Műanyag ablakcsere Nógrád megye +36 70 772 9371

Műanyag ablakcsere Nógrád megye +36 70 772 9371

Ablakcsere Kálló

2018. február 12. - Becze Krisztián

Ablakcsere Kálló

8 légkamrás műanyag ablak Kálló


Alacsony költségű műanyag ablakcsere, bontás, berakás Kálló régiójában már 24 órán belül, országosan is, garanciával: rövid időn belüli kiszállás, pontosság, évtizednyi múlt a szakmában 06 70 772 9371, Becze Krisztián.
Ingyenes ajánlatkéréshez ablakcserére, műanyag ablak beépítésre kattintson az alábbi képre!
ablak árajánlat

Reméljük, hogy oldalainkon minden kérdésére kimerítő információt talál, de ha mégsem, akkor forduljon hozzánk bizalommal akár telefonon, akár e-mailben vagy Facebook oldalunkon!

Lehet csökkenteni a fűtési költséget műanyag ablakokkal?


Lehetséges, a mindössze arra kell ügyelni, hogy a nyílászáró megfelelően zárjon, és az üvegezése modern üvegezési technikát foglaljon magába. Másképpen megfogalmazva, hiába is zár esetleg megfelelően a mostani nyílászárónk, ha rossz a hőszigetelési paramétere. Ha olyat érez, mintha nem lenne tökéletes egy nyílászáró, akkor mérget vehet rá, hogy megérett valamelyik nyílászáró kicserélése. A huzatmentes otthon létrehozása növeli a komfortérzetet és a melegérzetet is a szobában.
Kiemelkedő minőségű és jó hőszigetelésű műanyag ablak beépítése, cseréje esetén akár havi 15 ezer Ft-ot is megtakaríthat, ami rövid idő alatt megtérülő befektetés!

Számít, hogy hány légkamra van egy műanyag ablakban?

Szerepe lehet, azonban akkor lényeges igazán, ha megfelelő szélességű a profilunk. Kis profilszélességű műanyag nyílászáróba nem képesek túl sok légkamrát beépíteni a gyártók, mert meggyengülhet az ablak szerkezete, ami a várható életciklust is rövidíti. OVLO Prime sarokmetszet Kálló

Mi a k érték műanyag nyílászáróknál?

Ez a hőátbocsátási tényező (U-val is szokták jelölni), értéke fordítottan arányos a helyiségben maradó hővel, tehát a lehető legkisebb legyen. Az ablakcserét szépészeti szempontok mellett indokolhatja a meglévő szerkezet tökéletlen kivitelezése műszaki szempontból, ami a korábbi gyártású ablakokra jellemző. A légkamrák (akár 6) és a rétegek (akár 3) számának növelésével javítható a k tényező. Egy 0,5 kW/m2K értékű ablak már igen jó minőségűnek számít.

Mi követeli meg, hogy nyílászáró szakértő bevonásával történjen a műanyag ablakok beállítása?

A fűtéssel megtermelt hő nagy hányada szökik ki a nem tökéletes hőszigetelés miatt, ezért a falakon kívül ajánlott még kitűnő műszaki paraméterekkel rendelkező műanyag nyílászárót beépíteni, de sajnos sokakat hidegen hagy a tokok megfelelő behelyezése, tehát a műszakilag is megfelelő beszerelés. Az épületek energiaosztályát eldöntő épület energiatanúsítvány más szóval lakás zöldkártya adásvételi szerződéshez is mellékelendő, 2012. január 1. óta előírás a tanúsítvány mellékelése.

Mennyi idő alatt térül meg a drágább műanyag ablak?

Ez függ a lakás méretétől, de általánosságban azt lehet mondani, hogy akár 1 év alatt is megtérül az új műanyag ablak megvásárlása.

Mit kell figyelembe venni műanyag ablak vásárlásakor?

Különféle műszaki paraméterek együtt alkotják a kiváló tulajdonságokkal rendelkező műanyag nyílászárók ismérveit. A teljesség igénye nélkül sorolunk fel néhány kiemelkedő tényezőt:
- k hőátbocsátási érték: érintettük korábban, itt nem szeretnénk kitérni rá külön.
- üveg: egy szokásos ablaküveg rétegrend így alakul: 4 mm-es üveg, 16 mm-es légrés, majd ismét egy 4 mm-es üveg következik. A légrésben jobb minőségű nyílászárók esetén nemesgáz-töltés is található (pl. argon). A hőátadást az üvegtáblák között a gáztöltés akadályozza, azaz nagy mértékben meghatározza a szigetelést.
- profil: toknak is szoktuk hívni egyszerűbben, ez tartja az üveget. A profil kamrákra van osztva, amelyek jelentősége a hőszigetelés, stabilitás és a zajszigetelés szempontjából érdekes.
- légkamrák: ezek a profilban lévő légrések, számuk növelésével jobbá tehető az ablak hőszigetelő képessége. 5-8 kamrás nyílászáróknál tapasztalhatjuk, hogy bizonyos légrések különleges habbal vannak kifújva, ami tovább emeli a profil hőszigetelését.
- vasalat: a kilinccsel mozgatjuk. A jó ablak fontos ismérve a kitűnő minőségű vasalat.
- résszellőzés: olyan ablakfunkció, ami biztosítja pl. magas páratartalom esetén, hogy megszabadulhassunk a lakásban felhalmozott párától, és biztosítható vele a levegő utánpótlása is pl. légtömör módon (dichten) záró lakásokban, ahol pl. kandallóval fűtünk. A résszellőztetést helyettesíthetjük átszellőztetéssel is, az energiaveszteség minimális lesz, a falak sem hűlnek ki.

Műanyag ablakok tisztításának módja

Műanyag ablak tisztítása – műanyag ablak Kálló Az ablakok profiljai be vannak vonva egy védőréteggel, amely meghosszabbítja az életciklust (az ajtókét is). Emiatt a tisztításnál kerülni kell az erős tisztítószerek és dörzshatású eszközök alkalmazását. Ajánljuk mosogatószer és puha rongy használatát. Ezt az ablaküveg tisztításakor érdemes elvégezni. A DM-ben kapható 2 darabos mikroszálas törlőkendőt több ügyfelünk alkalmazta már sikerrel. Műanyag ablak profi tisztítása Kálló Műanyag ablak karbantartása Fa vagy alumínium ablakok kezelése egy kicsit másképpen történik. A vasalatot az arra kijelölt pontokon kell megolajozni évente. A vasalatot olajozás előtt érdemes portalanítani, ami történhet pl. egy ecset segítségével is. Javasoljuk mindig a gyártó útmutatójában foglaltak betartását, amiről az ablak beépítésekor mi is szívesen adunk tájékoztatást.

Ablakcsere folyamata

  1. Ehhez korábban a kollégánk felméri a szóban forgó nyílászárók pontos méreteit.
  2. A szükséges elemek legyártását követően házhoz szállítjuk a beépítendő, új ablakokat.
  3. Ezután hajtjuk végre a cserére szoruló, régi ablakok kibontását és az újak beépítését. Azért jó, ha a kollégáinkra bízza a felmérést, mert megspórolható a kőműves munkák munkadíja, ha pontosan egyezik az új tokméret a régivel.

NE feledje! Mivel a rendelhető méretek teljesen egyediek, ez lehetőséget kínál arra, hogy minimális rombolással, bontással és porral járjon együtt az új elemek beszerelése. Az ablakcsere mellett gyakori kérés az erkélybeépítés, amelynek révén bővíthető a kihasználható, belakható hely mérete..

Miért javasoljuk és választjuk mi is otthonunkba a műanyagból készült ablakokat?


- sokkal ellenállóbb az idő viszontagságainak, nem kell kezelni
- kiváló a színtartó képességük, UV-állóak
- alakmegtartó képességük sok kivitelnél megelőzi a fából vagy fémből készült versenytársaikét
- megfelelő kamrakialakítással javítható a hangszigetelés
- kisebb költséggel beszerezhető
Ablakbeépítés új épületekbe
A PUR habon kívül párazáró és páraáteresztő elemek szintén felhasználhatók a műanyag ablakok beépítéséhez.
Nyílászáró csere panelben
A munka kezdetén ebben az esetben kiemeljük a régi tokot. Előfordul, hogy nem tudjuk kiküszöbölni a bontást, viszont törekszünk a minimális rongálás elkerülésére is, hogy minél épebben maradjanak a falak és a szerkezetek.
Nyílászáró cseréje téglafalban
Ha indokolt a korábbi keret eltávolítása, akkor teljesen kiszereljük a régi tokot is, és beépítjük az újat, ilyenkor a helyreállítási, visszajavítási munkákat is elvégezzük.
Ha a régi tok bent marad a falban, leakasztjuk az ablakszárnyakat, és a zsanérok levágásával a régi tokba helyezzük az új ablakot. Esztétikailag ez csúnyább megoldás, és csökken az üvegfelület is a régi és az új tok miatt.
Olcsó a műanyag ablak?
Sajnos erre még négyzetméter árat sem tudunk adni, mert csak pontos méretek alapján tudunk árat kalkulálni. Kérjük, juttassa el hozzánk a kérdéses méreteket, és megkeressük árajánlatunkkal.
Műanyag ablak ára Kálló Vállaljuk a díjmentes helyszíni ajánlatadást? Igen, ügyfeleink számára ingyenes, mert meg is rendelik tőlünk a műanyag nyílászárókat. Ekkor minden esetben csökkentjük a végén fizetendő összeget a kiszállási díjjal.
Miért nem tartjuk egyébként etikusnak az ingyenes kiszállásos/felméréses „beetetést”?
Sajnos azt kell mondanunk, hogy ez a vevő legdurvább becsapása. Ha belegondolunk abba, hogy amikor a munkatársunk felkeresi otthonában, hogy a helyszínen szemrevételezze az elvégzendő munkát, felmérje a nyílásokat, ahová fel szeretne szereltetni az új ablakokat, akkor időt, üzemanyagot, szükség esetén szerszámokat nem kímélve végzi a munkáját.
Sajnálatos módon akadnak olyan emberek, aki csak információt gyűjt, rengeteg árajánlatot gyűjt be, ezek elrabolják az időt a tényleges megrendelőktől, amilyen reményeink szerint pl. Ön is. Az ingyenességet hirdető cégek ebben a játékban vesznek részt, és p. Önnel fizettetik meg a sok elvesztegetett időt. Mi ebben nem szeretnénk részt venni. Nincsenek csodák: az üzemanyagért mindenki fizet. Érdemes ezen elgondolkodnia, mielőtt feltűnően kedvező akciót hirdető céghez fordul.
Megeshet, hogy a fent részletezett indokok ellenére éppen otthona mellett haladunk el, és megoldható a valóban ingyenes felmérés.
Kitört ablaküveggel nem foglalkozunk, a javítást üveges szakemberek végzik.
A nem általunk beépített műanyag ablakokkal nem (az OBI-ban vásárolt termékekkel sem) foglalkozunk. Ha gond merül fel egy beszerelt nyílászáróval, kérjük, forduljon ahhoz a céghez, akik a beszerelést végezték.

A nyílászárók megrendelése esetén a következő elemeket foglalja magában az ár:


- Helyszíni felmérés
- Az új ablakok méretre gyártása
- A régi nyílászárók kiszerelése
- A megrendelt és legyártott nyílászárók falba építése
- Régi nyílászáró elszállítása
- Felmerülő pluszköltségek, szereléshez felhasznált egyéb eszközök, alkatrészek
Akciós műanyag ablak Kálló

Miért érdemes minket választania műanyag ablak Kálló környékén végzett cseréjére, beépítésére?


- Nem vállaljuk túl magunkat, elvégezzük a munkát a megegyezett időpontra
- Szakképzett, több éve vagy akár évtizede a szakmában tevékenykedő szakemberek
- Ha egy megrendelt ablak raktáron van, korábban teljesítjük a rendelést
- Szükség esetén hétvégén is dolgozunk
- Elégedett ügyfeleinknek se szeri, se száma, érdeklődjön bővebb információkért
- A legsajátosabb, egyéni igényeit is ki tudjuk elégíteni az ablakok méretével, színével, nyithatóságával, vagy bármilyen egyéb paraméterével kapcsolatban
- Bármilyen színben kérheti a műanyag nyílászárót (RAL színskála)
- Kérjük, tájékozódjon arról, hogy milyen feltételek mellett nem kérünk előleget a nyílászárókra!
- Termékeinket kiváló paraméterekkel, a legjobb ár-érték aránnyal kínáljuk
- Érvényesítjük a gyártói garanciát, és garantáljuk a műanyag ablakok beépítésének megfelelőségét
- Teljes belföldön működünk, akár az ország legtávolabbi pontjára is elmegyünk A leggyakoribb tévedések, amit sokan elkövetnek a nyílászárók kiválasztásakor

  1. Nézze meg az ajánlatot adó cég referenciáit! Sokan sajnálják rá az időt, pedig sok mérgelődéstől óvnák meg magukat, amennyiben utána járnának. Mondani bármit lehet, és az internet is elbír sok mindent…
  2. Csak szakértő bevonásával válassza ki az Ön lakása számára ideális nyílászárót! Már a lehetőségek megtekintésekor is hallgassa meg a tapasztalt szakember véleményét!
  3. Ne vegyen meg olyan ablakot, amelyre nincs legalább 1 év garancia!
  4. Keressen rá az interneten a vállalkozás adószámára, akivel szeretné a munkát végeztetni! Csak valóban létező, leinformált, feketelistán nem lévő, NAV tartozással nem rendelkező, jól működő céggel szerződjön le, különben futhat a pénze után!
  5. A műszaki tulajdonságok közül talán a legfontosabbak a hőszigetelés (k tényező), a zajszigetelés (dB), az üvegezés minősége és a kamrák száma (lásd a sarokmetszetet).

Milyen méretű ablakot válasszak?

Fontos tudnivaló műanyag és fa tokozású ablakoknál is, hogy az ablak méretét nem csupán az üveg, hanem a teljes tok mérete határozza meg. Tehát a méret megadásánál ezt a kívánt méretet kell megadnia nekünk úgy, hogy először a vízszintes, majd a függőleges méret szerepeljen (pl. 120 x 150, ahol 120 cm széles és 150 cm magas tokkal rendelkező ablakra van szüksége). Lényeges még azt megemlíteni, hogy amikor a tervező a bevilágítási értékeket számolja a helyiségek alapterületének, tájolásának és a lakás elrendezésének figyelembe vételével, akkor a világító felületet számítja ki, ennél mindig érdemes egy kicsit nagyobb nyílászárót rendelni, hiszen a tok és esetleg a redőny is levesz a fényt áteresztő felületből.

Milyen színű ablakot rendeljek?

Megfelelve a többség elvárásainak fehér színű, PVC anyagú ablakra kalkuláljuk ki az árajánlatunkat, de ha igény merül fel rá, bármilyen más színben vagy fóliázással rendelkező nyílászáróra is tudunk árat kalkulálni. A fóliázás és festés járulékos költséget hordoz magában, ami általában megközelítőleg 35%. A fólia ellenáll az UV sugárzásnak, mindazonáltal dönthet más árnyalat mellett is.

Milyen nyílású nyílászárót érdemes választani?

Árban nagyobb különbség a fix és a valamilyen módon nyíló ablakok között van, mivel a nem nyíló nyílászáró nem tartalmazza pl. a végösszeget növelő zsanért és vasalatot. Ha megfontolás nélkül szeretné kihagyni a nyitás lehetőségét, gondolja át, hogy miképpen végzi majd az ablakpucolást, illetve hogyan tud szellőztetni a szobában. A nyitási mód eldöntése alkalmával vegyen figyelembe más tényezőket is (pl. tervezett bútorok), mert a belső adottságok korlátozhatják a lehetőségeket. Ha nem egyszárnyú, hanem két részből álló nyílászárót tervez be, akkor máris kisebb helyen válik nyithatóvá az ablak. Néhány jellemző ablaktípus az alábbiakban látható a tipikus ablaknyitási módokkal: Ablak nyitási módjai Kálló Balos jobbos ablak befelé nyíló Számít, hogy hol kell felszerelni az ablakot? Az ajánlat adásánál befolyásoló szempont, hogy belföldön pontosan hol kéri az új nyílászárók beépítését, ugyanis ez nagy mértékben befolyásolja a végösszeget. A legjobb, ha az elejétől a végéig mindent ugyanaz a vállalkozás kivitelez, így probléma esetén kiküszöbölhető a felek kölcsönös okolása. Az ablak beépítés kiszállási díjakat az alábbi térkép szemlélteti: ablak beépítés ára Kálló
Melyek a legfontosabb plusz elemek, amelyek felszerelése javasolt?
Ha redőny, szúnyogháló, párkány szükséges a nyílászárón kívül, számíthat ránk ezen a területen is. Az árnyékoló redőny készülhet pl. alumíniumból, a szúnyogháló lehet fix vagy mozgatható kivitelű, a szoba párássága alapján felszerelhető szellőző.
A kapott ajánlatok mérlegelése
Jótanácsunk: mivel fontos szempont a megfelelő kivitelező okos kiválasztása, azt ajánljuk, hogy minden ablakos cégnek ugyanazt az ajánlatkérést küldje el, és ragaszkodjon ahhoz, hogy minden elemét töltsék is ki. Csak ezáltal válnak egymással összehasonlíthatóvá a cégek ajánlatai, különben almát a körtével, legjobb esetben is jonatánt starkinggal tud összemérni. A bontásra általában egyösszegű ajánlatot szoktak adni a cégek.
A beépített műanyag nyílászárók átnézése
Elengedhetetlen fontosságú, hogy az ablakok beszerelése, cseréje után a megrendelő győződjön meg arról, hogy minden rendben van. Ellenőrizze, hogy minden ajtó és ablak megfelelően nyitható, jól működik és záródik. Valamennyi szempont tesztelése után elemekre lebontva nézze át még a szakemberek helyszínen tartózkodásakor, hogy megfelelő volt-e az átadás-átvétel, és kitűnő állapotban van-e minden beszerelt elem és alkatrész.
Nem szoktak ilyet tapasztalni, de kérünk mindenkit arra, hogy nyomban jelezze, ha bármi gondja van, mert minden egyéb szempontot felülír az ügyfeleink elégedettsége.
Ablakcsere esetén a kiszerelést szinte alig észrevehető rongálással végezzük, és igyekszünk, hogy mindent egy oldalról, jellemzően belülről végezzünk, így a lakás kívülről látható részén minél kevesebb látható szerelési nyom keletkezik, a belső hibákat kisebb kőműves munkákkal tüntetjük el.
Fa hatású műanyag ablakok Kálló
Baráti áron műanyag ablakcsere, bontás, berakás Kálló területén akár 24 órán belül, Magyarország egész területén, garanciával: villámgyors megjelenés a helyszínen, igényesség a munkánkra, évtizednyi gyakorlat a szakmában 06 70 772 9371, Becze Krisztián.

A bejegyzés trackback címe:

https://muanyagablakcserenograd.blog.hu/api/trackback/id/tr9513659086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása