Műanyag ablakcsere Nógrád megye +36 70 772 9371

Műanyag ablakcsere Nógrád megye +36 70 772 9371

Műanyag ablak akció Horpács

2018. február 12. - Becze Krisztián

Műanyag ablak akció Horpács

8 légkamrás műanyag ablak Horpács


Akciós műanyag nyílászáró csere, bontás, beépítés Horpács vonzáskörzetében akár néhány óra leforgása alatt, országosan is, garanciával: gyorsaság, pontosság, sok éves múlt a szakmában 06 70 772 9371, Becze Krisztián.
Kérhet tőlünk árajánlatot akár azonnal az alábbi fotóra kattintva, majd az űrlapot kitöltve.
akciós ablakcsere

Meg vagyunk győződve arról, hogy weboldalunkon az összes nyitott kérdésre részletes választ talál, ha ez nem valósulna meg bármilyen oknál fogva, akkor keressen meg minket akár telefonon, akár e-mailben vagy Facebook oldalunkon!

Lehet csökkenteni a fűtési költséget műanyag nyílászárókkal?


Lehetséges, a mindössze arra kell ügyelni, hogy a nyílászáró csukhatósága kielégítő legyen, és az üvegezése korszerű üvegezési technikát alkalmazzon. A lényeg, hiába is zár esetleg jól a meglévő nyílászárónk, ha nem teljesíti a követelményeket a hőszigetelési jellemzője. Ha úgy észleli, mintha huzat lenne a helyiségben, akkor minden bizonnyal esedékes valamelyik nyílászáró kicserélése. A huzatmentes otthon létrehozása növeli a komfortérzetet és a melegérzetet is az otthonában.
Kiemelkedő minőségű és jó hőszigetelésű műanyag ablak beépítése, cseréje esetén akár heti 3.500 Ft-ot is megtakaríthat, ami jelentős összegre rúg!

Érdekes, hogy hány légkamra van egy műanyag ablakban?

Számíthat, feltéve, ha megfelelő szélességű a profilunk. Kis profilszélességű műanyag nyílászáróba nem képesek túl sok légkamrát beépíteni a gyártók, mert meggyengülhet az ablak szerkezete, ami a várható életciklust is rövidíti. VEKA műanyag profil Horpács

Mi a k érték műanyag nyílászáróknál?

Ez a hőátbocsátási tényező (U-val is szokták jelölni), amelynek értéke annál jobb, minél kisebb, mert ekkor több hő marad a lakásban. A meglévő nyílászáró kiszerelését és új beépítését szépészeti szempontok mellett indokolhatja a meglévő szerkezet tökéletlen kivitelezése műszaki szempontból, ami a régebbi nyílászárókat jellemzi. A légkamrák (akár 6) és a rétegek (akár 3) számának növelésével csökkenthető a k tényező. Egy 0,5 kW/m2K értékű ablak például kiválónak minősül.

Mi teszi szükségessé, hogy szakemberrel valósuljon meg a műanyag ablakok beszerelése?

A fűtéssel előállított kalóriamennyiség jelentős része szökik ki a nem tökéletes hőszigetelés miatt, ezért a falakon kívül ajánlott még kitűnő műszaki paraméterekkel rendelkező műanyag ablakot beépíteni, de sajnos sok ember nem hajlandó pénzt áldozni a jó beépítésre, ami fontos az ablak elvárt működéséhez. A szobák energiaosztályát meghatározó épület energiatanúsítvány más szóval lakás zöldkártya adásvételi szerződéshez is csatolandó, 2012. január 1. óta előírás a tanúsítvány mellékelése.

Mikor hozza vissza az árát a prémium minőségű műanyag ablak?

Mi sem akartuk elhinni, de ügyfeleink visszajelzései alapján volt több olyan lakás is, ahol 1 esztendő sem kellett ahhoz, hogy megtérüljön a befektetés, attól kezdve pedig már tiszta nyereséget termelt a rengeteg spórolás.

Mit kell figyelembe venni műanyag ablak vásárlásakor?

A legkülönbözőbb műszaki tulajdonságok összességében alkotják a jó minőségű műanyag ablakot. Főbb pontokban a következőkről van szó:
- k hőátbocsátási érték: érintettük korábban, itt nem szeretnénk kitérni rá külön.
- üveg: a nyílászáróban 4 mm-16 mm-4 mm vastagságú üveg-légrés-üveg következik. A légrésben jobb minőségű nyílászárók esetén nemesgáz-töltés is van (pl. argon). A hőáramlást az üveg rétegei között a gáztöltés gátolja, vagyis kiemelkedő módon alakítja a szigetelést.
- profil: toknak is szoktuk hívni egyszerűbben, ebben van rögzítve az üveg. A profil kamrákra van osztva, amelyek jelentősége a hőszigetelés, stabilitás és a zajszigetelés szempontjából érdekes.
- légkamrák: ezek a profilban lévő légrések, számuk növelésével javítható az ablak hőszigetelő képessége. Sok légkamrás ablakoknál előfordul, hogy bizonyos légrések speciális szigetelőanyaggal vannak kifújva, ami tovább fokozza a profil hőszigetelését.
- vasalat: ez az a rész, amelyet a kilinccsel mozgatunk. A jó ablak fontos ismérve a kitűnő minőségű vasalat.
- résszellőzés: olyan ablakfunkció, ami lehetővé teszi pl. magas páratartalom esetén, hogy egy pár mm-es résen keresztül eltávozzon a lakásban kialakult pára, és megoldható a légbeszívás is pl. légtömör módon (dichten) záró lakásokban, ha mondjuk kemence használja folyamatosan a helyiség levegőjének oxigéntartalmát. A résszellőztetést helyettesíthetjük átszellőztetéssel is, az energiaveszteség minimális lesz, a falak sem hűlnek ki.

Műanyag ablakok tisztításának módja

Műanyag ablak tisztítása – műanyag ablak Horpács A nyílászáró profiljai be vannak vonva egy védőréteggel, amely növeli a műanyag nyílászáról élettartamát (az ajtókét is). A tisztítás során kerülni kell az erős tisztítószerek és dörzshatású eszközök alkalmazását. Ajánljuk mosogatószer és puha rongy alkalmazását. Ezt az ablaküveg tisztításakor érdemes elvégezni. Van, aki a W5 kendőre és Szilviára esküszik, ami az üveg tisztaságát illeti. Műanyag ablak tisztítása Horpács Hogyan kell karban tartani a műanyag ablakokat? A karbantartás kb. fél órát vesz igénybe, és elég évente egyszer megcsinálni. A vasalatot az arra kijelölt pontokon kell megolajozni évente. A szigetelő gumikat szintén ajánlott áttörölni, javasoljuk szilikont tartalmazó szer használatát. A szükségessé vált alkatrészeket szerezze be mihamarabb, hogy időben kicserélhesse az esetlegesen elkopott alkatrészeket, ellenkező esetben a csere biztos drágább lesz.

Ablakcsere folyamata

  1. Az ablakcseréhez korábban munkatársunk helyszíni kiszállás után felírja az ablakok méreteit.
  2. A nyílászárók legyártása után az ablak beépítését végző munkatársaink kiszállítják a megrendelt műanyag ablakokat és/vagy ajtókat.
  3. Ezt követően elvégzik a műanyag ablakcserét, az ablakcsere régi tokba is elképzelhető. Műanyag ablakcsere bontás nélkül akkor oldható meg, ha a méretek pontosan megegyeznek, ilyenkor megspórolható a kisebb kőműves munkák költsége is.

NE feledje! Mivel a rendelhető méretek teljesen egyediek, ez lehetőséget kínál arra, hogy minimális rombolással, bontással és porral járjon együtt az új elemek beszerelése. Az ablakcsere mellett gyakori kérés az erkélybeépítés, amelynek révén jelentős mértékben nagyobbá tehető a lakás.

Miért javasoljuk és választjuk mi is otthonunkba a műanyagból készült ablakokat?


- kisebb karbantartásigény
- kiváló a színtartó képességük, ellenállóbbak az ultraibolya sugárzással szemben
- alakmegtartó képességük sok kivitelnél megelőzi a fából vagy fémből készült versenytársaikét
- megfelelő kamrakialakítással javítható a hangszigetelés
- alacsonyabb gyártási költségek mellett kivitelezhető
Ablakbeépítés új épületekbe
A PUR habon kívül párazáró és páraáteresztő elemek is alkalmazhatók a műanyag ablakok beszereléséhez.
Ablakcsere régi panelházakban
A munka kezdetén ebben az esetben kiemeljük a régi tokot. Előfordul, hogy nem tudjuk kiküszöbölni a bontást, de mindig nagyon ügyelünk arra, hogy az épület, fal a lehető legkisebb mértékben sérüljön.
Nyílászáró cseréje téglafalban
Ha a régi tok kibontását is kéri, akkor teljesen kiszereljük a régi tokot is, és beépítjük az újat, ilyenkor a helyreállítási, visszajavítási munkákat is elvégezzük.
Abban az esetben, ha nem kell bántani a keretet, akkor csak a szárnyakat akasztjuk le, és a zsanérok levágásával a régi tokba helyezzük az új ablakot. Esztétikailag ez csúnyább megoldás, és csökken az üvegfelület is a régi és az új tok miatt.
Mennyit kell fizetni egy műanyag nyílászáróért?
Az ablakok árán kívül lényeges szempontok, hogy hol kell a beépítést végeznünk, illetve a helyi feltételeken kívül milyen nagyságrendű összegről szól a rendelés. Legyen szíves elküldeni a konkrét méreteket, és megkeressük kedvezményes árajánlatunkkal!
Ovális ablak beszerelése Horpács Ingyenes a felmérés? Igen, a vevőinknek nem kell érte fizetni, mert meg is rendelik tőlünk a műanyag nyílászárókat. Ekkor minden esetben csökkentjük a végén fizetendő összeget a kiszállási díjjal.
Miért nem tartjuk egyébként etikusnak az ingyenes kiszállásos/felméréses „beetetést”?
Sajnos azt kell mondanunk, hogy ez a vevő legdurvább becsapása. Nincsenek csodák: az üzemanyag és az idő mindenkinek pénz.
Sajnos sok olyan érdeklődővel találkoztunk, akik csak emberekkel szeretnének beszélgetni, ezek elrabolják az időt a tényleges megrendelőktől, amilyen reményeink szerint pl. Ön is. Az ingyenességet hirdető cégek ebben a játékban vesznek részt, és p. Önnel fizettetik meg a sok elvesztegetett időt. Mi határozottan szeretnénk ebből kimaradni. Nincsenek csodák: az idő mindenkinek pénz. Fontolja meg ezeket a szempontokat, és csak ezután döntse el, hogy kivel szeretné a munkát elvégeztetni.
A fentiektől függetlenül mégis előfordulhat, hogy a fent részletezett indokok ellenére éppen otthona mellett haladunk el, ilyenkor tényleg ingyenesen tudjuk biztosítani a helyszíni felmérést, ez azonban a ritkább esetek egyike.
Kitört ablaküveggel nem foglalkozunk, a javítást üveges szakemberek végzik.
A nem általunk beépített műanyag ablakokkal nem (a Praktikerben vásárolt termékekkel sem) foglalkozunk. Probléma esetén keresse meg a beszerelést végző vállalkozást.

A nyílászárók megrendelése esetén a következő elemeket foglalja magában az ár:


- Az otthonában végzett felmérés
- Az új ablakok méretre gyártása
- A meglévő ablakok eltávolítása
- Az új ablakok beszerelése
- A kiszerelt ablakok elfuvarozása
- Felmerülő pluszköltségek, szereléshez felhasznált egyéb eszközök, alkatrészek
Műanyagnyílászáró árak Horpács

Milyen előnyei származnak abból, ha velünk végezteti a műanyag ablak szerelését Horpács területén?


- Az ígért határidők pontos betartása
- Szakképzett, sok helyzetben megedződött és a váratlanra is felkészült munkatársak
- Ha egy megrendelt ablak raktáron van, korábban teljesítjük a rendelést
- Kérésre akár szombaton vagy vasárnap is számíthat ránk
- Rengeteg referenciamunkánk van, a weboldalra csak néhányat töltöttünk fel
- A legsajátosabb, egyéni igényeit is ki tudjuk elégíteni az ablakok méretével, színével, nyithatóságával, vagy bármilyen egyéb paraméterével kapcsolatban
- Az egyedi igényeknél is említett komplett RAL színskála szerinti ablakok biztosítása
- Műanyag ablak akár előleg nélkül is!
- A nyílászárókat jó minőségben, a legjobb ár-érték aránnyal kínáljuk
- Érvényesítjük a gyártói garanciát, és garantáljuk a műanyag ablakok beépítésének megfelelőségét
- Magyarország egész területén szerelünk ablakokat Súlyos hibák, amit sokan elkövetnek ablakok vásárlásakor

  1. Nézze meg az ajánlatot adó cég referenciáit! Tudjuk, hogy sok fáradsággal jár, pedig sok csalódástól óvnák meg magukat, és még pénzt is spórolhatnának vele. Mondani bármit lehet, és az internet is elbír sok mindent…
  2. Csak szakértő bevonásával válassza ki az Ön lakása számára ideális nyílászárót! Már a lehetőségek megtekintésekor is hallgassa meg a tapasztalt szakember véleményét!
  3. Ne vegyen meg olyan ablakot, amelyre nincs minimum 1 év garancia!
  4. Keressen rá az interneten a vállalkozás adószámára, akivel szeretné a munkát végeztetni! Sok érdekes dolog kiderülhet a kellő alapossággal végzett ellenőrzés során, különben bottal ütheti az előleget felvevő személy nyomát!
  5. A műszaki tulajdonságok közül talán a legfontosabbak a hőszigetelés (k tényező), a zajszigetelés (dB), az üvegezés minősége és a kamrák száma (lásd a sarokmetszetet).

Mekkora ablakra van szükség?

Fontos tudnivaló műanyag és fa profilú ablakoknál is, hogy az ablak méretét nem pusztán az üveg, hanem a teljes profil nagysága határozza meg. Tehát a méret megadásánál ezt a kívánt méretet kell megadnia nekünk úgy, hogy először a vízszintes, majd a függőleges méret szerepeljen (pl. 90 x 120, amely esetben 90 cm széles és 120 cm magas tokkal rendelkező ablakra van szüksége). Nem árt tudni azt sem, hogy amikor a tervező a bevilágítási értékeket számolja a helyiségek alapterületének, tájolásának és a lakás belső elosztásának figyelembe vételével, akkor a világító felületet számítja ki, ennél mindig érdemes egy kicsit nagyobb nyílászárót rendelni, hiszen az ablak arányai is befolyásolják a beeső fényt, például a hosszúkásabb ablakokon kevesebb fény érkezik a helyiségbe, mint a négyzetes alakúakon a falak vastagsága miatt.

Érdemes eltérni a fehér színtől műanyag nyílászárók esetén?

Alapesetben fehér színű, PVC anyagú ablakra adunk ajánlatot, azonban szükség esetén tetszőleges színű vagy fóliázással rendelkező nyílászáróra is szívesen számolunk Önnek egy árat. A fóliázás és festés nincs benne az alapárban, amelynek összege az esetek túlnyomó részében mintegy 1/3-ával drágítja a végösszeget. A fólia ellenáll az UV sugárzásnak, mindazonáltal dönthet más árnyalat mellett is.

Jobbos vagy balos ablakot válasszak?

Nagyságrendi különbség lehet a nem nyíló és a nyíló ablakok között, mivel a nem nyíló nyílászáró nem tartalmazza pl. a végösszeget növelő zsanért és vasalatot. Ha viszont ok nélkül akarja kihagyni az ablakból a nyithatóság tulajdonságát, mérlegelje, hogy miképpen végzi majd az ablakpucolást, illetve milyen módon oldható meg a lakás, helyiség szellőzése. A nyitási mód meghatározása során vegyen figyelembe más tényezőket is (pl. tervezett bútorok), mert a belső adottságok szűkíthetik később a mozgásterét. Ha nem egyszárnyú, hanem két részből álló nyílászárót tervez be, akkor máris kisebb helyen válik nyithatóvá az ablak. Az alábbiakban adunk ötletet konkrét ábrákkal: Ablak nyitási módjai Horpács Balos jobbos ablak befelé nyíló Számít, hogy hol kell felszerelni az ablakot? Lényeges tényező az ajánlatunk kiszámításánál, hogy melyik településen kéri az új nyílászárók beépítését, ugyanis ez nagy mértékben befolyásolja a végösszeget. A legjobb, ha a felméréstől, az ablak leszállításán keresztül egészen a beépítésig mindent egy helyről rendel meg, így probléma esetén elkerülhetők az egymásra mutogatások. Az ablak beszerelés kiszállási díjakat az alábbi térkép szemlélteti: ablak beépítés ára Horpács
Műanyag nyílászáró tartozékok listája
Ha redőny, szúnyogháló, párkány szükséges a nyílászárón kívül, számíthat ránk ezen a területen is. Az árnyékoló redőny gyártható pl. alumíniumból, a szúnyogháló lehet rögzített vagy felhúzható kivitelű, a helyiség párássága alapján lehetséges szellőztető berendezés beépítése is a nyílászáróba.
A kapott ajánlatok mérlegelése
Tippünk az Ön számára: nyilván szeretné egymáshoz mérni a kapott ajánlatokat, ezért minden pályázónak ugyanazt az ajánlatkérést küldje el, és mindenkitől ugyanazt a tételes árajánlatot kérje el. Csak ilyen módon válnak egymással összehasonlíthatóvá a cégek ajánlatai, máskülönben almát a körtével, vagy legfeljebb jonatánt starkinggal tud összehasonlítani. A bontásra általában egyösszegű ajánlatot szoktak adni a cégek.
A beépített műanyag ablakok helyszíni átvétele
Kiemelt jelentőségű, hogy az ablakok felszerelése, cseréje után a megrendelő ellenőrizze azt, hogy a végeredmény kielégíti az igényeit. Ellenőrizze, hogy minden ajtó és ablak megfelelően nyitható, jól működik és záródik. Valamennyi szempont felülvizsgálata után tételesen nézze át még a beépítést végző munkatársaink helyszínen tartózkodásakor, hogy megfelelő volt-e az átadás-átvétel, és kitűnő állapotban van-e minden beszerelt elem és alkatrész.
Nem szoktak ilyet tapasztalni, de kérünk mindenkit arra, hogy nyomban jelezze, ha bármi gondja van, mert minden egyéb szempontot felülír az ügyfeleink elégedettsége.
Ablakcsere esetén a kiemelést minimális rongálással intézzük, és igyekszünk, hogy mindent egy oldalról, az esetek 95%-ában belülről végezzünk, így a lakás külső felén minél kevesebb látható szerelési nyom keletkezik, a belső hibákat apróbb fal restaurálási műveletekkel hozzuk helyre.
Műanyag ablak átvétele Horpács
Baráti áron műanyag nyílászáró csere, kiszerelés, berakás Horpács környékén akár néhány óra leforgása alatt, országosan is, munkánkra garanciát nyújtva: villámgyors megjelenés a helyszínen, igényesség a munkánkra, 10 éves gyakorlat a szakmában 06 70 772 9371, Becze Krisztián.

A bejegyzés trackback címe:

https://muanyagablakcserenograd.blog.hu/api/trackback/id/tr3813659042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása