Műanyag ablakcsere Nógrád megye +36 70 772 9371

Műanyag ablakcsere Nógrád megye +36 70 772 9371

Ablakcsere Felsőpetény

2018. január 27. - Becze Krisztián

Ablakcsere Felsőpetény

Szép műanyag ablak Felsőpetény


Akciós műanyag nyílászáró csere, bontás, berakás Felsőpetény területén már 24 órán belül, Magyarország egész területén, szavatolva a kiváló minőségű munkát: rövid időn belüli kiszállás, precizitás, 10 év múlt a szakmában 06 70 772 9371, Becze Krisztián.
Ingyenes ajánlatkéréshez ablakcserére, műanyag ablak beépítésre kattintson az alábbi képre!
akciós ablakcsere

Reméljük, hogy weboldalunkon minden kérdésére minden igényt kielégítő információt talál, ha ez nem valósulna meg bármilyen oknál fogva, akkor forduljon hozzánk bizalommal bármelyik elérhetőségünkön!

Lehet csökkenteni a fűtési költséget műanyag ablakokkal?


Igen, a legfontosabb szempont az, hogy a nyílászáró jól záródjon, és az üvegezése korszerű üvegezési technikát foglaljon magába. Más szóval, hiába is zár adott esetben megfelelően a mostani ablakunk, ha rossz a hőszigetelési jellemzője. Ha olyat érez, mintha valahol nyitva lenne egy ablak, akkor mérget vehet rá, hogy esedékes valamelyik nyílászáró kicserélése. A légmozgásoktól mentes szoba kialakítása jobbá teszi a komfortérzetet és a melegérzetet is az otthonában.
A legkitűnőbb műszaki paraméterekkel rendelkező és jó hőszigetelésű műanyag ablak beszerelése, cseréje esetén akár heti 3.500 Ft-ot is a pénztárcájában tarthat, ami rövid idő alatt megtérülő befektetés!

Számít, hogy hány légkamra van egy nyílászáróban?

Számíthat, de csak akkor, ha megfelelő szélességű a profilunk. Kis profilszélességű műanyag ablakba nem lehet belezsúfolni sok légkamrát, mert negatív hatással lehet az ablak teherbírására és biztonságosságára, ami csökkentené az élettartamot. VEKA műanyag profil Felsőpetény

Mi a k érték műanyag ablakoknál?

Ez a hőátbocsátási tényező (U-val is szokták jelölni), értéke fordítottan arányos a helyiségben maradó hővel, tehát a lehető legkisebb legyen. Az ablakcserét szépészeti szempontok mellett indokolhatja még a túl magas hőveszteség, ami a régebbi nyílászárókat jellemzi. A légkamrák (akár 6) és a rétegek (akár 3) számának növelésével javítható a k értéke. Egy 0,5 kW/m2K értékű nyílászáró már igen jó minőségűnek számít.

Mi indokolja, hogy nyílászáró szakértő bevonásával történjen a műanyag nyílászárók beszerelése?

A fűtéssel előállított kalóriamennyiség jelentős része távozik el a rosszul kialakított hőszigetelés miatt, ezért a falakon kívül javasolt még jó minőségű műanyag ablakot használni, azonban sajnos sok ember nem hajlandó pénzt áldozni a jó beépítésre, ami fontos az ablak elvárt működéséhez. Az épületek energiaosztályát eldöntő épület energiatanúsítvány más szóval lakás zöldkártya adásvételi szerződéshez is dokumentálandó, 2012. január 1. óta előírás a tanúsítvány mellékelése.

Mennyi idő alatt térül meg a több pénzbe kerülő műanyag ablak?

Mi sem akartuk elhinni, de ügyfeleink visszajelzései alapján volt több olyan lakás is, ahol 1 esztendő sem kellett ahhoz, hogy megtérüljön a befektetés, attól kezdve pedig már tiszta nyereséget termelt a rengeteg spórolás.

Melyek a legfontosabb szempontok, amikor műanyag ablakokat vesz?

A legkülönbözőbb műszaki tulajdonságok összességében határozzák meg a kiváló tulajdonságokkal rendelkező műanyag ablakot. Ezek lényegében az alábbiak:
- k hőátbocsátási érték: tárgyaltuk fentebb, ott megtekintheti újra.
- üveg: a nyílászáróban 4 mm-16 mm-4 mm vastagságú üveg-légrés-üveg következik. A légrésben jobb minőségű nyílászárók esetén nemesgáz-töltés is van (pl. argon). A hőátadást az üveg rétegei között a gáztöltés akadályozza, azaz kiemelkedő módon alakítja a szigetelést.
- profil: toknak is szoktuk hívni egyszerűbben, ez tartja az üveget. A profil kamrákra van osztva, amelyek jelentősége a hőszigetelés, stabilitás és a zajszigetelés szempontjából érdekes.
- légkamrák: ezek a profilban lévő légrések, a kamraszám fokozásával javítható az ablak hőszigetelő tulajdonsága. 5-8 kamrás nyílászáróknál tapasztalhatjuk, hogy bizonyos légrések különleges habbal vannak kifújva, ami tovább fokozza a profil hőszigetelését.
- vasalat: ez az a rész, amelyet a kilinccsel mozgatunk. A jó ablak fontos ismérve a kitűnő minőségű vasalat.
- résszellőzés: olyan ablakfunkció, ami biztosítja pl. kimosott ruhák szárításakor, hogy egy pár mm-es résen keresztül eltávozzon a lakásban kialakult pára, és megoldható a légbeszívás is pl. légtömör módon (dichten) záró lakásokban, ha mondjuk kemence használja folyamatosan a helyiség levegőjének oxigéntartalmát. A résszellőzéssel szemben jobb hatásfokú lehet az átszellőztetés, ahol akár 5 perc alatt kiszellőzik a lakás, de a folyamatosan termelődő párát nem tudja megszüntetni.

Mi a leghatékonyabb műanyag ablak tisztítási eljárás?

Műanyag ablak tisztítása – műanyag ablak Felsőpetény Az ablakok profiljai be vannak vonva egy védőréteggel, amely meghosszabbítja a műanyag nyílászáról élettartamát (az ajtókét is). Emiatt a tisztításnál kerülni kell az erős tisztítószerek és dörzshatású eszközök alkalmazását. Javasoljuk mosogatószer és puha rongy használatát. Ezt az ablaküveg tisztításakor érdemes elvégezni. Van, aki a W5 kendőre és Szilviára esküszik, ami az üveg tisztaságát illeti. Műanyag ablak tisztítása Felsőpetény Hogyan kell karban tartani a műanyag ablakokat? A karbantartás kb. fél órát vesz igénybe, és elég évente egyszer megcsinálni. A vasalatot az arra kijelölt pontokon kell megolajozni évente. A vasalatot olajozás előtt érdemes portalanítani, ami történhet pl. egy ecset segítségével is. A szükségessé vált alkatrészeket szerezze be mihamarabb, hogy időben kicserélhesse az esetlegesen elkopott alkatrészeket, ellenkező esetben a csere biztos drágább lesz.

Ablakcsere folyamata

  1. Az ablakcseréhez korábban a kollégánk helyszíni kiszállás után felírja az ablakok méreteit.
  2. A nyílászárók legyártása után az ablak beépítését végző munkatársaink kiszállítják a megrendelt műanyag ablakokat és/vagy ajtókat.
  3. Kiszállítás után hajtjuk végre a cserére szoruló, régi ablakok kibontását és az újak beépítését. Műanyag ablakcsere bontás nélkül akkor oldható meg, ha a méretek pontosan megegyeznek, ilyenkor megspórolható a kisebb kőműves munkák költsége is.

Megjegyzés: Az általunk forgalmazott és beépített műanyag ablakok egyedi méretben és színben is gyárthatók, ezért műszakilag lehetőséget kínálunk arra, hogy ne legyen szükség komoly átépítésre. Sok ügyfelünknél felmerül még az erkélybeépítés, amelynek révén jelentős mértékben nagyobbá tehető a lakás.

Miért javasoljuk és választjuk mi is otthonunkba a műanyagból készült ablakokat?


- sokkal ellenállóbb az idő viszontagságainak, nem kell kezelni
- kiváló a színtartó képességük, UV-állóak
- alakmegtartó képességük sok kivitelnél megelőzi a fából vagy fémből készült versenytársaikét
- növelhető a hangszigetelés értéke
- alacsonyabb gyártási költségek mellett kivitelezhető
Ablakbeépítés új épületekbe
A PUR habon kívül párazáró és páraáteresztő elemek is alkalmazhatók a műanyag ablakok berakásához.
Nyílászáró csere panelben
A munka kezdetén ebben az esetben kiemeljük a régi tokot. Előfordul, hogy nem tudjuk kiküszöbölni a bontást, viszont törekszünk a minimális rongálás elkerülésére is, hogy minél épebben maradjanak a falak és a szerkezetek.
Nyílászáró cseréje téglafalban
Ha a régi tok kibontását is kéri, akkor teljesen kiszereljük a régi tokot is, és beépítjük az újat, ilyenkor a helyreállítási, visszajavítási munkákat is elvégezzük.
Ha a régi tok bent marad a falban, akkor csak a szárnyakat akasztjuk le, levágva a zsanérokat beillesztjük az új nyílászárót a korábbi profilba. Ez általában nem jár annyira szép eredménnyel, mint a teljes eltávolítás, ráadásul kisebb lesz a fényáteresztő felület is.
Mennyit kell fizetni egy műanyag nyílászáróért?
Sajnos erre még négyzetméter árat sem tudunk adni, mert csak pontos méretek alapján tudunk árat kalkulálni. Kérjük, juttassa el hozzánk a kérdéses méreteket, és megkeressük árajánlatunkkal.
Műanyag erkélyablak Felsőpetény Műanyag ablak ingyenes felméréssel? Igen, a vevőinknek nem kell érte fizetni, hiszen ők megbíznak szakértelmünkben, tapasztalatunkban, és elfogadják akciós árajánlatunkat. Ilyenkor nem számolunk fel felmérési díjat, vagy a munka végeztével levonjuk a fizetendő összegből.
Miért nem tartjuk egyébként etikusnak az ingyenes kiszállásos/felméréses „beetetést”?
Ebben az esetben mindenféle ingyenesség hirdetése pszichológiai trükk, amit szeretnének beleverni az emberek fejébe. Ha belegondolunk abba, hogy amikor a munkatársunk felkeresi otthonában, hogy a helyszínen szemrevételezze az elvégzendő munkát, felmérje a nyílásokat, ahová fel szeretne szereltetni az új ablakokat, akkor időt, üzemanyagot, szükség esetén szerszámokat nem kímélve végzi a munkáját.
Sajnos sok olyan érdeklődővel találkoztunk, aki csak információt gyűjt, rengeteg árajánlatot gyűjt be, az ilyen „ügyfél” elvonja a kollégáinkat a valódi ügyfelektől. Az ingyenességet hirdető cégek ebben a játékban vesznek részt, és p. Önnel fizettetik meg a sok elvesztegetett időt. Mi határozottan szeretnénk ebből kimaradni. Nincsenek csodák: az idő mindenkinek pénz. Fontolja meg ezeket a szempontokat, mielőtt feltűnően kedvező akciót hirdető céghez fordul.
Megeshet, hogy munkáinkat végezve, és a várost, az országot járva éppen a megbeszélt cím mellett haladunk el, és megoldható a valóban ingyenes felmérés.
Kitört ablaküveggel nem foglalkozunk, arra ott vannak az üvegesek.
A mások révén beszerelt nyílászárókkal semmiképpen nem (az OBI-ban vásárolt termékekkel sem) foglalkozunk. Probléma esetén keresse meg a beszerelést végző vállalkozást.

A nyílászárók megrendelése esetén a következő elemeket foglalja magában az ár:


- Az otthonában végzett felmérés
- Az új ablakok méretre gyártása
- A meglévő ablakok eltávolítása
- A megrendelt és legyártott nyílászárók falba építése
- A kiszerelt ablakok elfuvarozása
- Járulékos költségek, szerelési anyagok
Műanyagnyílászáró árak Felsőpetény

Mit nyer azzal, ha minket választ Felsőpetény régiójában?


- Nem vállaljuk túl magunkat, elvégezzük a munkát a megegyezett időpontra
- Szakképzett, sok helyzetben megedződött és a váratlanra is felkészült kollégák
- Ha korábban elkészülnek a megrendelt termékek, hamarabb vállaljuk a munka elvégzését
- Szükség esetén hétvégén is dolgozunk
- Számos referenciával rendelkezünk
- Egyedi méretű ablakot is tudunk biztosítani
- Bármilyen színben kérheti a műanyag nyílászárót (RAL színskála)
- Kérjük, tájékozódjon arról, hogy milyen feltételek mellett nem kérünk előleget a nyílászárókra!
- Termékeinket jó minőségben, kedvezményes áron kínáljuk
- Garancia a beépített termékekre
- Országos lefedettséggel működünk A leggyakoribb tévedések, amit sokan elkövetnek ablakok vásárlásakor

  1. Nézze meg az ajánlatot adó cég referenciáit! Tudjuk, hogy sok fáradsággal jár, pedig sok mérgelődéstől óvnák meg magukat, amennyiben utána járnának. Mondani bármit lehet, és az internet is elbír sok mindent…
  2. Nem fogja megbánni, ha már a folyamat elején felveszi a kapcsolatot a megfelelő szakembergárdával az ablakok megtekintésekor is hallgassa meg a tapasztalt szakember véleményét!
  3. Ne vegyen meg olyan ablakot, amelyre nincs minimum 1 év garancia!
  4. Érdemes a munkavégzéssel megbízni kívánt cégnek utánajárni adószám, cégjegyzékszám alapján! Sok érdekes dolog kiderülhet a kellő alapossággal végzett ellenőrzés során, különben futhat a pénze után!
  5. Lényegesnek tartjuk a nyílászáró résszellőzési, illetve átszellőzési képességét is, mert a pára áteresztését érdemes nem kispórolni az új nyílászáróból.

Kell-e nagy ablak a lakásba, mi számít elegendőnek?

Fontos tudnivaló műanyag és fa keretű ablakoknál is, hogy az ablak méretét nem csupán az üveg, hanem a teljes keretméret határozza meg. Az ablakok esetében úgy kell elküldenie a kért dimenziókat, hogy először a vízszintes, majd a függőleges méret szerepeljen (pl. 90 x 120, amely esetben 90 cm széles és 120 cm magas tokkal rendelkező ablakra van szüksége). Nem árt tudni azt sem, hogy amikor a tervező a bevilágítási értékeket számolja a helyiségek alapterületének, tájolásának és a lakás beosztásának figyelembe vételével, akkor a világító felületet számítja ki, ennél mindig érdemes egy kicsit nagyobb nyílászárót rendelni, hiszen az ablak arányai is befolyásolják a beeső fényt, például a hosszúkásabb ablakokon kevesebb fény érkezik a helyiségbe, mint a négyzetes alakúakon a falak vastagsága miatt.

Érdemes eltérni a fehér színtől műanyag nyílászárók esetén?

Ha nem rendelkezik másképpen fehér színű, PVC anyagú nyílászáróra kalkuláljuk ki az árajánlatunkat, de ha igény merül fel rá, az Ön által kedvelt árnyalatban vagy fóliázással rendelkező nyílászáróra is teszünk Önnek egy kedvező ajánlatot. A fóliázás és festés pluszköltséggel jár, ez jellemzően megközelítőleg 35%. A fólia ellenálló az ultraibolya sugárzással szemben, a választott színhatás azonban csak az Ön ízlésén múlik.

Jobbos vagy balos ablakot válasszak?

Nagyságrendi különbség lehet a nem nyíló és a nyíló ablakok között, mert a fix nyílászáró nem tartalmazza pl. a végösszeget növelő zsanért és vasalatot. Ha megfontolás nélkül szeretné kihagyni a nyitás lehetőségét, gondolja át, hogy miképpen végzi majd az ablakpucolást, illetve milyen módon oldható meg a lakás, helyiség szellőzése. A nyitási mód eldöntése alkalmával feltétlenül mérlegelje az egyéb körülményeket is, mert a belső adottságok korlátozhatják a lehetőségeket. Ha nem egyszárnyú, hanem két részből álló nyílászárót tervez be, akkor máris kisebb helyen válik nyithatóvá az ablak. Hozza meg a végső döntését a következőkben szemléltetett nyitási módozatok figyelembe vételével: Ablak nyitási módjai Felsőpetény Balos jobbos ablak befelé nyíló Számít, hogy hol kell felszerelni az ablakot? Lényeges tényező az ajánlatunk kiszámításánál, hogy Magyarországon belül hol kell felszerelni az új ablakokat, ugyanis ez nagy mértékben befolyásolja a végösszeget. Ideális esetben az elejétől a végéig mindent egy helyről rendel meg, így probléma esetén elkerülhetők az egymásra mutogatások. Az ablak beépítés kiszállási díjakat az alábbi térkép szemlélteti: ablak beépítés ára Felsőpetény
Melyek a legfontosabb plusz elemek, amelyek felszerelése javasolt?
Ha redőny, szúnyogháló, párkány szükséges a nyílászárón kívül, számíthat ránk ezen a területen is. Az árnyékoló redőny gyártható pl. műanyagból, a szúnyogháló lehet rögzített vagy mozgatható kivitelű, a lakás páratartalmától függően lehetséges szellőztető berendezés beépítése is a nyílászáróba.
A kapott ajánlatok mérlegelése
Jótanácsunk: ha szeretné, hogy össze tudja hasonlítani egymással a kapott árajánlatokat, akkor minden pályázónak ugyanazt az ajánlatkérést küldje el, és mindenkitől ugyanazt a tételes árajánlatot kérje el. Csak ezáltal válnak egymással összehasonlíthatóvá a vállalkozók ajánlatai, ellenkező esetben almát a körtével, legjobb esetben is jonatánt starkinggal tud összemérni. A bontásra szinte mindenki végleges munkadíjat mond, részletezés nélkül.
A beépített műanyag ablakok felülvizsgálata
Kiemelt jelentőségű, hogy az ablakok felszerelése, cseréje után maga a tulajdonos járjon a végére annak, hogy minden rendben van. Próbálja ki az összes elem megfelelő működését. Valamennyi szempont tesztelése után tételesen nézze át még a szakemberek helyszínen tartózkodásakor, hogy megfelelő volt-e az átadás-átvétel, és kitűnő állapotban van-e minden beszerelt elem és alkatrész.
A legjobb azonnal elhárítani bármilyen felmerülő kifogást.
Nyílászárók cseréje alkalmával a kiemelést a lehető legkevesebb rongálással intézzük, és arra törekszünk, hogy mindent egy oldalról, jellemzően belülről végezzünk, így a lakás külső homlokzatán minél kevesebb látható szerelési nyom keletkezik, a belső hibákat apróbb fal restaurálási műveletekkel tüntetjük el.
Fa hatású műanyag ablakok Felsőpetény
Olcsó műanyag nyílászáró csere, kiszerelés, beépítés Felsőpetény övezetében már 1 nap alatt, Magyarország egész területén, munkánkra garanciát nyújtva: gyorsaság, precizitás, évtizednyi gyakorlat a szakmában 06 70 772 9371, Becze Krisztián.

Szólj hozzá!
műanyag ablak árak beépítéssel Felsőpetény ablakcsere Felsőpetény ablakcsere régi tokba Felsőpetény akciós műanyag ablak Felsőpetény műanyag ablak csere Felsőpetény műanyag ablak beépítés Felsőpetény műanyag ablak bontás Felsőpetény műanyag ablak árak Felsőpetény műanyag ablak beállítása Felsőpetény műanyag ablak beszerelése Felsőpetény műanyag ablak egyedi méretben Felsőpetény műanyag ablak festése Felsőpetény műanyag ablak felújítása Felsőpetény műanyag ablak fajták Felsőpetény műanyag ablak finombeállítása Felsőpetény műanyag ablak fa tokba Felsőpetény műanyag ablak gyártása Felsőpetény műanyag ablak hangszigetelése Felsőpetény műanyag ablak háromrétegű üveggel Felsőpetény műanyag ablak ingyenes felmérés Felsőpetény műanyag ablak javítás Felsőpetény műanyag ablak légbevezető Felsőpetény műanyag ablak kitámasztó Felsőpetény műanyag ablak kilincs ár Felsőpetény műanyag ablak leszerelése Felsőpetény műanyag ablak négyzetméter ár Felsőpetény műanyag ablak nyitása Felsőpetény műanyag ablak olcsón Felsőpetény műanyag ablak online Felsőpetény műanyag ablak olajozása Felsőpetény műanyag ablak profilok összehasonlítása Felsőpetény műanyag ablak panelba Felsőpetény műanyag ablak párásodása Felsőpetény műanyag ablak penész Felsőpetény műanyag ablak rögzítése Felsőpetény műanyag ablak részletre Felsőpetény műanyag ablak szellőző Felsőpetény műanyag ablak tisztítása Felsőpetény műanyag ablak toktoldó Felsőpetény műanyag ablak tartozékok Felsőpetény

A bejegyzés trackback címe:

https://muanyagablakcserenograd.blog.hu/api/trackback/id/tr4613607673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása