Műanyag ablakcsere Nógrád megye +36 70 772 9371

Műanyag ablakcsere Nógrád megye +36 70 772 9371

Műanyag ablak Karancsalja

2018. február 12. - Becze Krisztián

Műanyag ablak Karancsalja

Műanyag ablak beépítése fa tokba Karancsalja


Kedvező árú műanyag ablakcsere, bontás, berakás Karancsalja övezetében már néhány óra leforgása alatt, Magyarország egész területén, garanciával: azonnali rendelkezésre állás, igényesség a munkánkra, sok éves szakmai tapasztalat 06 70 772 9371, Becze Krisztián.
Kérjen tőlünk ingyenes árajánlatot a következő fényképre kattintva!
ablak árajánlat

Reméljük, hogy honlapunkon az összes nyitott kérdésre részletes információt talál, ha ez nem valósulna meg bármilyen oknál fogva, akkor forduljon hozzánk bizalommal akár telefonon, akár e-mailben vagy Facebook oldalunkon!

Megoldható a fűtésszámla csökkentése műanyag ablakokkal?


Lehetséges, a legfontosabb szempont az, hogy az ablak csukhatósága kielégítő legyen, és az üvegezése korszerű üvegezési technikát foglaljon magába. Másképpen megfogalmazva, hiába is zár adott esetben jól a meglévő nyílászárónk, ha nem teljesíti a követelményeket a hőszigetelési jellemzője. Ha olyat érez, mintha nem lenne tökéletes egy nyílászáró, akkor valószínűleg esedékes az ablakcsere. A huzatmentes otthon kialakítása jobbá teszi a komfortérzetet és a melegérzetet is a szobában.
A legkitűnőbb műszaki paraméterekkel rendelkező és jó hőszigetelésű műanyag nyílászáró beállítása, cseréje esetén akár heti 3.500 Ft-ot is meg lehet spórolni, ami rövid idő alatt megtérülő befektetés!

Fontos, hogy hány légkamra van egy nyílászáróban?

Érdekes lehet, azonban akkor lényeges igazán, ha megfelelő szélességű a profilunk. Kis profilszélességű műanyag ablakba nem lehet belezsúfolni sok légkamrát, mert meggyengülhet az ablak szerkezete, ami a várható életciklust is rövidíti. OVLO Prime sarokmetszet Karancsalja

Mi a k tényező műanyag nyílászáróknál?

Ez a hőátbocsátási tényező (U-val is szokták jelölni), amelynek értéke annál jobb, minél kisebb, mert ekkor több hő marad a lakásban. A meglévő nyílászáró kiszerelését és új beépítését szépészeti szempontok mellett indokolhatja a meglévő szerkezet tökéletlen kivitelezése műszaki szempontból, ami a régebbi ablakokra jellemző. A légkamrák (akár 6) és a rétegek (akár 3) számának növelésével javítható a k értéke. Egy 0,5 kW/m2K értékű nyílászáró már igen jó minőségűnek számít.

Mi követeli meg, hogy tapasztalt mesterember segítségével valósuljon meg a műanyag nyílászárók beállítása?

A fűtéssel megtermelt hő nagy hányada szökik ki a nem megfelelő hőszigetelés miatt, ezért a falakon kívül javasolt még jó minőségű műanyag ablakot használni, de sajnos sok ember nem hajlandó pénzt áldozni a jó beépítésre, ami fontos az ablak elvárt működéséhez. A helyiségek energiaosztályát eldöntő épület energiatanúsítvány másképpen fogalmazva lakás zöldkártya adásvételi szerződéshez is csatolandó, 2012. január 1. óta kötelező a tanúsítvány kiállítása.

Mennyi idő alatt térül meg a magasabb árkategóriájú műanyag ablak?

Mi sem akartuk elhinni, de ügyfeleink visszajelzései alapján volt több olyan lakás is, ahol 1 esztendő sem kellett ahhoz, hogy megtérüljön a befektetés, attól kezdve pedig már tiszta nyereséget termelt a rengeteg spórolás.

Mit kell figyelembe venni műanyag ablak vásárlásakor?

Különféle műszaki paraméterek együtt alkotják a jó minőségű műanyag nyílászárók ismérveit. Főbb pontokban a következőkről van szó:
- k hőátbocsátási érték: már beszéltünk róla néhány bekezdéssel ezelőtt.
- üveg: egy szokásos ablaküveg rétegrend így alakul: 4 mm-es üveg, 16 mm-es légrés, majd ismét egy 4 mm-es üveg következik. A légrésben jobb minőségű nyílászárók esetén nemesgáz-töltés is van (pl. kripton). A hőáramlást az üvegtáblák között a gáztöltés gátolja, azaz nagy mértékben meghatározza a szigetelést.
- profil: keretnek is szoktuk hívni egyszerűbben, ebben van rögzítve az üveg. A profilnál precíz méretezéssel és pontos illesztéssel érhető el a jó záródás és a műanyag ablak hosszú élettartama.
- légkamrák: ezek a profilban lévő légrések, számuk növelésével javítható az ablak hőszigetelő képessége. 5-8 kamrás nyílászáróknál előfordul, hogy bizonyos légrések speciális szigetelőanyaggal vannak kifújva, ami tovább fokozza a profil hőszigetelését.
- vasalat: a kilinccsel mozgatjuk. A vasalatot takaró elemek a por elleni zárásra szolgálnak.
- résszellőzés: olyan ablakfunkció, ami lehetővé teszi pl. magas páratartalom esetén, hogy egy pár mm-es résen keresztül eltávozzon a lakásban kialakult pára, és biztosítható vele a levegő utánpótlása is pl. légtömör módon (dichten) záró lakásokban, ahol pl. kandallóval fűtünk. A résszellőztetést helyettesíthetjük átszellőztetéssel is, az energiaveszteség minimális lesz, a falak sem hűlnek ki.

Mi a leghatékonyabb műanyag ablak tisztítási eljárás?

Műanyag ablak tisztítása – műanyag ablak Karancsalja Az ablakok profiljai be vannak vonva egy védőréteggel, amely növeli a műanyag nyílászáról élettartamát (az ajtókét is). Emiatt a tisztításnál ne használjon maró hatású tisztítószereket a kereten és a profilon. Ajánljuk mosogatószer és puha rongy használatát. Ezt az ablaküveg tisztításakor érdemes elvégezni. A DM-ben kapható 2 darabos mikroszálas törlőkendőt több ügyfelünk alkalmazta már sikerrel. Műanyag ablak tisztítása Karancsalja Műanyag ablak karbantartása A karbantartás kb. fél órát vesz igénybe, és elég évente egyszer megcsinálni. A profilt mosószeres szivaccsal vagy ronggyal át kell törölni. A vasalatot olajozás előtt érdemes portalanítani, ami történhet pl. egy ecset segítségével is. A szükségessé vált alkatrészeket szerezze be mihamarabb, hogy időben kicserélhesse az esetlegesen elkopott alkatrészeket, ellenkező esetben a csere biztos drágább lesz.

A nyílászáró cseréjének menete

  1. Az ablakcseréhez előzetesen a kollégánk felméri a szóban forgó nyílászárók pontos méreteit.
  2. A szükséges elemek legyártását követően házhoz szállítjuk a beépítendő, új ablakokat.
  3. Kiszállítás után elvégzik a műanyag ablakcserét, az ablakcsere régi tokba is elképzelhető. Műanyag ablakcsere bontás nélkül akkor oldható meg, ha a méretek pontosan megegyeznek, ilyenkor megspórolható a kisebb kőműves munkák költsége is.

Figyelem! Az általunk forgalmazott és beépített műanyag ablakok egyedi méretben és színben is gyárthatók, ezért műszakilag lehetőséget kínálunk arra, hogy ne legyen szükség komoly átépítésre. Az ablakcsere mellett gyakori kérés az erkélybeépítés, amelynek révén jelentős mértékben nagyobbá tehető a lakás.

Miért javasoljuk és választjuk mi is otthonunkba a műanyagból készült ablakokat?


- kisebb karbantartásigény
- nem igazán fakulnak ki az idő múlásával, ellenállóbbak az ultraibolya sugárzással szemben
- alakmegtartó képességük sok kivitelnél megelőzi a fából vagy fémből készült versenytársaikét
- növelhető a hangszigetelés értéke
- kisebb költséggel beszerezhető
Nyílászárók beszerelése újonnan épített lakásokba
A PUR habon kívül párazáró és páraáteresztő szalagok szintén felhasználhatók a műanyag nyílászárók berakásához.
Ablakcsere régi panelházakban
A munka kezdetén ebben az esetben kiemeljük a régi tokot. Előfordul, hogy nem tudjuk kiküszöbölni a bontást, de mindig nagyon ügyelünk arra, hogy az épület, fal a lehető legkisebb mértékben sérüljön.
Ablakcsere tégla épületben
Ha a régi tok kibontását is kéri, végrehajtjuk ezt a munkát egyeztetve Önnel, és az új beszerelését követően visszaállítjuk a fal épségét.
Abban az esetben, ha nem kell bántani a keretet, leakasztjuk az ablakszárnyakat, és a zsanérok levágásával a régi tokba helyezzük az új ablakot. Esztétikailag ez csúnyább megoldás, és csökken az üvegfelület is a régi és az új tok miatt.
Mennyibe kerül egy műanyag ablak?
Az ablakok árán kívül lényeges szempontok, hogy hol kell a beépítést végeznünk, illetve a helyi feltételeken kívül milyen nagyságrendű összegről szól a rendelés. Legyen szíves elküldeni a konkrét méreteket, és megkeressük kedvezményes árajánlatunkkal!
Műanyag ablak ára Karancsalja Műanyag ablak ingyenes felméréssel? Igen, ügyfeleink számára ingyenes, hiszen ők megbíznak szakértelmünkben, tapasztalatunkban, és elfogadják akciós árajánlatunkat. Ilyenkor nem számolunk fel felmérési díjat, vagy a munka végeztével levonjuk a fizetendő összegből.
Miért nem tartjuk egyébként etikusnak az ingyenes kiszállásos/felméréses „beetetést”?
Ebben az esetben mindenféle ingyenesség hirdetése pszichológiai trükk, amit szeretnének beleverni az emberek fejébe. Ha belegondolunk abba, hogy amikor a munkatársunk felkeresi otthonában, hogy a helyszínen szemrevételezze az elvégzendő munkát, felmérje a nyílásokat, ahová fel szeretne szereltetni az új ablakokat, akkor időt, üzemanyagot, szükség esetén szerszámokat nem kímélve végzi a munkáját.
Sajnálatos módon akadnak olyan emberek, akik csak társaságra vágynak, ezek elrabolják az időt a tényleges megrendelőktől, amilyen reményeink szerint pl. Ön is. Akik beszállnak az ilyen ingyenes felméréses játékba, azok valójában a fizető ügyfelekkel fizettetik ki azt az üzemanyagot és időt, amit a haszontalan érdeklődőkre pazaroltak. Mi ebben nem szeretnénk részt venni. Nincsenek csodák: az idő mindenkinek pénz. Fontolja meg ezeket a szempontokat, mielőtt feltűnően kedvező akciót hirdető céghez fordul.
Megeshet, hogy munkáinkat végezve, és a várost, az országot járva éppen a megbeszélt cím mellett haladunk el, ilyenkor tényleg ingyenesen tudjuk biztosítani a helyszíni felmérést, ez azonban a ritkább esetek egyike.
Kitört ablaküveggel nem foglalkozunk, a javítást üveges szakemberek végzik.
A mások révén beszerelt nyílászárókkal semmiképpen nem (az OBI-ban vásárolt termékekkel sem) foglalkozunk. Probléma esetén keresse meg a beszerelést végző vállalkozást.

A nyílászárók megrendelése esetén a következő elemeket foglalja magában az ár:


- Helyszíni felmérés
- Az új nyílászárók méret szerinti gyártása
- A meglévő ablakok eltávolítása
- A megrendelt és legyártott nyílászárók falba építése
- Régi nyílászáró elszállítása
- Felmerülő pluszköltségek, szereléshez felhasznált egyéb eszközök, alkatrészek
Műanyag ablak beszerelése Karancsalja

Miért ajánljuk, hogy minket bízzon meg a munkával Karancsalja övezetében?


- Az ígért határidők pontos betartása
- Szakképzett, több éve vagy akár évtizede a szakmában tevékenykedő kollégák
- Ha korábban elkészülnek a megrendelt termékek, hamarabb vállaljuk a munka elvégzését
- Kérésre akár szombaton vagy vasárnap is számíthat ránk
- Számos referenciával rendelkezünk
- Bármilyen méretű nyílászárót legyártatunk Önnek
- Bármilyen színben kérheti a műanyag nyílászárót (RAL színskála)
- Bizonyos esetekben nem kell előleget sem fizetnie!
- Termékeinket kitűnő műszaki tulajdonságokkal, a legjobb ár-érték aránnyal kínáljuk
- Érvényesítjük a gyártói garanciát, és garantáljuk a műanyag ablakok beépítésének megfelelőségét
- Teljes belföldön működünk, akár az ország legtávolabbi pontjára is elmegyünk Súlyos hibák, amit a legtöbben elkövetnek a nyílászárók kiválasztásakor

  1. Nem ellenőrzi elég alaposan a kivitelező céget. Tudjuk, hogy sok fáradsággal jár, pedig sok csalódástól óvnák meg magukat, amennyiben utána járnának. Saját magáról mindenki azt állít, amit akar, de az elégedett ügyfélnél nincsen jobb reklám!
  2. Csak szakértő bevonásával válassza ki az Ön lakása számára ideális nyílászárót! Már a lehetőségek megtekintésekor is hallgassa meg a tapasztalt szakember véleményét!
  3. Ne vásároljon olyan terméket, amelyre nincs legalább 1 év garancia!
  4. Nézzen utána a cégnek, akitől az ajánlatot kapta! Csak valóban létező, leinformált, feketelistán nem lévő, NAV tartozással nem rendelkező, jól működő céggel szerződjön le, különben futhat a pénze után!
  5. A műszaki tulajdonságok közül talán a legfontosabbak a hőszigetelés (k tényező), a zajszigetelés (dB), az üvegezés minősége és a kamrák száma (lásd a sarokmetszetet).

Milyen méretű ablakot válasszak?

Kiemelt jelentőségű tényező műanyag és fa keretű ablakoknál is, hogy az ablak méretét nem pusztán az üveg, hanem a teljes tok mérete határozza meg. Tehát a méret megadásánál ezt a kívánt méretet kell megadnia nekünk úgy, hogy először a vízszintes, majd a függőleges méret szerepeljen (pl. 90 x 120, amely esetben 90 cm széles és 120 cm magas tokkal rendelkező ablakra van szüksége). Nem árt tudni azt sem, hogy amikor a tervező a bevilágítási értékeket számolja a helyiségek alapterületének, tájolásának és a lakás beosztásának figyelembe vételével, akkor a világító felületet számítja ki, ennél mindig érdemes egy kicsit nagyobb nyílászárót rendelni, hiszen a tok és esetleg a redőny is levesz a fényt áteresztő felületből.

Színben mit válasszak?

Ha nem rendelkezik másképpen fehér színű, PVC anyagú nyílászáróra adunk ajánlatot, azonban szükség esetén tetszőleges színű vagy fóliázással rendelkező ablakra is szívesen számolunk Önnek egy árat. A fóliázás és festés járulékos költséget hordoz magában, ez jellemzően 30-40% körüli. A fólia ellenálló az ultraibolya sugárzással szemben, a választott színhatás azonban csak az Ön ízlésén múlik.

Hogyan nyíljon az ablak?

Több tízezer forint is lehet az árdifferencia a rögzített és a nyitható nyílászárók között, mert a fix ablakban nincsen vasalat, szárny, zsanér. Ha viszont ok nélkül akarja kihagyni az ablakból a nyithatóság tulajdonságát, fontolja meg, hogy miképpen végzi majd az ablakpucolást, illetve milyen módon oldható meg a lakás, helyiség szellőzése. A nyitási mód meghatározása során természetesen figyelembe kell venni a lakás belső bútorozását is, mert a belső adottságok szűkíthetik később a mozgásterét. A nyitási sugár csökkentésére lehet osztott ablakokban is gondolkodni. Néhány jellemző ablaktípus az alábbiakban látható a tipikus ablaknyitási módokkal: Ablak nyitási módjai Karancsalja Balos jobbos ablak befelé nyíló Számít, hogy hol kell felszerelni az ablakot? Az ajánlat adásánál befolyásoló szempont, hogy Budapesttől milyen távol kéri az új nyílászárók beépítését, ugyanis ez nagy mértékben befolyásolja a végösszeget. A legjobb, ha az elejétől a végéig mindent ugyanaz a vállalkozás kivitelez, így bármilyen kétes esetben megspórolható a folyamatban részt vevők közötti vita. A nyílászáró beépítés kiszállási díjakat az alábbi térkép szemlélteti: ablak beépítés ára Karancsalja
Műanyag nyílászáró tartozékok listája
Ha redőny, szúnyogháló, párkány szükséges a nyílászárón kívül, akkor ebben is tudunk Önnek segíteni. Az árnyékoló redőny gyártható pl. műanyagból, a szúnyogháló lehet rögzített vagy felhúzható kivitelű, a lakás páratartalmától függően lehetséges szellőztető berendezés beépítése is a nyílászáróba.
Döntéshozatal néhány kapott árajánlat alapján
Bárkit is választ, kérjük, szívlelje meg baráti tanácsunkat: mivel fontos szempont a megfelelő kivitelező okos kiválasztása, azt ajánljuk, hogy minden pályázónak ugyanazt az ajánlatkérést küldje el, és mindenkitől ugyanazt a tételes árajánlatot kérje el. Csak ezáltal válnak egymással összehasonlíthatóvá a kivitelező ablakosok ajánlatai, különben almát a körtével, vagy legfeljebb jonatánt starkinggal tud összehasonlítani. A bontásra általában egyösszegű ajánlatot szoktak adni a cégek.
A beépített műanyag ablakok helyszíni átvétele
Kiemelt jelentőségű, hogy az ablakok beszerelése, cseréje után maga a tulajdonos győződjön meg arról, hogy valamennyi lépés előírásszerűen, az elvárások szerint történt. Tesztelje minden nyílászáró tökéletes működését. Valamennyi szempont felülvizsgálata után tételesen nézze át még a kollégáink helyszínen tartózkodásakor, hogy megfelelő volt-e az átadás-átvétel, és kitűnő állapotban van-e minden beszerelt elem és alkatrész.
Ha bármilyen problémát észlel, akkor a kollégák azon nyomban megpróbálják orvosolni, még a helyszínen.
Nyílászárók cseréje alkalmával a kiemelést szinte alig észrevehető rongálással intézzük, és arra törekszünk, hogy mindent egy oldalról, jellemzően belülről végezzünk, így a lakás külső homlokzatán minél kevesebb sérülés keletkezik, a belső hibákat kisebb kőműves munkákkal hozzuk helyre.
7 légkamrás műanyag ablak utólagos beépítése Karancsalja
Megfizethető műanyag ablakcsere, bontás, berakás Karancsalja területén akár néhány óra leforgása alatt, Magyarország egész területén, garanciával: villámgyors megjelenés a helyszínen, pontosság, évtizednyi múlt a szakmában 06 70 772 9371, Becze Krisztián.

Szólj hozzá!
műanyag ablak árak beépítéssel Karancsalja ablakcsere Karancsalja ablakcsere régi tokba Karancsalja akciós műanyag ablak Karancsalja műanyag ablak csere Karancsalja műanyag ablak beépítés Karancsalja műanyag ablak bontás Karancsalja műanyag ablak árak Karancsalja műanyag ablak beállítása Karancsalja műanyag ablak beszerelése Karancsalja műanyag ablak egyedi méretben Karancsalja műanyag ablak festése Karancsalja műanyag ablak felújítása Karancsalja műanyag ablak fajták Karancsalja műanyag ablak finombeállítása Karancsalja műanyag ablak fa tokba Karancsalja műanyag ablak gyártása Karancsalja műanyag ablak hangszigetelése Karancsalja műanyag ablak háromrétegű üveggel Karancsalja műanyag ablak ingyenes felmérés Karancsalja műanyag ablak javítás Karancsalja műanyag ablak légbevezető Karancsalja műanyag ablak kitámasztó Karancsalja műanyag ablak kilincs ár Karancsalja műanyag ablak leszerelése Karancsalja műanyag ablak négyzetméter ár Karancsalja műanyag ablak nyitása Karancsalja műanyag ablak olcsón Karancsalja műanyag ablak online Karancsalja műanyag ablak olajozása Karancsalja műanyag ablak profilok összehasonlítása Karancsalja műanyag ablak panelba Karancsalja műanyag ablak párásodása Karancsalja műanyag ablak penész Karancsalja műanyag ablak rögzítése Karancsalja műanyag ablak részletre Karancsalja műanyag ablak szellőző Karancsalja műanyag ablak tisztítása Karancsalja műanyag ablak toktoldó Karancsalja műanyag ablak tartozékok Karancsalja

A bejegyzés trackback címe:

https://muanyagablakcserenograd.blog.hu/api/trackback/id/tr5313659096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása