Műanyag ablakcsere Nógrád megye +36 70 772 9371

Műanyag ablakcsere Nógrád megye +36 70 772 9371

Műanyag nyílászáró Bánk

2018. január 25. - Becze Krisztián

Műanyag nyílászáró Bánk


Akciós műanyag ablakcsere, kiszerelés, beépítés Bánk régiójában akár néhány óra leforgása alatt, országosan is, szavatolva a kiváló minőségű munkát: azonnali rendelkezésre állás, precizitás, évtizednyi szakmai tapasztalat 06 70 772 9371, Becze Krisztián.
Ingyenes ajánlatkéréshez ablakcserére, műanyag ablak beépítésre kattintson az alábbi képre!
ablak árajánlat

Reméljük, hogy honlapunkon az összes nyitott kérdésre minden igényt kielégítő választ talál, de ha mégsem, akkor keressen meg minket akár telefonon, akár e-mailben vagy Facebook oldalunkon!

Lehet csökkenteni a fűtési költséget műanyag ablakokkal?


Igen, a mindössze arra kell ügyelni, hogy az ablak megfelelően zárjon, és az üvegezése mai üvegezési technikát foglaljon magába. A lényeg, hiába is zár esetleg kielégítő módon a mostani nyílászárónk, ha nem kielégítő a hőszigetelési paramétere. Ha azt érzi, mintha nem lenne tökéletes egy nyílászáró, akkor valószínűleg megérett valamelyik nyílászáró kicserélése. A huzatmentes otthon kialakítása növeli a komfortérzetet és a melegérzetet is az otthonában.
Kiemelkedő minőségű és jó hőszigetelésű műanyag nyílászáró beállítása, cseréje esetén akár napi 500 Ft-ot is megtakaríthat, ami jelentős összegre rúg!

Számít, hogy hány légkamra van egy műanyag ablakban?

Szerepe lehet, azonban akkor lényeges igazán, ha megfelelő szélességű a profilunk. Kis profilszélességű műanyag ablakba nem képesek túl sok légkamrát beépíteni a gyártók, mert meggyengülhet az ablak szerkezete, ami csökkentené az élettartamot. VEKA 82 MD műanyag ablak sarokmetszet Bánk

Mi a k érték műanyag ablakoknál?

Ez a hőátbocsátási tényező (U-val is szokták jelölni), amelynek értéke annál jobb, minél kisebb, mert ekkor több hő marad a lakásban. Az ablakcserét szépészeti szempontok mellett indokolhatja a meglévő szerkezet tökéletlen kivitelezése műszaki szempontból, ami a régebbi ablakokra jellemző. A légkamrák (akár 6) és a rétegek (akár 3) számának növelésével csökkenthető a k értéke. Egy 0,5 kW/m2K értékű nyílászáró már igen jó minőségűnek számít.

Mi követeli meg, hogy nyílászáró szakértő bevonásával valósuljon meg a műanyag nyílászárók beépítése?

A fűtéssel előállított kalóriamennyiség nagy hányada szökik ki a nem tökéletes hőszigetelés miatt, ezért a falakon kívül ajánlott még kitűnő műszaki paraméterekkel rendelkező műanyag ablakot beépíteni, azonban sajnos sokakat hidegen hagy a tokok megfelelő behelyezése, tehát a műszakilag is megfelelő beszerelés. A szobák energiaosztályát jellemző épület energiatanúsítvány másképpen fogalmazva lakás zöldkártya adásvételi szerződéshez is csatolandó, 2012. január 1. óta kötelező a tanúsítvány kiállítása.

Mikor hozza vissza az árát a több pénzbe kerülő műanyag nyílászáró?

Nagyon sok függ a kiszerelt, régi ablakok minőségétől, műszaki tulajdonságaitól, de gyakran kaptunk olyan jelzéseket a kuncsaftoktól, hogy 12-15 hónap közötti időtartam már elég volt, hogy az új nyílászárók kitermeljük az árukat.

Mit kell figyelembe venni műanyag ablak vásárlásakor?

Különféle műszaki paraméterek együtt határozzák meg a kiváló tulajdonságokkal rendelkező műanyag nyílászárók ismérveit. Ezek lényegében az alábbiak:
- k hőátbocsátási érték: már beszéltünk róla néhány bekezdéssel ezelőtt.
- üveg: a nyílászáróban 4 mm-16 mm-4 mm vastagságú üveg-légrés-üveg következik. A légrésben jobb minőségű nyílászárók esetén nemesgáz-töltés is található (pl. kripton). A hőátadást az üveg rétegei között a gáztöltés gátolja, azaz döntően befolyásolja a szigetelést.
- profil: toknak is szoktuk hívni egyszerűbben, ebben van rögzítve az üveg. A műanyag ablakok kamrás profilokból állnak, a sarokmetszet szemlélteti minden esetben a kamrák elrendezését.
- légkamrák: ezek a profilban lévő légrések, a kamraszám fokozásával javítható az ablak hőszigetelő tulajdonsága. Sok légkamrás ablakoknál tapasztalhatjuk, hogy bizonyos légrések különleges habbal vannak kifújva, ami tovább fokozza a profil hőszigetelését.
- vasalat: ez az a rész, amelyet a kilinccsel mozgatunk. A vasalat rendszeres olajozása nagy mértékben hozzájárul a hibátlan működés megtartásához.
- résszellőzés: olyan ablakfunkció, ami lehetővé teszi pl. magas páratartalom esetén, hogy egy pár mm-es résen keresztül eltávozzon a lakásban kialakult pára, és megoldható a légbeszívás is pl. légtömör módon (dichten) záró lakásokban, ha mondjuk kemence használja folyamatosan a helyiség levegőjének oxigéntartalmát. A résszellőzéssel szemben jobb hatásfokú lehet az átszellőztetés, ahol akár 5 perc alatt kiszellőzik a lakás, de a folyamatosan termelődő párát nem tudja megszüntetni.

Mi a leghatékonyabb műanyag ablak tisztítási eljárás?

Műanyag ablak tisztítása – műanyag ablak Bánk A nyílászáró profiljai be vannak vonva egy védőréteggel, amely meghosszabbítja az életciklust (az ajtókét is). Emiatt a tisztításnál kerülni kell az erős tisztítószerek és dörzshatású eszközök alkalmazását. Javasoljuk mosogatószer és puha rongy alkalmazását. Ezt az ablaküveg tisztításakor érdemes elvégezni. Az üveget nagymamáink ecetes mosogatószeres vízzel, majd újságpapírral dörzsölték át, és ragyogott utána. Hogyan lehet szépre tisztítani az ablakot Bánk Műanyag ablak karbantartása Fa vagy alumínium ablakok kezelése egy kicsit másképpen történik. A vasalatot az arra kijelölt pontokon kell megolajozni évente. A vasalatot olajozás előtt érdemes portalanítani, ami történhet pl. egy ecset segítségével is. A szükségessé vált alkatrészeket szerezze be mihamarabb, hogy időben kicserélhesse az esetlegesen elkopott alkatrészeket, ellenkező esetben a csere biztos drágább lesz.

A nyílászáró cseréjének menete

  1. Ehhez a munkát megelőzően munkatársunk felméri a szóban forgó nyílászárók pontos méreteit.
  2. A szükséges elemek legyártását követően házhoz szállítjuk a beépítendő, új ablakokat.
  3. Ezt követően elvégzik a műanyag ablakcserét, az ablakcsere régi tokba is elképzelhető. Műanyag ablakcsere bontás nélkül akkor oldható meg, ha a méretek pontosan megegyeznek, ilyenkor megspórolható a kisebb kőműves munkák költsége is.

Fontos tudnivaló: Mivel a rendelhető méretek teljesen egyediek, ez lehetőséget kínál arra, hogy minimális rombolással, bontással és porral járjon együtt az új elemek beszerelése. Sok ügyfelünknél felmerül még az erkélybeépítés, amelynek révén jelentős mértékben nagyobbá tehető a lakás.

A műanyag nyílászárók jó tulajdonságai


- sokkal ellenállóbb az idő viszontagságainak, nem kell kezelni
- nagyon jól tartják meg eredeti színüket, UV-állóak
- alakmegtartó képességük sok kivitelnél megelőzi a fából vagy fémből készült versenytársaikét
- megfelelő kamrakialakítással javítható a hangszigetelés
- alacsonyabb gyártási költségek mellett kivitelezhető
Nyílászárók beszerelése újonnan épített lakásokba
A PUR habon kívül párazáró és páraáteresztő elemek szintén felhasználhatók a műanyag nyílászárók beszereléséhez.
Ablakcsere régi panelházakban
Ilyenkor a munkát mindig a régi tok kiszerelésével kezdjük. Előfordul, hogy nem tudjuk kiküszöbölni a bontást, viszont törekszünk a minimális rongálás elkerülésére is, hogy minél épebben maradjanak a falak és a szerkezetek.
Ablakcsere tégla épületben
Ha a régi tok kibontását is kéri, végrehajtjuk ezt a munkát egyeztetve Önnel, és az új beszerelését követően visszaállítjuk a fal épségét.
Ha a régi tok bent marad a falban, akkor csak a szárnyakat akasztjuk le, levágva a zsanérokat beillesztjük az új nyílászárót a korábbi profilba. Ez általában nem jár annyira szép eredménnyel, mint a teljes eltávolítás, ráadásul kisebb lesz a fényáteresztő felület is.
Mennyibe kerül egy műanyag ablak?
Sajnos erre még négyzetméter árat sem tudunk adni, mert csak pontos méretek alapján tudunk árat kalkulálni. Legyen szíves elküldeni a konkrét méreteket, és megkeressük kedvezményes árajánlatunkkal!
Műanyag nyílászáró utólagos beépítése Bánk Vállaljuk a díjmentes helyszíni ajánlatadást? Igen, ügyfeleink számára ingyenes, hiszen ők megbíznak szakértelmünkben, tapasztalatunkban, és elfogadják akciós árajánlatunkat. Ekkor minden esetben csökkentjük a végén fizetendő összeget a kiszállási díjjal.
Miért nem tartjuk egyébként etikusnak az ingyenes kiszállásos/felméréses „beetetést”?
Sajnos azt kell mondanunk, hogy ez a vevő legdurvább becsapása. Nincsenek csodák: az üzemanyag és az idő mindenkinek pénz.
Sajnálatos módon akadnak olyan emberek, akik csak emberekkel szeretnének beszélgetni, ezek elrabolják az időt a tényleges megrendelőktől, amilyen reményeink szerint pl. Ön is. Az ingyenességet hirdető cégek ebben a játékban vesznek részt, és p. Önnel fizettetik meg a sok elvesztegetett időt. Mi ebben nem szeretnénk részt venni. Nincsenek csodák: az üzemanyagért mindenki fizet. Fontolja meg ezeket a szempontokat, és csak ezután döntse el, hogy kivel szeretné a munkát elvégeztetni.
Megeshet, hogy a fent részletezett indokok ellenére éppen otthona mellett haladunk el, és megoldható a valóban ingyenes felmérés.
Kitört ablaküveggel nem foglalkozunk, arra ott vannak az üvegesek.
A nem általunk beépített műanyag ablakokkal nem (a Praktikerben vásárolt termékekkel sem) foglalkozunk. Ha gond merül fel egy beszerelt nyílászáróval, kérjük, forduljon ahhoz a céghez, akik a beszerelést végezték.

A nyílászárók megrendelése esetén a következő elemeket foglalja magában az ár:


- Helyszíni felmérés
- Az új ablakok méretre gyártása
- Ablak bontása
- Az új ablakok beszerelése
- A korábbi nyílászárók elvitele
- Járulékos költségek, szerelési anyagok
Műanyag ablak beszerelése Bánk

Mit nyer azzal, ha minket választ Bánk régiójában?


- Az ígért határidők pontos betartása
- Jól kvalifikált, több éve vagy akár évtizede a szakmában tevékenykedő szakemberek
- Ha korábban elkészülnek a megrendelt termékek, hamarabb vállaljuk a munka elvégzését
- Kérésre akár szombaton vagy vasárnap is számíthat ránk
- Elégedett ügyfeleinknek se szeri, se száma, érdeklődjön bővebb információkért
- Egyedi méretű ablakot is tudunk biztosítani
- Az egyedi igényeknél is említett komplett RAL színskála szerinti ablakok biztosítása
- Műanyag ablak akár előleg nélkül is!
- Termékeinket kiváló paraméterekkel, megfizethető összegért kínáljuk
- Érvényesítjük a gyártói garanciát, és garantáljuk a műanyag ablakok beépítésének megfelelőségét
- Teljes belföldön működünk, akár az ország legtávolabbi pontjára is elmegyünk A leggyakoribb tévedések, amit a legtöbben elkövetnek ablakok vásárlásakor

  1. Nézze meg az ajánlatot adó cég referenciáit! Tudjuk, hogy sok fáradsággal jár, pedig sok csalódástól kímélnék meg magukat, ha vennék rá a fáradságot. Saját magáról mindenki azt állít, amit akar, de az elégedett ügyfélnél nincsen jobb reklám!
  2. Csak szakértő bevonásával válassza ki az Ön lakása számára ideális nyílászárót! A nyílászárók megtekintésekor is hallgassa meg a tapasztalt szakember véleményét!
  3. Ne vásároljon olyan terméket, amelyre nincs legalább 1 év garancia!
  4. Keressen rá az interneten a vállalkozás adószámára, akivel szeretné a munkát végeztetni! Sok érdekes dolog kiderülhet a kellő alapossággal végzett ellenőrzés során, különben bottal ütheti az előleget felvevő személy nyomát!
  5. Lényegesnek tartjuk a nyílászáró résszellőzési, illetve átszellőzési képességét is, mert a pára áteresztését érdemes nem kispórolni az új nyílászáróból.

Kell-e nagy ablak a lakásba, mi számít elegendőnek?

Lényeges szempont műanyag és fa keretű ablakoknál is, hogy az ablak méretét nem pusztán az üveg, hanem a teljes profil nagysága dönti el. Az ablakok esetében úgy kell elküldenie a kért dimenziókat, hogy először a vízszintes, majd a függőleges méret szerepeljen (pl. 120 x 150, ahol 120 cm széles és 150 cm magas tokkal rendelkező ablakra van szüksége). Nem árt tudni azt sem, hogy amikor a tervező a bevilágítási értékeket számolja a helyiségek alapterületének, tájolásának és a lakás beosztásának figyelembe vételével, akkor a világító felületet kalkulálja, ennél mindig érdemes egy kicsit nagyobb nyílászárót rendelni, hiszen az ablak arányai is befolyásolják a beeső fényt, például a hosszúkásabb ablakokon kevesebb fény érkezik a helyiségbe, mint a négyzetes alakúakon a falak vastagsága miatt.

Milyen színű ablakot rendeljek?

Megfelelve a többség elvárásainak fehér színű, PVC anyagú nyílászáróra adunk ajánlatot, de ha igény merül fel rá, az Ön által kedvelt árnyalatban vagy fóliázással rendelkező ablakra is teszünk Önnek egy kedvező ajánlatot. A fóliázás és festés pluszköltséggel jár, amelynek összege az esetek túlnyomó részében megközelítőleg 35%. A fólia ellenálló az ultraibolya sugárzással szemben, mindazonáltal dönthet más árnyalat mellett is.

Jobbos vagy balos ablakot válasszak?

Több tízezer forint is lehet az árdifferencia a rögzített és a nyitható nyílászárók között, mivel a nem nyíló ablakban nincsen vasalat, szárny, zsanér. Ha megfontolás nélkül szeretné kihagyni a nyitás lehetőségét, gondolja át, hogy hogyan fogja tisztítani az ablakot, illetve hogyan tud szellőztetni a szobában. A nyitási mód meghatározása során természetesen figyelembe kell venni a lakás belső bútorozását is, mert a belső adottságok korlátozhatják a lehetőségeket. A nyitási sugár csökkentésére lehet osztott ablakokban is gondolkodni. Az alábbiakban adunk ötletet konkrét ábrákkal: Ablak nyitási módjai Bánk Balos jobbos ablak befelé nyíló Lényeges-e a beszerelés helye? Az árajánlatnál tudnunk kell, hogy melyik településen kéri az új nyílászárók beépítését, ugyanis ez nagy mértékben befolyásolja a végösszeget. Az Ön számára is az a legkedvezőbb, ha az elejétől a végéig mindent ugyanaz a vállalkozás kivitelez, így bármilyen kétes esetben kiküszöbölhető a felek kölcsönös okolása. A nyílászáró beépítés kiszállási díjakat a következő térképen tekintheti meg: ablak beépítés ára Bánk
Műanyag nyílászáró tartozékok listája
Ha redőny, szúnyogháló, párkány szükséges a nyílászárón kívül, akkor ebben is tudunk Önnek segíteni. Az árnyékoló redőny készülhet pl. alumíniumból, a szúnyogháló lehet rögzített vagy mozgatható kivitelű, a helyiség páratartalmától függően alkalmazható légbefúvó.
Döntéshozatal néhány kapott árajánlat alapján
Bárkit is választ, kérjük, szívlelje meg baráti tanácsunkat: ha szeretné, hogy össze tudja hasonlítani egymással a kapott árajánlatokat, akkor minden ablakos cégnek ugyanazt az ajánlatkérést küldje el, és ragaszkodjon ahhoz, hogy minden elemét töltsék is ki. Csak ilyen módon válnak egymással összehasonlíthatóvá a kivitelező ablakosok ajánlatai, különben almát a körtével, vagy legfeljebb jonatánt starkinggal tud összehasonlítani. A bontásra szinte mindenki végleges munkadíjat mond, részletezés nélkül.
A beépített műanyag ablakok ellenőrzése
Roppant lényegesnek tartjuk, hogy az ablakok felszerelése, cseréje után a megrendelő győződjön meg arról, hogy valamennyi lépés előírásszerűen, az elvárások szerint történt. Próbálja ki az összes elem megfelelő működését. Az összes funkció felülvizsgálata után elemekre lebontva nézze át még a beépítést végző munkatársaink helyszínen tartózkodásakor, hogy megfelelő volt-e az átadás-átvétel, és kitűnő állapotban van-e minden beszerelt elem és alkatrész.
Ha bármilyen problémát észlel, akkor a kollégák azon nyomban megpróbálják orvosolni, még a helyszínen.
Nyílászárók cseréje alkalmával a kiszerelést minimális rongálással intézzük, és igyekszünk, hogy mindent egy oldalról, az esetek 95%-ában belülről végezzünk, így a lakás kívülről látható részén minél kevesebb sérülés keletkezik, a belső hibákat apróbb fal restaurálási műveletekkel hozzuk helyre.
Fa hatású műanyag ablakok Bánk
Akciós műanyag ablakcsere, bontás, beépítés Bánk környékén akár 1 nap alatt, Magyarország egész területén, munkánkra garanciát nyújtva: azonnali rendelkezésre állás, precizitás, sok éves gyakorlat a szakmában 06 70 772 9371, Becze Krisztián.

A bejegyzés trackback címe:

https://muanyagablakcserenograd.blog.hu/api/trackback/id/tr9213602441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása