Műanyag ablakcsere Nógrád megye +36 70 772 9371

Műanyag ablakcsere Nógrád megye +36 70 772 9371

Ablakcsere Ipolyszög

2018. február 12. - Becze Krisztián

Ablakcsere Ipolyszög

Műanyag ablak beépítése fa tokba Ipolyszög


Olcsó műanyag nyílászáró csere, bontás, beépítés Ipolyszög vonzáskörzetében már 24 órán belül, Magyarország egész területén, szavatolva a kiváló minőségű munkát: villámgyors megjelenés a helyszínen, igényesség a munkánkra, sok éves múlt a szakmában 06 70 772 9371, Becze Krisztián.
Kérhet tőlünk árajánlatot akár azonnal az alábbi fotóra kattintva, majd az űrlapot kitöltve.
akciós ablakcsere

Reméljük, hogy honlapunkon minden kérdésére kimerítő információt talál, de ha mégsem, akkor forduljon hozzánk bizalommal bármelyik elérhetőségünkön!

Lehet csökkenteni a fűtési költséget műanyag ablakokkal?


Lehetséges, a mindössze arra kell ügyelni, hogy a nyílászáró megfelelően zárjon, és az üvegezése modern üvegezési technikát alkalmazzon. A legfontosabb szempont, hiába is zár adott esetben jól a mostani nyílászárónk, ha nem teljesíti a követelményeket a hőszigetelési paramétere. Ha úgy észleli, mintha huzat lenne a helyiségben, akkor mérget vehet rá, hogy esedékes az ablakcsere. A huzatmentes otthon biztosítása növeli a komfortérzetet és a melegérzetet is az otthonában.
Kiemelkedő minőségű és jó hőszigetelésű műanyag ablak beszerelése, cseréje esetén akár havi 15 ezer Ft-ot is a pénztárcájában tarthat, ami belátható időn belül visszahozza az árát!

Van valamilyen szempontból szerepe annak, hogy hány légkamra van egy nyílászáróban?

Szerepe lehet, de csak akkor, ha elég széles a profilunk. Kis profilszélességű műanyag ablakba nem képesek túl sok légkamrát beépíteni a gyártók, mert ez csökkentheti az ablaktok szilárdságát, ami csökkentené az élettartamot. Műanyag ablak légkamra Ipolyszög

Mi a k érték műanyag nyílászáróknál?

Ez a hőátbocsátási tényező (U-val is szokták jelölni), értéke fordítottan arányos a helyiségben maradó hővel, tehát a lehető legkisebb legyen. A meglévő nyílászáró kiszerelését és új beépítését esztétikai okokon kívül indokolhatja a meglévő szerkezet tökéletlen kivitelezése műszaki szempontból, ami a régebbi nyílászárókat jellemzi. A légkamrák (akár 6) és a rétegek (akár 3) számának növelésével javítható a k értéke. Egy 0,5 kW/m2K értékű ablak már igen jó minőségűnek számít.

Miért lényeges, hogy szakemberrel valósuljon meg a műanyag ablakok beszerelése?

A fűtéssel előállított kalóriamennyiség jelentős része távozik el a nem tökéletes hőszigetelés miatt, ezért a falakon kívül tanácsos még kitűnő műszaki paraméterekkel rendelkező műanyag nyílászárót használni, de sajnos sok ember nem hajlandó pénzt áldozni a jó beépítésre, ami fontos az ablak elvárt működéséhez. A helyiségek energiaosztályát meghatározó épület energiatanúsítvány másképpen fogalmazva lakás zöldkártya adásvételi szerződéshez is dokumentálandó, 2012. január 1. óta kötelező a tanúsítvány kiállítása.

Mikor hozza vissza az árát a drágább műanyag ablak?

Ez több tényező függvénye, a tapasztalat szerint a jó minőségű műanyag nyílászáró 1-1,5 év alatt visszahozza az árát.

Mit kell figyelembe venni műanyag ablak vásárlásakor?

A legkülönbözőbb műszaki tulajdonságok összességében határozzák meg a jó minőségű műanyag ablakot. Ezek lényegében az alábbiak:
- k hőátbocsátási érték: már beszéltünk róla néhány bekezdéssel ezelőtt.
- üveg: a nyílászáróban 4 mm-16 mm-4 mm vastagságú üveg-légrés-üveg következik. A légrésben az igényesebb műanyag ablakok esetén nemesgáz-töltés is található (pl. kripton). A hőáramlást az üvegtáblák között a gáztöltés akadályozza, azaz döntően befolyásolja a szigetelést.
- profil: keretnek is szoktuk hívni egyszerűbben, ebben van rögzítve az üveg. A profilnál precíz méretezéssel és pontos illesztéssel érhető el a jó záródás és a műanyag ablak hosszú élettartama.
- légkamrák: ezek a profilban lévő légrések, a kamraszám fokozásával javítható az ablak hőszigetelő tulajdonsága. 5-8 kamrás nyílászáróknál tapasztalhatjuk, hogy bizonyos légrések speciális szigetelőanyaggal vannak kifújva, ami tovább fokozza a profil hőszigetelését.
- vasalat: ez az a rész, amelyet a kilinccsel mozgatunk. A vasalat tisztítása általános mosószerrel végezhető, súrolószert ne alkalmazzunk, mert az károsíthatja a szépen fényesre csiszolt felületeket.
- résszellőzés: olyan ablakfunkció, ami biztosítja pl. magas páratartalom esetén, hogy egy pár mm-es résen keresztül eltávozzon a lakásban kialakult pára, és megoldható a légbeszívás is pl. légtömör módon (dichten) záró lakásokban, ha mondjuk kemence használja folyamatosan a helyiség levegőjének oxigéntartalmát. A résszellőzéssel szemben jobb hatásfokú lehet az átszellőztetés, ahol akár 5 perc alatt kiszellőzik a lakás, de a folyamatosan termelődő párát nem tudja megszüntetni.

Hogyan kell megtisztítani a műanyag nyílászárókat?

Műanyag ablak tisztítása – műanyag ablak Ipolyszög Az ablakok profiljai be vannak vonva egy védőréteggel, amely növeli az életciklust (az ajtókét is). Emiatt a tisztításnál ne használjon maró hatású tisztítószereket a kereten és a profilon. Ajánljuk mosogatószer és szálmentes kendő alkalmazását. Ezt az ablaküveg tisztításakor érdemes elvégezni. Van, aki a W5 kendőre és Szilviára esküszik, ami az üveg tisztaságát illeti. Műanyag ablak tisztítása Ipolyszög Műanyag ablak karbantartása A karbantartást 1-2 évente érdemes elvégezni, így az ablak képes megtartani hibátlan működését. A vasalatot az arra kijelölt pontokon kell megolajozni évente. A szigetelő gumikat szintén ajánlott áttörölni, javasoljuk szilikont tartalmazó szer használatát. Javasoljuk mindig a gyártó útmutatójában foglaltak betartását, amiről az ablak beépítésekor mi is szívesen adunk tájékoztatást.

A nyílászáró cseréjének menete

  1. Az ablakcseréhez korábban a kollégánk felméri a szóban forgó nyílászárók pontos méreteit.
  2. Az új nyílászárókra vonatkozó árajánlat elfogadása után legyártatjuk és lakásába fuvarozzuk a kért, új ablakokat, ajtókat.
  3. Ezután elvégzik a műanyag ablakcserét, az ablakcsere régi tokba is elképzelhető. Műanyag ablakcsere bontás nélkül akkor oldható meg, ha a méretek pontosan megegyeznek, ilyenkor megspórolható a kisebb kőműves munkák költsége is.

Figyelem! Mivel a rendelhető méretek teljesen egyediek, ez lehetőséget kínál arra, hogy minimális rombolással, bontással és porral járjon együtt az új elemek beszerelése. Az ablakcsere mellett gyakori kérés az erkélybeépítés, amelynek révén jelentős mértékben nagyobbá tehető a lakás.

Műanyag ablakok előnyei


- sokkal ellenállóbb az idő viszontagságainak, nem kell kezelni
- nagyon jól tartják meg eredeti színüket, UV-állóak
- a műanyag ablakok nehezebben deformálódnak
- növelhető a hangszigetelés értéke
- jobb ár-érték arány biztosítható
Ablakbeépítés új épületekbe
A PUR habon kívül párazáró és páraáteresztő elemek is alkalmazhatók a műanyag nyílászárók berakásához.
Ablakcsere régi panelházakban
Ilyenkor a munkát mindig a régi tok kiszerelésével kezdjük. A kiszereléskor gyakran bontást kell alkalmaznunk, viszont törekszünk a minimális rongálás elkerülésére is, hogy minél épebben maradjanak a falak és a szerkezetek.
Nyílászáró cseréje téglafalban
Ha a régi tok kibontását is kéri, akkor teljesen kiszereljük a régi tokot is, és beépítjük az újat, ilyenkor a helyreállítási, visszajavítási munkákat is elvégezzük.
Ha a régi tok bent marad a falban, leakasztjuk az ablakszárnyakat, és a zsanérok levágásával a régi tokba helyezzük az új ablakot. Esztétikailag ez csúnyább megoldás, és csökken az üvegfelület is a régi és az új tok miatt.
Olcsó a műanyag ablak?
Az árkalkuláció során mindig figyelembe vesszük a felmért nyílászárók méretein kívül a helyi viszonyokat, és pl. a megrendelt ablakok számától függően további árengedményt adunk. Kérjük, juttassa el hozzánk a kérdéses méreteket, és megkeressük árajánlatunkkal.
Műanyag ablak ára Ipolyszög Ingyenes a felmérés? Igen, ügyfeleink számára ingyenes, hiszen ők megbíznak szakértelmünkben, tapasztalatunkban, és elfogadják akciós árajánlatunkat. Ekkor minden esetben csökkentjük a végén fizetendő összeget a kiszállási díjjal.
Miért nem tartjuk egyébként etikusnak az ingyenes kiszállásos/felméréses „beetetést”?
Ebben az esetben mindenféle ingyenesség hirdetése pszichológiai trükk, amit szeretnének beleverni az emberek fejébe. Ha belegondolunk abba, hogy amikor a munkatársunk felkeresi otthonában, hogy a helyszínen szemrevételezze az elvégzendő munkát, felmérje a nyílásokat, ahová fel szeretne szereltetni az új ablakokat, akkor időt, üzemanyagot, szükség esetén szerszámokat nem kímélve végzi a munkáját.
Sajnálatos módon akadnak olyan emberek, aki csak információt gyűjt, rengeteg árajánlatot gyűjt be, az ilyen „ügyfél” elvonja a kollégáinkat a valódi ügyfelektől. Akik beszállnak az ilyen ingyenes felméréses játékba, azok valójában a fizető ügyfelekkel fizettetik ki azt az üzemanyagot és időt, amit a haszontalan érdeklődőkre pazaroltak. Mi ebben nem szeretnénk részt venni. Nincsenek csodák: az idő mindenkinek pénz. Fontolja meg ezeket a szempontokat, és csak ezután döntse el, hogy kivel szeretné a munkát elvégeztetni.
A fentiektől függetlenül mégis előfordulhat, hogy a fent részletezett indokok ellenére éppen otthona mellett haladunk el, és megoldható a valóban ingyenes felmérés.
Kitört ablaküveggel nem foglalkozunk, arra ott vannak az üvegesek.
A mások révén beszerelt nyílászárókkal semmiképpen nem (az OBI-ban vásárolt termékekkel sem) foglalkozunk. Probléma esetén keresse meg a beszerelést végző vállalkozást.

A megrendelt műanyag ablak árában az alábbi tételek szerepelnek:


- Az otthonában végzett felmérés
- Az új ablakok méretre gyártása
- A meglévő ablakok eltávolítása
- A megrendelt és legyártott nyílászárók falba építése
- Régi nyílászáró elszállítása
- Járulékos költségek, szerelési anyagok
Nagy méretű, világos műanyag ablakok Ipolyszög

Milyen előnyei származnak abból, ha velünk végezteti a műanyag ablak szerelését Ipolyszög területén?


- Az ígért határidők pontos betartása
- Jól kvalifikált, tapasztalt munkatársak
- Ha egy megrendelt ablak raktáron van, korábban teljesítjük a rendelést
- Szükség esetén hétvégén is dolgozunk
- Számos referenciával rendelkezünk
- Egyedi méretű ablakot is tudunk biztosítani
- Bármilyen színben kérheti a műanyag nyílászárót (RAL színskála)
- Kérjük, tájékozódjon arról, hogy milyen feltételek mellett nem kérünk előleget a nyílászárókra!
- Az ablakokat kitűnő műszaki tulajdonságokkal, megfizethető összegért kínáljuk
- Szavatoljuk az általunk végzett munka műszakilag tökéletesen kivitelezett módját, tartósságát
- Országos lefedettséggel működünk Súlyos hibák, amit sokan elkövetnek a nyílászárók kiválasztásakor

  1. Nézze meg az ajánlatot adó cég referenciáit! Sokan sajnálják rá az időt, pedig sok mérgelődéstől óvnák meg magukat, ha vennék rá a fáradságot. Mondani bármit lehet, és az internet is elbír sok mindent…
  2. Nem fogja megbánni, ha már a folyamat elején felveszi a kapcsolatot a megfelelő szakembergárdával az ablakok megtekintésekor is hallgassa meg a tapasztalt szakember véleményét!
  3. Ne vásároljon olyan terméket, amelyre nincs minimum 1 év garancia!
  4. Érdemes a munkavégzéssel megbízni kívánt cégnek utánajárni adószám, cégjegyzékszám alapján! Sok érdekes dolog kiderülhet a kellő alapossággal végzett ellenőrzés során, különben bottal ütheti az előleget felvevő személy nyomát!
  5. Lényegesnek tartjuk a nyílászáró résszellőzési, illetve átszellőzési képességét is, mert a pára áteresztését érdemes nem kispórolni az új nyílászáróból.

Milyen méretű ablakot válasszak?

Fontos tudnivaló műanyag és fa tokozású ablakoknál is, hogy az ablak méretét nem csupán az üveg, hanem a teljes keretméret dönti el. Tehát a méret megadásánál ezt a kívánt méretet kell megadnia nekünk úgy, hogy először a vízszintes, majd a függőleges méret szerepeljen (pl. 90 x 120, amely esetben 90 cm széles és 120 cm magas tokkal rendelkező ablakra van szüksége). Nem árt tudni azt sem, hogy amikor a tervező a bevilágítási értékeket számolja a helyiségek alapterületének, tájolásának és a lakás beosztásának figyelembe vételével, akkor a világító felületet kalkulálja, ennél mindig érdemes egy kicsit nagyobb nyílászárót rendelni, hiszen az ablak arányai is befolyásolják a beeső fényt, például a hosszúkásabb ablakokon kevesebb fény érkezik a helyiségbe, mint a négyzetes alakúakon a falak vastagsága miatt.

Érdemes eltérni a fehér színtől műanyag nyílászárók esetén?

Ha nem rendelkezik másképpen fehér színű, PVC anyagú nyílászáróra kalkuláljuk ki az árajánlatunkat, azonban szükség esetén az Ön által kedvelt árnyalatban vagy fóliázással rendelkező ablakra is teszünk Önnek egy kedvező ajánlatot. A fóliázás és festés feláras, amelynek összege az esetek túlnyomó részében mintegy 1/3-ával drágítja a végösszeget. A fólia ellenáll az UV sugárzásnak, és választható fa hatású szín is.

Jobbos vagy balos ablakot válasszak?

Több tízezer forint is lehet az árdifferencia a rögzített és a nyitható nyílászárók között, hiszen a nem nyíló ablakban nincsen vasalat, szárny, zsanér. Ha viszont ok nélkül akarja kihagyni az ablakból a nyithatóság tulajdonságát, gondolja át, hogy miképpen végzi majd az ablakpucolást, illetve hogyan tud szellőztetni a szobában. A nyitási mód eldöntése alkalmával vegyen figyelembe más tényezőket is (pl. tervezett bútorok), mert a belső adottságok korlátozhatják a lehetőségeket. Ha nem egyszárnyú, hanem két részből álló nyílászárót tervez be, akkor máris kisebb helyen válik nyithatóvá az ablak. Hozza meg a végső döntését a következőkben szemléltetett nyitási módozatok figyelembe vételével: Ablak nyitási módjai Ipolyszög Balos jobbos ablak befelé nyíló Hol történik az ablakok beépítése? Az ajánlat adásánál befolyásoló szempont, hogy melyik településen kéri az új nyílászárók beépítését, ugyanis ez nagy mértékben befolyásolja a végösszeget. Ideális esetben az első kiszállástól az utolsó csavar becsavarásáig mindent egy cég végez, így ha kérdés merülne fel megspórolható a folyamatban részt vevők közötti vita. A nyílászáró beépítés kiszállási díjakat az alábbi térkép szemlélteti: ablak beépítés ára Ipolyszög
Milyen műanyag ablak kiegészítőkre van szükség?
Ha redőny, szúnyogháló, párkány szükséges a nyílászárón kívül, nem ismerünk lehetetlent. Az árnyékoló redőny készülhet pl. műanyagból, a szúnyogháló lehet rögzített vagy mozgatható kivitelű, a szoba párássága alapján lehetséges szellőztető berendezés beépítése is a nyílászáróba.
Döntéshozatal néhány kapott árajánlat alapján
Jótanácsunk: mivel fontos szempont a megfelelő kivitelező okos kiválasztása, azt ajánljuk, hogy minden pályázónak ugyanazt az ajánlatkérést küldje el, és ragaszkodjon ahhoz, hogy minden elemét töltsék is ki. Csak ezáltal válnak egymással összehasonlíthatóvá a vállalkozók ajánlatai, máskülönben almát a körtével, vagy legfeljebb jonatánt starkinggal tud összehasonlítani. A bontásra általában egyösszegű ajánlatot szoktak adni a cégek.
A beépített műanyag nyílászárók ellenőrzése
Roppant lényegesnek tartjuk, hogy az ablakok felszerelése, cseréje után maga a tulajdonos ellenőrizze azt, hogy a munka elvégzése megfelelően történt. Ellenőrizze, hogy minden ajtó és ablak megfelelően nyitható, jól működik és záródik. Valamennyi szempont tesztelése után tételesen nézze át még a beépítést végző munkatársaink helyszínen tartózkodásakor, hogy mindent megkapott-e, és a nyílászárók beszerelése kifogástalan állapotban, sérülésmentesen történt-e.
Ha bármilyen problémát észlel, akkor a kollégák azon nyomban megpróbálják orvosolni, még a helyszínen.
Ablakcsere esetén a kiszerelést a lehető legkevesebb rongálással intézzük, és arra törekszünk, hogy mindent egy oldalról, az esetek 95%-ában belülről végezzünk, így a lakás külső homlokzatán minél kevesebb látható szerelési nyom keletkezik, a belső hibákat kisebb kőműves munkákkal kijavítjuk.
Nyílászáró csere Ipolyszög
Kedvező árú műanyag ablakcsere, bontás, beszerelés Ipolyszög övezetében már 24 órán belül, országosan is, szavatolva a kiváló minőségű munkát: azonnali rendelkezésre állás, pontosság, sok éves szakmai tapasztalat 06 70 772 9371, Becze Krisztián.

Szólj hozzá!
műanyag ablak árak beépítéssel Ipolyszög ablakcsere Ipolyszög ablakcsere régi tokba Ipolyszög akciós műanyag ablak Ipolyszög műanyag ablak csere Ipolyszög műanyag ablak beépítés Ipolyszög műanyag ablak bontás Ipolyszög műanyag ablak árak Ipolyszög műanyag ablak beállítása Ipolyszög műanyag ablak beszerelése Ipolyszög műanyag ablak egyedi méretben Ipolyszög műanyag ablak festése Ipolyszög műanyag ablak felújítása Ipolyszög műanyag ablak fajták Ipolyszög műanyag ablak finombeállítása Ipolyszög műanyag ablak fa tokba Ipolyszög műanyag ablak gyártása Ipolyszög műanyag ablak hangszigetelése Ipolyszög műanyag ablak háromrétegű üveggel Ipolyszög műanyag ablak ingyenes felmérés Ipolyszög műanyag ablak javítás Ipolyszög műanyag ablak légbevezető Ipolyszög műanyag ablak kitámasztó Ipolyszög műanyag ablak kilincs ár Ipolyszög műanyag ablak leszerelése Ipolyszög műanyag ablak négyzetméter ár Ipolyszög műanyag ablak nyitása Ipolyszög műanyag ablak olcsón Ipolyszög műanyag ablak online Ipolyszög műanyag ablak olajozása Ipolyszög műanyag ablak profilok összehasonlítása Ipolyszög műanyag ablak panelba Ipolyszög műanyag ablak párásodása Ipolyszög műanyag ablak penész Ipolyszög műanyag ablak rögzítése Ipolyszög műanyag ablak részletre Ipolyszög műanyag ablak szellőző Ipolyszög műanyag ablak tisztítása Ipolyszög műanyag ablak toktoldó Ipolyszög műanyag ablak tartozékok Ipolyszög

A bejegyzés trackback címe:

https://muanyagablakcserenograd.blog.hu/api/trackback/id/tr1513659064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása