenállóbb az idő viszontagságainak, nem kell kezelni
- kiváló a színtartó képességük, ellenállóbbak az ultraibolya sugárzással szemben
- alakmegtartó képességük sok kivitelnél megelőzi a fából vagy fémből készült versenytársaikét
- megfelelő kamrakialakítással javítható a hangszigetelés
- kisebb költséggel beszerezhető
Nyílászárók beszerelése újonnan épített lakásokba
A PUR habon kívül párazáró és páraáteresztő elemek szintén felhasználhatók a műanyag ablakok beépítéséhez.
Ablakcsere régi panelházakban
Ilyenkor a munkát mindig a régi tok kiszerelésével kezdjük. Előfordul, hogy nem tudjuk kiküszöbölni a bontást, viszont törekszünk a minimális rongálás elkerülésére is, hogy minél épebben maradjanak a falak és a szerkezetek.
Nyílászáró cseréje téglafalban
Ha indokolt a korábbi keret eltávolítása, végrehajtjuk ezt a munkát egyeztetve Önnel, és az új beszerelését követően visszaállítjuk a fal épségét.
Abban az esetben, ha nem kell bántani a keretet, leakasztjuk az ablakszárnyakat, és a zsanérok levágásával a régi tokba helyezzük az új ablakot. Esztétikailag ez csúnyább megoldás, és csökken az üvegfelület is a régi és az új tok miatt.
Olcsó a műanyag ablak?
Az ablakok árán kívül lényeges szempontok, hogy hol kell a beépítést végeznünk, illetve a helyi feltételeken kívül milyen nagyságrendű összegről szól a rendelés. Kérjük, juttassa el hozzánk a kérdéses méreteket, és megkeressük árajánlatunkkal.
Műanyag erkélyablak Galgaguta Vállaljuk a díjmentes helyszíni ajánlatadást? Igen, a vevőinknek nem kell érte fizetni, mert meg is rendelik tőlünk a műanyag nyílászárókat. Ilyenkor nem számolunk fel felmérési díjat, vagy a munka végeztével levonjuk a fizetendő összegből.
Miért nem tartjuk egyébként etikusnak az ingyenes kiszállásos/felméréses „beetetést”?
Ebben az esetben mindenféle ingyenesség hirdetése pszichológiai trükk, amit szeretnének beleverni az emberek fejébe. Ha belegondolunk abba, hogy amikor a munkatársunk felkeresi otthonában, hogy a helyszínen szemrevételezze az elvégzendő munkát, felmérje a nyílásokat, ahová fel szeretne szereltetni az új ablakokat, akkor időt, üzemanyagot, szükség esetén szerszámokat nem kímélve végzi a munkáját.
Sajnálatos módon akadnak olyan emberek, akik csak társaságra vágynak, ezek elrabolják az időt a tényleges megrendelőktől, amilyen reményeink szerint pl. Ön is. Akik beszállnak az ilyen ingyenes felméréses játékba, azok valójában a fizető ügyfelekkel fizettetik ki azt az üzemanyagot és időt, amit a haszontalan érdeklődőkre pazaroltak. Mi határozottan szeretnénk ebből kimaradni. Nincsenek csodák: az üzemanyagért mindenki fizet. Érdemes ezen elgondolkodnia, és csak ezután döntse el, hogy kivel szeretné a munkát elvégeztetni.
Megeshet, hogy a fent részletezett indokok ellenére éppen otthona mellett haladunk el, ilyenkor tényleg ingyenesen tudjuk biztosítani a helyszíni felmérést, ez azonban a ritkább esetek egyike.
Betörött üveg javítását nem vállaljuk, a javítást üveges szakemberek végzik.
A mások révén beszerelt nyílászárókkal semmiképpen nem (az OBI-ban vásárolt termékekkel sem) foglalkozunk. Probléma esetén keresse meg a beszerelést végző vállalkozást.

A nyílászárók megrendelése esetén a következő elemeket foglalja magában az ár:


- Az otthonában végzett felmérés
- Az új nyílászárók méret szerinti gyártása
- A régi nyílászárók kiszerelése
- Ablak beépítése
- A kiszerelt ablakok elfuvarozása
- Felmerülő pluszköltségek, szereléshez felhasznált egyéb eszközök, alkatrészek
Műanyagnyílászáró árak Galgaguta

Milyen előnyei származnak abból, ha velünk végezteti a műanyag ablak szerelését Galgaguta területén?


- Tartjuk magunkat a megbeszélt ütemezéshez
- Magas képzettségű, sok helyzetben megedződött és a váratlanra is felkészült szakemberek
- Ha egy megrendelt ablak raktáron van, korábban teljesítjük a rendelést
- Szükség esetén hétvégén is dolgozunk
- Rengeteg referenciamunkánk van, a weboldalra csak néhányat töltöttünk fel
- Bármilyen méretű nyílászárót legyártatunk Önnek
- Az egyedi igényeknél is említett komplett RAL színskála szerinti ablakok biztosítása
- Bizonyos esetekben nem kell előleget sem fizetnie!
- Az ablakokat jó minőségben, elérhető áron kínáljuk
- Garancia a beépített termékekre
- Teljes belföldön működünk, akár az ország legtávolabbi pontjára is elmegyünk A leggyakoribb tévedések, amit sokan elkövetnek a nyílászárók kiválasztásakor

  1. Nem járnak utána annak a vállalkozásnak, akire akár több százezer forint sorsát bízzák. Sokan sajnálják rá az időt, pedig sok csalódástól kímélnék meg magukat, és még pénzt is spórolhatnának vele. Mondani bármit lehet, és az internet is elbír sok mindent…
  2. Nem fogja megbánni, ha már a folyamat elején felveszi a kapcsolatot a megfelelő szakembergárdával Már a lehetőségek megtekintésekor is hallgassa meg a tapasztalt szakember véleményét!
  3. Ne vásároljon olyan terméket, amelyre nincs legalább 1 év garancia!
  4. Keressen rá az interneten a vállalkozás adószámára, akivel szeretné a munkát végeztetni! Sok érdekes dolog kiderülhet a kellő alapossággal végzett ellenőrzés során, különben futhat a pénze után!
  5. A műszaki tulajdonságok közül talán a legfontosabbak a hőszigetelés (k tényező), a zajszigetelés (dB), az üvegezés minősége és a kamrák száma (lásd a sarokmetszetet).

Mekkora ablakra van szükség?

Lényeges szempont műanyag és fa profilú ablakoknál is, hogy az ablak méretét nem csupán az üveg, hanem a teljes tok mérete dönti el. Az ablakok esetében úgy kell elküldenie a kért dimenziókat, hogy először a vízszintes, majd a függőleges méret szerepeljen (pl. 120 x 150, ahol 120 cm széles és 150 cm magas tokkal rendelkező ablakra van szüksége). Nem árt tudni azt sem, hogy amikor a tervező a bevilágítási értékeket számolja a helyiségek alapterületének, tájolásának és a lakás belső elosztásának figyelembe vételével, akkor a világító felületet kalkulálja, ennél mindig érdemes egy kicsit nagyobb nyílászárót rendelni, hiszen az ablak arányai is befolyásolják a beeső fényt, például a hosszúkásabb ablakokon kevesebb fény érkezik a helyiségbe, mint a négyzetes alakúakon a falak vastagsága miatt.

Érdemes eltérni a fehér színtől műanyag nyílászárók esetén?

Ha nem rendelkezik másképpen fehér színű, PVC anyagú nyílászáróra adunk ajánlatot, de kérésre bármilyen más színben vagy fóliázással rendelkező ablakra is szívesen számolunk Önnek egy árat. A fóliázás és festés nincs benne az alapárban, ami általában mintegy 1/3-ával drágítja a végösszeget. A fólia ellenáll az UV sugárzásnak, a választott színhatás azonban csak az Ön ízlésén múlik.

Jobbos vagy balos ablakot válasszak?

Árban nagyobb különbség a fix és a valamilyen módon nyíló ablakok között van, mert a nem nyíló ablakban nincsen vasalat, szárny, zsanér. Mielőtt azonban megspórolná a nyílási lehetőséget, mérlegelje, hogy miképpen végzi majd az ablakpucolást, illetve kivitelezhető-e a megfelelő levegőcsere az adott térben. A nyitási mód meghatározása során feltétlenül mérlegelje az egyéb körülményeket is, mert a belső adottságok szűkíthetik később a mozgásterét. Ha nem egyszárnyú, hanem két részből álló nyílászárót tervez be, akkor máris kisebb helyen válik nyithatóvá az ablak. Hozza meg a végső döntését a következőkben szemléltetett nyitási módozatok figyelembe vételével: Ablak nyitási módjai Galgaguta Balos jobbos ablak befelé nyíló Hol történik az ablakok beépítése? Az árajánlatnál tudnunk kell, hogy merre kéri az új nyílászárók beépítését, ugyanis ez nagy mértékben befolyásolja a végösszeget. Az Ön számára is az a legkedvezőbb, ha az elejétől a végéig mindent egy cég végez, így probléma esetén megspórolható a folyamatban részt vevők közötti vita. Az ablak beszerelés kiszállási díjakat a következő térképen tekintheti meg: ablak beépítés ára Galgaguta
Milyen műanyag ablak kiegészítőkre van szükség?
Ha redőny, szúnyogháló, párkány szükséges a nyílászárón kívül, nem ismerünk lehetetlent. Az árnyékoló redőny készülhet pl. műanyagból, a szúnyogháló lehet rögzített vagy mozgatható kivitelű, a szoba páratartalmától függően lehetséges szellőztető berendezés beépítése is a nyílászáróba.
Döntéshozatal néhány kapott árajánlat alapján
Tippünk az Ön számára: ha szeretné, hogy össze tudja hasonlítani egymással a kapott árajánlatokat, akkor minden pályázónak ugyanazt az ajánlatkérést küldje el, és mindenkitől ugyanazt a tételes árajánlatot kérje el. Csak ilyen módon válnak egymással összehasonlíthatóvá a vállalkozók ajánlatai, különben almát a körtével, legjobb esetben is jonatánt starkinggal tud összehasonlítani. A bontásra szinte mindenki végleges munkadíjat mond, részletezés nélkül.
A beépített műanyag nyílászárók helyszíni átvétele
Kiemelt jelentőségű, hogy az ablakok beépítése, cseréje után maga a tulajdonos győződjön meg arról, hogy a végeredmény kielégíti az igényeit. Ellenőrizze, hogy minden ajtó és ablak megfelelően nyitható, jól működik és záródik. Az összes funkció tesztelése után tételesen nézze át még a kollégáink helyszínen tartózkodásakor, hogy mindent megkapott-e, és a nyílászárók beszerelése kifogástalan állapotban, sérülésmentesen történt-e.
Ha bármilyen problémát észlel, akkor a kollégák azon nyomban megpróbálják orvosolni, még a helyszínen.
Nyílászárók cseréje alkalmával a bontást minimális rongálással intézzük, és igyekszünk, hogy mindent egy oldalról, jellemzően belülről végezzünk, így a lakás külső homlokzatán minél kevesebb sérülés keletkezik, a belső hibákat apróbb fal restaurálási műveletekkel hozzuk helyre.
7 légkamrás műanyag ablak utólagos beépítése Galgaguta
Megfizethető műanyag nyílászáró csere, bontás, beépítés Galgaguta területén akár 1 nap alatt, országosan is, szavatolva a kiváló minőségű munkát: azonnali rendelkezésre állás, igényesség a munkánkra, 10 éves szakmai tapasztalat 06 70 772 9371, Becze Krisztián.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://muanyagablakcserenograd.blog.hu/api/trackback/id/tr8013617572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása