Műanyag ablakcsere Nógrád megye +36 70 772 9371

Műanyag ablakcsere Nógrád megye +36 70 772 9371

Műanyag ablak Hugyag

2018. február 12. - Becze Krisztián

Műanyag ablak Hugyag

Műanyag ablak Hugyag


Kedvező árú műanyag ablakcsere, kiszerelés, behelyezés Hugyag vonzáskörzetében már 1 nap alatt, Magyarország egész területén, garanciával: villámgyors megjelenés a helyszínen, pontosság, sok éves gyakorlat a szakmában 06 70 772 9371, Becze Krisztián.
Kérhet tőlünk árajánlatot akár azonnal az alábbi fotóra kattintva, majd az űrlapot kitöltve.
akciós ablakcsere

Biztosak vagyunk abban, hogy honlapunkon valamennyi problémájára kimerítő információt talál, de ha mégsem, akkor keressen meg minket bármelyik elérhetőségünkön!

Lehet csökkenteni a fűtési költséget műanyag nyílászárókkal?


Lehetséges, a legfontosabb szempont az, hogy az ablak jól záródjon, és az üvegezése modern üvegezési technikát foglaljon magába. A legfontosabb szempont, hiába is csukódik esetleg jól a mostani nyílászárónk, ha rossz a hőszigetelési paramétere. Ha olyat érez, mintha nem zárna jól egy ablak, akkor minden bizonnyal esedékes valamelyik nyílászáró kicserélése. A huzatmentes otthon létrehozása jobbá teszi a komfortérzetet és a melegérzetet is a szobában.
A legkitűnőbb műszaki paraméterekkel rendelkező és jó hőszigetelésű műanyag ablak beépítése, cseréje esetén akár heti 3.500 Ft-ot is megtakaríthat, ami jelentős összegre rúg!

Van valamilyen szempontból szerepe annak, hogy hány légkamra van egy nyílászáróban?

Számíthat, azonban akkor lényeges igazán, ha megfelelő szélességű a profilunk. Kis profilszélességű műanyag ablakba nem lehet belezsúfolni sok légkamrát, mert negatív hatással lehet az ablak teherbírására és biztonságosságára, ami a várható életciklust is rövidíti. VEKA műanyag profil Hugyag

Mi a k érték műanyag ablakoknál?

Ez a hőátbocsátási tényező (U-val is szokták jelölni), értéke fordítottan arányos a helyiségben maradó hővel, tehát a lehető legkisebb legyen. Az ablakcserét esztétikai okokon kívül indokolhatja a meglévő szerkezet tökéletlen kivitelezése műszaki szempontból, ami a régebbi nyílászárókat jellemzi. A légkamrák (akár 6) és a rétegek (akár 3) számának növelésével javítható a k értéke. Egy 0,5 kW/m2K értékű ablak már igen jó minőségűnek számít.

Mi indokolja, hogy nyílászáró szakértő bevonásával valósuljon meg a műanyag nyílászárók beépítése?

A fűtéssel megtermelt hő nagy hányada szökik ki a rosszul kialakított hőszigetelés miatt, ezért a falakon kívül érdemes még kitűnő műszaki paraméterekkel rendelkező műanyag ablakot beépíteni, de sajnos sokan meg szoktak feledkezni az ablaktokok jó minőségű illesztéséről, azaz kiváló beépítéséről. Az épületek energiaosztályát jellemző épület energiatanúsítvány másképpen fogalmazva lakás zöldkártya adásvételi szerződéshez is dokumentálandó, 2012. január 1. óta kötelező a tanúsítvány kiállítása.

Valóban megéri a befektetést a költségesebb műanyag ablak?

Mi sem akartuk elhinni, de ügyfeleink visszajelzései alapján volt több olyan lakás is, ahol 1 esztendő sem kellett ahhoz, hogy megtérüljön a befektetés, attól kezdve pedig már tiszta nyereséget termelt a rengeteg spórolás.

Mire ügyeljen az új nyílászárók megvételekor?

Különféle műszaki paraméterek együtt alkotják a kiváló tulajdonságokkal rendelkező műanyag nyílászárók ismérveit. Főbb pontokban a következőkről van szó:
- k hőátbocsátási érték: már beszéltünk róla néhány bekezdéssel ezelőtt.
- üveg: egy szokásos ablaküveg rétegrend így alakul: 4 mm-es üveg, 16 mm-es légrés, majd ismét egy 4 mm-es üveg következik. A levegő által kitöltött részben az igényesebb műanyag ablakok esetén nemesgáz-töltés is található (pl. kripton). A hőáramlást az üvegtáblák között a gáztöltés akadályozza, azaz nagy mértékben meghatározza a szigetelést.
- profil: toknak is szoktuk nevezni köznapi nyelven, ebben van rögzítve az üveg. A profil kamrákra van osztva, amelyek jelentősége a hőszigetelés, stabilitás és a zajszigetelés szempontjából érdekes.
- légkamrák: ezek a profilban lévő légrések, a kamraszám fokozásával jobbá tehető az ablak hőszigetelése. 5-8 kamrás nyílászáróknál látható, hogy bizonyos légrések különleges habbal vannak kifújva, ami tovább emeli a profil hőszigetelését.
- vasalat: a kilinccsel mozgatjuk. A vasalat rendszeres olajozása nagy mértékben hozzájárul a hibátlan működés megtartásához.
- résszellőzés: olyan ablakfunkció, ami lehetővé teszi pl. magas páratartalom esetén, hogy egy pár mm-es résen keresztül eltávozzon a lakásban kialakult pára, és biztosítható vele a levegő utánpótlása is pl. légtömör módon (dichten) záró lakásokban, ahol pl. kandallóval fűtünk. A résszellőztetést helyettesíthetjük átszellőztetéssel is, az energiaveszteség minimális lesz, a falak sem hűlnek ki.

Hogyan kell megtisztítani a műanyag nyílászárókat?

Műanyag ablak tisztítása – műanyag ablak Hugyag Az ablakok profiljai be vannak vonva egy védőréteggel, amely növeli az életciklust (az ajtókét is). Emiatt a tisztításnál kerülni kell az erős tisztítószerek és dörzshatású eszközök alkalmazását. Javasoljuk mosogatószer és puha rongy használatát. Ezt az ablaküveg tisztításakor érdemes elvégezni. A DM-ben kapható 2 darabos mikroszálas törlőkendőt több ügyfelünk alkalmazta már sikerrel. Műanyag ablak tisztítása Hugyag Mit kell tenni ahhoz, hogy az a nyílászáró megőrizze a tartósságát? Fa vagy alumínium ablakok kezelése egy kicsit másképpen történik. A vasalatot az arra kijelölt pontokon kell megolajozni évente. A szigetelő gumikat szintén ajánlott áttörölni, javasoljuk szilikont tartalmazó szer használatát. A szükségessé vált alkatrészeket szerezze be mihamarabb, hogy időben kicserélhesse az esetlegesen elkopott alkatrészeket, ellenkező esetben a csere biztos drágább lesz.

Hogyan történik az ablakcsere?

  1. Az ablakcseréhez előzetesen a kollégánk felméri a szóban forgó nyílászárók pontos méreteit.
  2. Az új nyílászárókra vonatkozó árajánlat elfogadása után legyártatjuk és lakásába fuvarozzuk a kért, új ablakokat, ajtókat.
  3. Ezután elvégzik a műanyag ablakcserét, az ablakcsere régi tokba is elképzelhető. Ha a méretek tökéletesen egyeznek, akkor nem kell falat bontani, rombolni a lakásban, hanem a régi nyílászáró helyére beilleszthető az új.

Felhívjuk a figyelmét a következőre: Mivel a rendelhető méretek teljesen egyediek, ez lehetőséget kínál arra, hogy minimális rombolással, bontással és porral járjon együtt az új elemek beszerelése. Az ablakcsere mellett gyakori kérés az erkélybeépítés, amelynek révén bővíthető a kihasználható, belakható hely mérete..

A műanyag nyílászárók jó tulajdonságai


- nem kell csiszolni, nem úgy, mint a fa nyílászárókat
- kiváló a színtartó képességük, ellenállóbbak az ultraibolya sugárzással szemben
- a műanyag ablakok nehezebben deformálódnak
- megfelelő kamrakialakítással javítható a hangszigetelés
- kisebb költséggel beszerezhető
Nyílászárók beszerelése újonnan épített lakásokba
A PUR habon kívül párazáró és páraáteresztő szalagok is alkalmazhatók a műanyag ablakok beépítéséhez.
Ablakcsere régi panelházakban
Ilyenkor a munkát mindig a régi tok kiszerelésével kezdjük. A kiszereléskor gyakran bontást kell alkalmaznunk, viszont törekszünk a minimális rongálás elkerülésére is, hogy minél épebben maradjanak a falak és a szerkezetek.
Ablakcsere tégla épületben
Ha indokolt a korábbi keret eltávolítása, akkor teljesen kiszereljük a régi tokot is, és beépítjük az újat, ilyenkor a helyreállítási, visszajavítási munkákat is elvégezzük.
Abban az esetben, ha nem kell bántani a keretet, akkor csak a szárnyakat akasztjuk le, levágva a zsanérokat beillesztjük az új nyílászárót a korábbi profilba. Ez általában nem jár annyira szép eredménnyel, mint a teljes eltávolítás, ráadásul kisebb lesz a fényáteresztő felület is.
Mennyit kell fizetni egy műanyag nyílászáróért?
Sajnos erre még négyzetméter árat sem tudunk adni, mert csak pontos méretek alapján tudunk árat kalkulálni. Kérjük, juttassa el hozzánk a kérdéses méreteket, és megkeressük árajánlatunkkal.
Műanyag nyílászáró utólagos beépítése Hugyag Műanyag ablak ingyenes felméréssel? Igen, a vevőinknek nem kell érte fizetni, mert meg is rendelik tőlünk a műanyag nyílászárókat. Ekkor minden esetben csökkentjük a végén fizetendő összeget a kiszállási díjjal.
Miért nem tartjuk egyébként etikusnak az ingyenes kiszállásos/felméréses „beetetést”?
Sajnos azt kell mondanunk, hogy ez a vevő legdurvább becsapása. Nincsenek csodák: az üzemanyag és az idő mindenkinek pénz.
Sajnálatos módon akadnak olyan emberek, akik csak emberekkel szeretnének beszélgetni, ezek elrabolják az időt a tényleges megrendelőktől, amilyen reményeink szerint pl. Ön is. Akik beszállnak az ilyen ingyenes felméréses játékba, azok valójában a fizető ügyfelekkel fizettetik ki azt az üzemanyagot és időt, amit a haszontalan érdeklődőkre pazaroltak. Mi határozottan szeretnénk ebből kimaradni. Nincsenek csodák: az idő mindenkinek pénz. Érdemes ezen elgondolkodnia, és csak ezután döntse el, hogy kivel szeretné a munkát elvégeztetni.
Megeshet, hogy munkáinkat végezve, és a várost, az országot járva éppen a megbeszélt cím mellett haladunk el, ilyenkor tényleg ingyenesen tudjuk biztosítani a helyszíni felmérést, ez azonban a ritkább esetek egyike.
Kitört ablaküveggel nem foglalkozunk, a javítást üveges szakemberek végzik.
A mások révén beszerelt nyílászárókkal semmiképpen nem (az OBI-ban vásárolt termékekkel sem) foglalkozunk. Probléma esetén keresse meg a beszerelést végző vállalkozást.

A nyílászárók megrendelése esetén a következő elemeket foglalja magában az ár:


- Helyszíni felmérés
- Az új ablakok méretre gyártása
- A régi nyílászárók kiszerelése
- Ablak beépítése
- A korábbi nyílászárók elvitele
- Felmerülő pluszköltségek, szereléshez felhasznált egyéb eszközök, alkatrészek
Műanyag ablak beszerelése Hugyag

Milyen előnyei származnak abból, ha velünk végezteti a műanyag ablak szerelését Hugyag területén?


- Tartjuk magunkat a megbeszélt ütemezéshez
- Jól kvalifikált, sok helyzetben megedződött és a váratlanra is felkészült szakemberek
- Ha egy megrendelt ablak raktáron van, korábban teljesítjük a rendelést
- Kérésre akár szombaton vagy vasárnap is számíthat ránk
- Rengeteg referenciamunkánk van, a weboldalra csak néhányat töltöttünk fel
- Bármilyen méretű nyílászárót legyártatunk Önnek
- Bármilyen színben kérheti a műanyag nyílászárót (RAL színskála)
- Műanyag ablak akár előleg nélkül is!
- Az ablakokat jó minőségben, megfizethető összegért kínáljuk
- Garancia a beépített termékekre
- Magyarország egész területén szerelünk ablakokat A leggyakoribb tévedések, amit sokan elkövetnek ablakok vásárlásakor

  1. Nem járnak utána annak a vállalkozásnak, akire akár több százezer forint sorsát bízzák. Sokan sajnálják rá az időt, pedig sok csalódástól kímélnék meg magukat, és még pénzt is spórolhatnának vele. Mondani bármit lehet, és az internet is elbír sok mindent…
  2. Nem fogja megbánni, ha már a folyamat elején felveszi a kapcsolatot a megfelelő szakembergárdával Már a lehetőségek megtekintésekor is hallgassa meg a tapasztalt szakember véleményét!
  3. Ne vásároljon olyan terméket, amelyre nincs minimum 1 év garancia!
  4. Keressen rá az interneten a vállalkozás adószámára, akivel szeretné a munkát végeztetni! Csak valóban létező, leinformált, feketelistán nem lévő, NAV tartozással nem rendelkező, jól működő céggel szerződjön le, különben bottal ütheti az előleget felvevő személy nyomát!
  5. A műszaki tulajdonságok közül talán a legfontosabbak a hőszigetelés (k tényező), a zajszigetelés (dB), az üvegezés minősége és a kamrák száma (lásd a sarokmetszetet).

Mekkora ablakra van szükség?

Lényeges szempont műanyag és fa keretű ablakoknál is, hogy az ablak méretét nem pusztán az üveg, hanem a teljes keretméret dönti el. Tehát a méret megadásánál ezt a kívánt méretet kell megadnia nekünk úgy, hogy először a vízszintes, majd a függőleges méret szerepeljen (pl. 90 x 120, amely esetben 90 cm széles és 120 cm magas tokkal rendelkező ablakra van szüksége). Nem árt tudni azt sem, hogy amikor a tervező a bevilágítási értékeket számolja a helyiségek alapterületének, tájolásának és a lakás beosztásának figyelembe vételével, akkor a világító felületet kalkulálja, ennél mindig érdemes egy kicsit nagyobb nyílászárót rendelni, hiszen a tok és esetleg a redőny is levesz a fényt áteresztő felületből.

Érdemes eltérni a fehér színtől műanyag nyílászárók esetén?

Megfelelve a többség elvárásainak fehér színű, PVC anyagú nyílászáróra adunk ajánlatot, de ha igény merül fel rá, bármilyen más színben vagy fóliázással rendelkező ablakra is teszünk Önnek egy kedvező ajánlatot. A fóliázás és festés pluszköltséggel jár, amelynek összege az esetek túlnyomó részében mintegy 1/3-ával drágítja a végösszeget. A fólia ellenáll az UV sugárzásnak, a választott színhatás azonban csak az Ön ízlésén múlik.

Jobbos vagy balos ablakot válasszak?

Több tízezer forint is lehet az árdifferencia a rögzített és a nyitható nyílászárók között, mivel a fix ablakban nincsen vasalat, szárny, zsanér. Ha viszont ok nélkül akarja kihagyni az ablakból a nyithatóság tulajdonságát, mérlegelje, hogy hogyan fogja tisztítani az ablakot, illetve kivitelezhető-e a megfelelő levegőcsere az adott térben. A nyitási mód kiválasztásakor természetesen figyelembe kell venni a lakás belső bútorozását is, mert a belső adottságok szűkíthetik később a mozgásterét. A nyitási sugár csökkentésére lehet osztott ablakokban is gondolkodni. Az alábbiakban adunk ötletet konkrét ábrákkal: Ablak nyitási módjai Hugyag Balos jobbos ablak befelé nyíló Hol történik az ablakok beépítése? Lényeges tényező az ajánlatunk kiszámításánál, hogy Magyarországon belül hol kéri az új nyílászárók beépítését, ugyanis ez nagy mértékben befolyásolja a végösszeget. Ideális esetben az elejétől a végéig mindent egy helyről rendel meg, így bármilyen kétes esetben megspórolható a folyamatban részt vevők közötti vita. Az ablak beépítés kiszállási díjakat a következő térképen tekintheti meg: ablak beépítés ára Hugyag
Műanyag nyílászáró tartozékok listája
Ha redőny, szúnyogháló, párkány szükséges a nyílászárón kívül, akkor ebben is tudunk Önnek segíteni. Az árnyékoló redőny gyártható pl. alumíniumból, a szúnyogháló lehet rögzített vagy mozgatható kivitelű, a szoba páratartalmától függően alkalmazható légbefúvó.
Döntéshozatal néhány kapott árajánlat alapján
Tippünk az Ön számára: ha szeretné, hogy össze tudja hasonlítani egymással a kapott árajánlatokat, akkor minden ablakos cégnek ugyanazt az ajánlatkérést küldje el, és ragaszkodjon ahhoz, hogy minden elemét töltsék is ki. Csak ilyen módon válnak egymással összehasonlíthatóvá a cégek ajánlatai, máskülönben almát a körtével, vagy legfeljebb jonatánt starkinggal tud összehasonlítani. A bontásra szinte mindenki végleges munkadíjat mond, részletezés nélkül.
A beépített műanyag ablakok felülvizsgálata
Elengedhetetlen fontosságú, hogy az ablakok beszerelése, cseréje után maga a tulajdonos járjon a végére annak, hogy a munka elvégzése megfelelően történt. Ellenőrizze, hogy minden ajtó és ablak megfelelően nyitható, jól működik és záródik. Valamennyi szempont tesztelése után tételesen nézze át még a beépítést végző munkatársaink helyszínen tartózkodásakor, hogy megfelelő volt-e az átadás-átvétel, és kitűnő állapotban van-e minden beszerelt elem és alkatrész.
Nem szoktak ilyet tapasztalni, de kérünk mindenkit arra, hogy nyomban jelezze, ha bármi gondja van, mert minden egyéb szempontot felülír az ügyfeleink elégedettsége.
Ablakcsere esetén a kiemelést szinte alig észrevehető rongálással végezzük, és igyekszünk, hogy mindent egy oldalról, az esetek 95%-ában belülről végezzünk, így a lakás kívülről látható részén minél kevesebb látható szerelési nyom keletkezik, a belső hibákat apróbb fal restaurálási műveletekkel kijavítjuk.
Fa hatású műanyag ablakok Hugyag
Akciós műanyag nyílászáró csere, bontás, beépítés Hugyag környékén már néhány óra leforgása alatt, Magyarország egész területén, munkánkra garanciát nyújtva: rövid időn belüli kiszállás, igényesség a munkánkra, évtizednyi szakmai tapasztalat 06 70 772 9371, Becze Krisztián.

A bejegyzés trackback címe:

https://muanyagablakcserenograd.blog.hu/api/trackback/id/tr9613659052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása