Műanyag ablakcsere Nógrád megye +36 70 772 9371

Műanyag ablakcsere Nógrád megye +36 70 772 9371

Műanyag nyílászáró Keszeg

2018. február 19. - Becze Krisztián

Műanyag nyílászáró Keszeg

Műanyag ablak Keszeg


Baráti áron műanyag nyílászáró csere, bontás, beépítés Keszeg területén akár néhány óra leforgása alatt, országosan is, munkánkra garanciát nyújtva: villámgyors megjelenés a helyszínen, precizitás, sok éves múlt a szakmában 06 70 772 9371, Becze Krisztián.
Ingyenes ajánlatkéréshez ablakcserére, műanyag ablak beépítésre kattintson az alábbi képre!
ablak árajánlat

Bízunk benne, hogy oldalainkon az összes nyitott kérdésre kimerítő választ talál, ha valamiért ez nem teljesülne, akkor keressen meg minket bármelyik elérhetőségünkön!

Megoldható a fűtésszámla csökkentése műanyag nyílászárókkal?


Lehetséges, a lényeg, hogy a nyílászáró megfelelően zárjon, és az üvegezése mai üvegezési technikát foglaljon magába. A legfontosabb szempont, hiába is csukódik esetleg megfelelően a meglévő nyílászárónk, ha nem felel meg az előírásoknak a hőszigetelési jellemzője. Ha úgy észleli, mintha valahol nyitva lenne egy ablak, akkor valószínűleg esedékes valamelyik nyílászáró kicserélése. A légmozgásoktól mentes otthon biztosítása növeli a komfortérzetet és a melegérzetet is a szobában.
Jól záródó és jó hőszigetelésű műanyag ablak beszerelése, cseréje esetén akár havi 15 ezer Ft-ot is meg lehet spórolni, ami belátható időn belül visszahozza az árát!

Fontos, hogy hány légkamra van egy műanyag ablakban?

Számíthat, feltéve, ha elég széles a profilunk. Kis profilszélességű műanyag ablakba nem lehet belezsúfolni sok légkamrát, mert ronthatja az ablak műszaki paramétereit, ami csökkentené az élettartamot. Műanyag ablak légkamra Keszeg

Mi a k érték műanyag ablakoknál?

Ez a hőátbocsátási tényező (U-val is szokták jelölni), amelynek értéke annál jobb, minél kisebb, mert ekkor több hő marad a lakásban. A meglévő nyílászáró kiszerelését és új beépítését szépészeti szempontok mellett indokolhatja még a túl magas hőveszteség, ami a korábbi gyártású nyílászárókat jellemzi. A légkamrák (akár 6) és a rétegek (akár 3) számának növelésével csökkenthető a k tényező. Egy 0,5 kW/m2K értékű nyílászáró például kiválónak minősül.

Mi indokolja, hogy nyílászáró szakértő bevonásával történjen a műanyag ablakok beszerelése?

A fűtéssel előállított kalóriamennyiség nagy hányada szökik ki a nem megfelelő hőszigetelés miatt, ezért a falakon kívül ajánlott még jó minőségű műanyag ablakot használni, de sajnos sokan meg szoktak feledkezni az ablaktokok jó minőségű illesztéséről, azaz kiváló beépítéséről. A helyiségek energiaosztályát meghatározó épület energiatanúsítvány más szóval lakás zöldkártya adásvételi szerződéshez is dokumentálandó, 2012. január 1. óta előírás a tanúsítvány mellékelése.

Mennyi idő alatt térül meg a magasabb árkategóriájú műanyag ablak?

Ez függ a lakás méretétől, de általánosságban azt lehet mondani, hogy akár 1 év alatt is megtérül az új műanyag ablak megvásárlása.

Melyek a legfontosabb szempontok, amikor műanyag ablakokat vesz?

A legkülönbözőbb műszaki tulajdonságok összességében alkotják a kiváló tulajdonságokkal rendelkező műanyag nyílászárók ismérveit. Főbb pontokban a következőkről van szó:
- k hőátbocsátási érték: tárgyaltuk fentebb, ott megtekintheti újra.
- üveg: a nyílászáróban 4 mm-16 mm-4 mm vastagságú üveg-légrés-üveg következik. A légrésben jobb minőségű nyílászárók esetén nemesgáz-töltés is van (pl. argon). A hőáramlást az üveg rétegei között a gáztöltés gátolja, vagyis kiemelkedő módon alakítja a szigetelést.
- profil: keretnek is szoktuk hívni egyszerűbben, ebben van rögzítve az üveg. A műanyag ablakok kamrás profilokból állnak, a sarokmetszet szemlélteti minden esetben a kamrák elrendezését.
- légkamrák: ezek a profilban lévő légrések, számuk növelésével jobbá tehető az ablak hőszigetelése. 5-8 kamrás nyílászáróknál látható, hogy bizonyos légrések speciális szigetelőanyaggal vannak kifújva, ami tovább emeli a profil hőszigetelését.
- vasalat: ez az a rész, amelyet a kilinccsel mozgatunk. A vasalatot takaró elemek a por elleni zárásra szolgálnak.
- résszellőzés: olyan ablakfunkció, ami biztosítja pl. kimosott ruhák szárításakor, hogy megszabadulhassunk a lakásban felhalmozott párától, és megoldható a légbeszívás is pl. légtömör módon (dichten) záró lakásokban, ahol pl. kandallóval fűtünk. A résszellőzés páralecsapódáshoz, és az ablak hosszabb nyitva tartása miatt nagyobb mértékű kihűléshez vezethet.

Műanyag ablakok tisztításának módja

Műanyag ablak tisztítása – műanyag ablak Keszeg A nyílászáró profiljai be vannak vonva egy védőréteggel, amely növeli az életciklust (az ajtókét is). A tisztítás során ne használjon maró hatású tisztítószereket a kereten és a profilon. Ajánljuk mosogatószer és puha rongy alkalmazását. Ezt az ablaküveg tisztításakor érdemes elvégezni. Van, aki a W5 kendőre és Szilviára esküszik, ami az üveg tisztaságát illeti. Hogyan lehet szépre tisztítani az ablakot Keszeg Műanyag ablak karbantartása A karbantartást 1-2 évente érdemes elvégezni, így az ablak képes megtartani hibátlan működését. A profilt mosószeres szivaccsal vagy ronggyal át kell törölni. A vasalatot olajozás előtt érdemes portalanítani, ami történhet pl. egy ecset segítségével is. Ezen kívül javallott átnézni, hogy nincsenek-e kilazult kötések, csatlakozások, ami a használat során előfordulhat.

A nyílászáró cseréjének menete

  1. Az ablakcseréhez előzetesen munkatársunk felméri a szóban forgó nyílászárók pontos méreteit.
  2. A szükséges elemek legyártását követően házhoz szállítjuk a beépítendő, új ablakokat.
  3. Ezután elvégzik a műanyag ablakcserét, az ablakcsere régi tokba is elképzelhető. Azért jó, ha a kollégáinkra bízza a felmérést, mert megspórolható a kőműves munkák munkadíja, ha pontosan egyezik az új tokméret a régivel.

Felhívjuk a figyelmét a következőre: Az általunk forgalmazott és beépített műanyag ablakok egyedi méretben és színben is gyárthatók, ezért műszakilag lehetőséget kínálunk arra, hogy ne legyen szükség komoly átépítésre. Sok ügyfelünknél felmerül még az erkélybeépítés, amelynek révén bővíthető a kihasználható, belakható hely mérete..

Miért javasoljuk és választjuk mi is otthonunkba a műanyagból készült ablakokat?


- sokkal ellenállóbb az idő viszontagságainak, nem kell kezelni
- nem igazán fakulnak ki az idő múlásával, UV-állóak
- a műanyag ablakok nehezebben deformálódnak
- megfelelő kamrakialakítással javítható a hangszigetelés
- alacsonyabb gyártási költségek mellett kivitelezhető
Ablakbeépítés új épületekbe
A PUR habon kívül párazáró és páraáteresztő elemek is alkalmazhatók a műanyag ablakok beépítéséhez.
Ablakcsere régi panelházakban
A munka kezdetén ebben az esetben kiemeljük a régi tokot. Előfordul, hogy nem tudjuk kiküszöbölni a bontást, viszont törekszünk a minimális rongálás elkerülésére is, hogy minél épebben maradjanak a falak és a szerkezetek.
Nyílászáró cseréje téglafalban
Ha indokolt a korábbi keret eltávolítása, akkor teljesen kiszereljük a régi tokot is, és beépítjük az újat, ilyenkor a helyreállítási, visszajavítási munkákat is elvégezzük.
Abban az esetben, ha nem kell bántani a keretet, leakasztjuk az ablakszárnyakat, levágva a zsanérokat beillesztjük az új nyílászárót a korábbi profilba. Esztétikailag ez csúnyább megoldás, és csökken az üvegfelület is a régi és az új tok miatt.
Mennyibe kerül egy műanyag ablak?
Az árkalkuláció során mindig figyelembe vesszük a felmért nyílászárók méretein kívül a helyi viszonyokat, és pl. a megrendelt ablakok számától függően további árengedményt adunk. Kérjük, juttassa el hozzánk a kérdéses méreteket, és megkeressük árajánlatunkkal.
Műanyag ablak ára Keszeg Ingyenes a felmérés? Igen, ügyfeleink számára ingyenes, hiszen ők megbíznak szakértelmünkben, tapasztalatunkban, és elfogadják akciós árajánlatunkat. Ilyenkor nem számolunk fel felmérési díjat, vagy a munka végeztével levonjuk a fizetendő összegből.
Miért nem tartjuk egyébként etikusnak az ingyenes kiszállásos/felméréses „beetetést”?
Sajnos azt kell mondanunk, hogy ez a vevő legdurvább becsapása. Ha belegondolunk abba, hogy amikor a munkatársunk felkeresi otthonában, hogy a helyszínen szemrevételezze az elvégzendő munkát, felmérje a nyílásokat, ahová fel szeretne szereltetni az új ablakokat, akkor időt, üzemanyagot, szükség esetén szerszámokat nem kímélve végzi a munkáját.
Sajnálatos módon akadnak olyan emberek, aki csak információt gyűjt, rengeteg árajánlatot gyűjt be, az ilyen „ügyfél” elvonja a kollégáinkat a valódi ügyfelektől. Az ingyenességet hirdető cégek ebben a játékban vesznek részt, és p. Önnel fizettetik meg a sok elvesztegetett időt. Mi ebben nem szeretnénk részt venni. Nincsenek csodák: az idő mindenkinek pénz. Érdemes ezen elgondolkodnia, és csak ezután döntse el, hogy kivel szeretné a munkát elvégeztetni.
Megeshet, hogy a fent részletezett indokok ellenére éppen otthona mellett haladunk el, és megoldható a valóban ingyenes felmérés.
Kitört ablaküveggel nem foglalkozunk, arra ott vannak az üvegesek.
A nem általunk beépített műanyag ablakokkal nem (a Bauhausban vásárolt termékekkel sem) foglalkozunk. Ha gond merül fel egy beszerelt nyílászáróval, kérjük, forduljon ahhoz a céghez, akik a beszerelést végezték.

Megrendelés esetén a műanyag ablak ára tartalmazza:


- Helyszíni felmérés
- Az új ablakok méretre gyártása
- A meglévő ablakok eltávolítása
- Az új ablakok beszerelése
- Régi nyílászáró elszállítása
- Járulékos költségek, szerelési anyagok
Nagy méretű, világos műanyag ablakok Keszeg

Miért érdemes minket választania műanyag ablak Keszeg környékén végzett cseréjére, beépítésére?


- Nem vállaljuk túl magunkat, elvégezzük a munkát a megegyezett időpontra
- Magas képzettségű, sok helyzetben megedződött és a váratlanra is felkészült kollégák
- Ha korábban elkészülnek a megrendelt termékek, hamarabb vállaljuk a munka elvégzését
- Kérésre akár szombaton vagy vasárnap is számíthat ránk
- Számos referenciával rendelkezünk
- Bármilyen méretű nyílászárót legyártatunk Önnek
- Az egyedi igényeknél is említett komplett RAL színskála szerinti ablakok biztosítása
- Kérjük, tájékozódjon arról, hogy milyen feltételek mellett nem kérünk előleget a nyílászárókra!
- A nyílászárókat kitűnő műszaki tulajdonságokkal, akciósan kínáljuk
- Szavatoljuk az általunk végzett munka műszakilag tökéletesen kivitelezett módját, tartósságát
- Országos lefedettséggel működünk A leggyakoribb tévedések, amit sokan elkövetnek ablakok vásárlásakor

  1. Nem járnak utána annak a vállalkozásnak, akire akár több százezer forint sorsát bízzák. Tudjuk, hogy sok fáradsággal jár, pedig sok csalódástól óvnák meg magukat, ha vennék rá a fáradságot. Mondani bármit lehet, és az internet is elbír sok mindent…
  2. Már a nyílászáró kiválasztásakor javasoljuk szakember tanácsának kikérését. az ablakok megtekintésekor is hallgassa meg a tapasztalt szakember véleményét!
  3. Ne vegyen meg olyan ablakot, amelyre nincs minimum 1 év garancia!
  4. Érdemes a munkavégzéssel megbízni kívánt cégnek utánajárni adószám, cégjegyzékszám alapján! Sok érdekes dolog kiderülhet a kellő alapossággal végzett ellenőrzés során, különben futhat a pénze után!
  5. A műszaki tulajdonságok közül talán a legfontosabbak a hőszigetelés (k tényező), a zajszigetelés (dB), az üvegezés minősége és a kamrák száma (lásd a sarokmetszetet).

Kell-e nagy ablak a lakásba, mi számít elegendőnek?

Lényeges szempont műanyag és fa profilú ablakoknál is, hogy az ablak méretét nem pusztán az üveg, hanem a teljes keretméret határozza meg. Az ablakok esetében úgy kell elküldenie a kért dimenziókat, hogy először a vízszintes, majd a függőleges méret szerepeljen (pl. 90 x 120, amely esetben 90 cm széles és 120 cm magas tokkal rendelkező ablakra van szüksége). Nem árt tudni azt sem, hogy amikor a tervező a bevilágítási értékeket számolja a helyiségek alapterületének, tájolásának és a lakás beosztásának figyelembe vételével, akkor a világító felületet kalkulálja, ennél mindig érdemes egy kicsit nagyobb nyílászárót rendelni, hiszen az ablak arányai is befolyásolják a beeső fényt, például a hosszúkásabb ablakokon kevesebb fény érkezik a helyiségbe, mint a négyzetes alakúakon a falak vastagsága miatt.

Milyen színű ablakot rendeljek?

Megfelelve a többség elvárásainak fehér színű, PVC anyagú ablakra kalkuláljuk ki az árajánlatunkat, de kérésre bármilyen más színben vagy fóliázással rendelkező nyílászáróra is tudunk árat kalkulálni. A fóliázás és festés járulékos költséget hordoz magában, amelynek összege az esetek túlnyomó részében megközelítőleg 35%. A fólia ellenáll az UV sugárzásnak, a választott színhatás azonban csak az Ön ízlésén múlik.

Jobbos vagy balos ablakot válasszak?

Több tízezer forint is lehet az árdifferencia a rögzített és a nyitható nyílászárók között, mivel a nem nyíló ablakban nincsen vasalat, szárny, zsanér. Ha viszont ok nélkül akarja kihagyni az ablakból a nyithatóság tulajdonságát, mérlegelje, hogy miképpen végzi majd az ablakpucolást, illetve milyen módon oldható meg a lakás, helyiség szellőzése. A nyitási mód meghatározása során feltétlenül mérlegelje az egyéb körülményeket is, mert a belső adottságok korlátozhatják a lehetőségeket. Ha nem egyszárnyú, hanem két részből álló nyílászárót tervez be, akkor máris kisebb helyen válik nyithatóvá az ablak. Hozza meg a végső döntését a következőkben szemléltetett nyitási módozatok figyelembe vételével: Ablak nyitási módjai Keszeg Balos jobbos ablak befelé nyíló Számít, hogy hol kell felszerelni az ablakot? Az árajánlatnál tudnunk kell, hogy merre kéri az új nyílászárók beépítését, mert ez befolyásolja az ajánlati összeget is. A legjobb, ha a felméréstől, az ablak leszállításán keresztül egészen a beépítésig mindent ugyanaz a vállalkozás kivitelez, így ha kérdés merülne fel elkerülhetők az egymásra mutogatások. A nyílászáró beépítés kiszállási díjakat a következő térképen tekintheti meg: ablak beépítés ára Keszeg
Melyek a legfontosabb plusz elemek, amelyek felszerelése javasolt?
Ha redőny, szúnyogháló, párkány szükséges a nyílászárón kívül, számíthat ránk ezen a területen is. Az árnyékoló redőny készülhet pl. műanyagból, a szúnyogháló lehet fix vagy felhúzható kivitelű, a lakás párássága alapján felszerelhető szellőző.
Műanyag ablak árajánlatok összehasonlítása
Bárkit is választ, kérjük, szívlelje meg baráti tanácsunkat: ha szeretné, hogy össze tudja hasonlítani egymással a kapott árajánlatokat, akkor minden ajánlatadónak ugyanazt az ajánlatkérést küldje el, és mindenkitől ugyanazt a tételes árajánlatot kérje el. Csak ezáltal válnak egymással összehasonlíthatóvá a cégek ajánlatai, különben almát a körtével, legjobb esetben is jonatánt starkinggal tud összehasonlítani. A bontásra általában egyösszegű ajánlatot szoktak adni a cégek.
A beépített műanyag nyílászárók átnézése
Elengedhetetlen fontosságú, hogy az ablakok beépítése, cseréje után a megrendelő járjon a végére annak, hogy a munka elvégzése megfelelően történt. Ellenőrizze, hogy minden ajtó és ablak megfelelően nyitható, jól működik és záródik. Valamennyi szempont ellenőrzése után tételesen nézze át még a kollégáink helyszínen tartózkodásakor, hogy megfelelő volt-e az átadás-átvétel, és kitűnő állapotban van-e minden beszerelt elem és alkatrész.
Ha bármilyen problémát észlel, akkor a kollégák azon nyomban megpróbálják orvosolni, még a helyszínen.
Nyílászárók cseréje alkalmával a kiszerelést a lehető legkevesebb rongálással intézzük, és igyekszünk, hogy mindent egy oldalról, az esetek 95%-ában belülről végezzünk, így a lakás külső homlokzatán minél kevesebb sérülés keletkezik, a belső hibákat kisebb kőműves munkákkal hozzuk helyre.
Nyílászáró csere Keszeg
Olcsó műanyag ablakcsere, bontás, beszerelés Keszeg vonzáskörzetében már 24 órán belül, Magyarország egész területén, garanciával: azonnali rendelkezésre állás, pontosság, évtizednyi múlt a szakmában 06 70 772 9371, Becze Krisztián.

A bejegyzés trackback címe:

https://muanyagablakcserenograd.blog.hu/api/trackback/id/tr5613683226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása