Műanyag ablakcsere Nógrád megye +36 70 772 9371

Műanyag ablakcsere Nógrád megye +36 70 772 9371

Műanyag ablak Lucfalva

2018. március 20. - Becze Krisztián

Műanyag ablak Lucfalva

Műanyag ablak beépítése fa tokba Lucfalva


Kedvező árú műanyag nyílászáró csere, kiszerelés, behelyezés Lucfalva vonzáskörzetében már néhány óra leforgása alatt, országosan is, szavatolva a kiváló minőségű munkát: azonnali rendelkezésre állás, precizitás, évtizednyi szakmai tapasztalat 06 70 772 9371, Becze Krisztián.
Kérhet tőlünk árajánlatot akár azonnal az alábbi fotóra kattintva, majd az űrlapot kitöltve.
akciós ablakcsere

Reméljük, hogy weboldalunkon valamennyi problémájára minden igényt kielégítő választ talál, de ha mégsem, akkor forduljon hozzánk bizalommal bármelyik elérhetőségünkön!

Megoldható a fűtésszámla csökkentése műanyag nyílászárókkal?


Lehetséges, a lényeg, hogy az ablak megfelelően zárjon, és az üvegezése mai üvegezési technikát alkalmazzon. A legfontosabb szempont, hiába is zár esetleg megfelelően a mostani nyílászárónk, ha nem felel meg az előírásoknak a hőszigetelési jellemzője. Ha olyat érez, mintha nem zárna jól egy ablak, akkor minden bizonnyal esedékes az ablakcsere. A huzatmentes otthon létrehozása növeli a komfortérzetet és a melegérzetet is az otthonában.
Kiemelkedő minőségű és jó hőszigetelésű műanyag nyílászáró beszerelése, cseréje esetén akár havi 15 ezer Ft-ot is megtakaríthat, ami már sok pénzt jelent!

Fontos, hogy hány légkamra van egy nyílászáróban?

Számíthat, feltéve, ha megfelelő szélességű a profilunk. Kis profilszélességű műanyag ablakba nem képesek túl sok légkamrát beépíteni a gyártók, mert ronthatja az ablak műszaki paramétereit, ami a várható életciklust is rövidíti. VEKA 82 MD műanyag ablak sarokmetszet Lucfalva

Mi a k érték műanyag nyílászáróknál?

Ez a hőátbocsátási tényező (U-val is szokták jelölni), értéke fordítottan arányos a helyiségben maradó hővel, tehát a lehető legkisebb legyen. A meglévő nyílászáró kiszerelését és új beépítését esztétikai okokon kívül indokolhatja a meglévő szerkezet tökéletlen kivitelezése műszaki szempontból, ami a korábbi gyártású ablakokra jellemző. A légkamrák (akár 6) és a rétegek (akár 3) számának növelésével csökkenthető a k értéke. Egy 0,5 kW/m2K értékű nyílászáró például kiválónak minősül.

Mi teszi szükségessé, hogy nyílászáró szakértő bevonásával történjen a műanyag nyílászárók beépítése?

A fűtéssel megtermelt hő nagy hányada szökik ki a rosszul kialakított hőszigetelés miatt, ezért a falakon kívül érdemes még jó minőségű műanyag nyílászárót alkalmazni, de sajnos sokan meg szoktak feledkezni az ablaktokok jó minőségű illesztéséről, azaz kiváló beépítéséről. Az épületek energiaosztályát meghatározó épület energiatanúsítvány másképpen fogalmazva lakás zöldkártya adásvételi szerződéshez is csatolandó, 2012. január 1. óta csatolni kell ezt a minőségügyi tanúsítványt.

Mikor hozza vissza az árát a drágább műanyag nyílászáró?

Nagyon sok függ a kiszerelt, régi ablakok minőségétől, műszaki tulajdonságaitól, de gyakran kaptunk olyan jelzéseket a kuncsaftoktól, hogy 12-15 hónap közötti időtartam már elég volt, hogy az új nyílászárók kitermeljük az árukat.

Mit kell figyelembe venni műanyag ablak vásárlásakor?

Különféle műszaki paraméterek együtt alkotják a jó minőségű műanyag nyílászárók ismérveit. Ezek lényegében az alábbiak:
- k hőátbocsátási érték: már beszéltünk róla néhány bekezdéssel ezelőtt.
- üveg: egy szokásos ablaküveg rétegrend így alakul: 4 mm-es üveg, 16 mm-es légrés, majd ismét egy 4 mm-es üveg következik. A légrésben jobb minőségű nyílászárók esetén nemesgáz-töltés is található (pl. argon). A hőáramlást az üveg rétegei között a gáztöltés akadályozza, azaz nagy mértékben meghatározza a szigetelést.
- profil: keretnek is szoktuk hívni egyszerűbben, ebben van rögzítve az üveg. A műanyag ablakok kamrás profilokból állnak, a sarokmetszet szemlélteti minden esetben a kamrák elrendezését.
- légkamrák: ezek a profilban lévő légrések, a kamraszám fokozásával jobbá tehető az ablak hőszigetelő tulajdonsága. 5-8 kamrás nyílászáróknál látható, hogy bizonyos légrések különleges habbal vannak kifújva, ami tovább emeli a profil hőszigetelését.
- vasalat: a kilinccsel mozgatjuk. A jó ablak fontos ismérve a kitűnő minőségű vasalat.
- résszellőzés: olyan ablakfunkció, ami lehetővé teszi pl. magas páratartalom esetén, hogy megszabadulhassunk a lakásban felhalmozott párától, és biztosítható vele a levegő utánpótlása is pl. légtömör módon (dichten) záró lakásokban, ahol pl. kandallóval fűtünk. A résszellőzéssel szemben jobb hatásfokú lehet az átszellőztetés, ahol akár 5 perc alatt kiszellőzik a lakás, de a folyamatosan termelődő párát nem tudja megszüntetni.

Mi a leghatékonyabb műanyag ablak tisztítási eljárás?

Műanyag ablak tisztítása – műanyag ablak Lucfalva A nyílászáró profiljai be vannak vonva egy védőréteggel, amely meghosszabbítja az életciklust (az ajtókét is). A tisztítás során kerülni kell az erős tisztítószerek és dörzshatású eszközök alkalmazását. Javasoljuk mosogatószer és szálmentes kendő alkalmazását. Ezt az ablaküveg tisztításakor érdemes elvégezni. Van, aki a W5 kendőre és Szilviára esküszik, ami az üveg tisztaságát illeti. Műanyag ablak tisztítása Lucfalva Hogyan kell karban tartani a műanyag ablakokat? A karbantartást 1-2 évente érdemes elvégezni, így az ablak képes megtartani hibátlan működését. A profilt mosószeres szivaccsal vagy ronggyal át kell törölni. A vasalatot olajozás előtt érdemes portalanítani, ami történhet pl. egy ecset segítségével is. A szükségessé vált alkatrészeket szerezze be mihamarabb, hogy időben kicserélhesse az esetlegesen elkopott alkatrészeket, ellenkező esetben a csere biztos drágább lesz.

A nyílászáró cseréjének menete

  1. Ehhez a munkát megelőzően munkatársunk felméri a szóban forgó nyílászárók pontos méreteit.
  2. Az új nyílászárókra vonatkozó árajánlat elfogadása után legyártatjuk és lakásába fuvarozzuk a kért, új ablakokat, ajtókat.
  3. Ezután elvégzik a műanyag ablakcserét, az ablakcsere régi tokba is elképzelhető. Ha a méretek tökéletesen egyeznek, akkor nem kell falat bontani, rombolni a lakásban, hanem a régi nyílászáró helyére beilleszthető az új.

Fontos tudnivaló: Az általunk forgalmazott és beépített műanyag ablakok egyedi méretben és színben is gyárthatók, ezért műszakilag lehetőséget kínálunk arra, hogy ne legyen szükség komoly átépítésre. Az ablakcsere mellett gyakori kérés az erkélybeépítés, amelynek révén bővíthető a kihasználható, belakható hely mérete..

Műanyag ablakok előnyei


- sokkal ellenállóbb az idő viszontagságainak, nem kell kezelni
- nem igazán fakulnak ki az idő múlásával, UV-állóak
- a műanyag ablakok nehezebben deformálódnak
- növelhető a hangszigetelés értéke
- kisebb költséggel beszerezhető
Nyílászárók beszerelése újonnan épített lakásokba
A PUR habon kívül párazáró és páraáteresztő elemek is alkalmazhatók a műanyag nyílászárók beépítéséhez.
Ablakcsere régi panelházakban
Ilyenkor a munkát mindig a régi tok kiszerelésével kezdjük. A kiszereléskor gyakran bontást kell alkalmaznunk, de mindig nagyon ügyelünk arra, hogy az épület, fal a lehető legkisebb mértékben sérüljön.
Ablakcsere tégla épületben
Ha a meglévő profilt is tanácsos kivenni, végrehajtjuk ezt a munkát egyeztetve Önnel, és az új beszerelését követően visszaállítjuk a fal épségét.
Ha a régi tok bent marad a falban, akkor csak a szárnyakat akasztjuk le, és a zsanérok levágásával a régi tokba helyezzük az új ablakot. Esztétikailag ez csúnyább megoldás, és csökken az üvegfelület is a régi és az új tok miatt.
Mennyibe kerül egy műanyag ablak?
Érthető, hogy mindenki tudni szeretné pontosan ezt az összeget, de csak a konkrét darabszám és ablakméretek ismeretében tudunk árat mondani. Kérjük, juttassa el hozzánk a kérdéses méreteket, és megkeressük árajánlatunkkal.
Műanyag nyílászáró utólagos beépítése Lucfalva Ingyenes a felmérés? Igen, ügyfeleink számára ingyenes, mert meg is rendelik tőlünk a műanyag nyílászárókat. Ilyenkor nem számolunk fel felmérési díjat, vagy a munka végeztével levonjuk a fizetendő összegből.
Miért nem tartjuk egyébként etikusnak az ingyenes kiszállásos/felméréses „beetetést”?
Ebben az esetben mindenféle ingyenesség hirdetése pszichológiai trükk, amit szeretnének beleverni az emberek fejébe. Nincsenek csodák: az üzemanyag és az idő mindenkinek pénz.
Sajnos sok olyan érdeklődővel találkoztunk, aki csak információt gyűjt, rengeteg árajánlatot gyűjt be, az ilyen „ügyfél” elvonja a kollégáinkat a valódi ügyfelektől. Akik beszállnak az ilyen ingyenes felméréses játékba, azok valójában a fizető ügyfelekkel fizettetik ki azt az üzemanyagot és időt, amit a haszontalan érdeklődőkre pazaroltak. Mi ebben nem szeretnénk részt venni. Nincsenek csodák: az idő mindenkinek pénz. Érdemes ezen elgondolkodnia, mielőtt feltűnően kedvező akciót hirdető céghez fordul.
Megeshet, hogy a fent részletezett indokok ellenére éppen otthona mellett haladunk el, és megoldható a valóban ingyenes felmérés.
Kitört ablaküveggel nem foglalkozunk, arra ott vannak az üvegesek.
A nem általunk beépített műanyag ablakokkal nem (a Praktikerben vásárolt termékekkel sem) foglalkozunk. Probléma esetén keresse meg a beszerelést végző vállalkozást.

A megrendelt műanyag ablak árában az alábbi tételek szerepelnek:


- Helyszíni felmérés
- Az új ablakok méretre gyártása
- A meglévő ablakok eltávolítása
- A megrendelt és legyártott nyílászárók falba építése
- Régi nyílászáró elszállítása
- Felmerülő pluszköltségek, szereléshez felhasznált egyéb eszközök, alkatrészek
Műanyag ablak beszerelése Lucfalva

Miért érdemes minket választania műanyag ablak Lucfalva környékén végzett cseréjére, beépítésére?


- Nem vállaljuk túl magunkat, elvégezzük a munkát a megegyezett időpontra
- Magas képzettségű, sok helyzetben megedződött és a váratlanra is felkészült munkatársak
- Ha korábban elkészülnek a megrendelt termékek, hamarabb vállaljuk a munka elvégzését
- Kérésre akár szombaton vagy vasárnap is számíthat ránk
- Rengeteg referenciamunkánk van, a weboldalra csak néhányat töltöttünk fel
- Egyedi méretű ablakot is tudunk biztosítani
- Az egyedi igényeknél is említett komplett RAL színskála szerinti ablakok biztosítása
- Műanyag ablak akár előleg nélkül is!
- Termékeinket kiváló paraméterekkel, akciósan kínáljuk
- Szavatoljuk az általunk végzett munka műszakilag tökéletesen kivitelezett módját, tartósságát
- Teljes belföldön működünk, akár az ország legtávolabbi pontjára is elmegyünk Súlyos hibák, amit a legtöbben elkövetnek ablakok vásárlásakor

  1. Nem ellenőrzi elég alaposan a kivitelező céget. Sokan sajnálják rá az időt, pedig sok csalódástól kímélnék meg magukat, ha vennék rá a fáradságot. Saját magáról mindenki azt állít, amit akar, de az elégedett ügyfélnél nincsen jobb reklám!
  2. Nem fogja megbánni, ha már a folyamat elején felveszi a kapcsolatot a megfelelő szakembergárdával Már a lehetőségek megtekintésekor is kérje ki tapasztalt szakember tanácsát
  3. Ne vásároljon olyan terméket, amelyre nincs minimum 1 év garancia!
  4. Nézzen utána a cégnek, akitől az ajánlatot kapta! Csak valóban létező, leinformált, feketelistán nem lévő, NAV tartozással nem rendelkező, jól működő céggel szerződjön le, különben futhat a pénze után!
  5. A műszaki tulajdonságok közül talán a legfontosabbak a hőszigetelés (k tényező), a zajszigetelés (dB), az üvegezés minősége és a kamrák száma (lásd a sarokmetszetet).

Mekkora ablakra van szükség?

Fontos tudnivaló műanyag és fa profilú ablakoknál is, hogy az ablak méretét nem csupán az üveg, hanem a teljes tok mérete szabja meg. Az ablakok esetében úgy kell elküldenie a kért dimenziókat, hogy először a vízszintes, majd a függőleges méret szerepeljen (pl. 90 x 120, amely esetben 90 cm széles és 120 cm magas tokkal rendelkező ablakra van szüksége). Lényeges még azt megemlíteni, hogy amikor a tervező a bevilágítási értékeket számolja a helyiségek alapterületének, tájolásának és a lakás beosztásának figyelembe vételével, akkor a világító felületet számítja ki, ennél mindig érdemes egy kicsit nagyobb nyílászárót rendelni, hiszen a tok és esetleg a redőny is levesz a fényt áteresztő felületből.

Érdemes eltérni a fehér színtől műanyag nyílászárók esetén?

Alapesetben fehér színű, PVC anyagú nyílászáróra adunk ajánlatot, de kérésre tetszőleges színű vagy fóliázással rendelkező nyílászáróra is tudunk árat kalkulálni. A fóliázás és festés járulékos költséget hordoz magában, ami általában 30-40% körüli. A fólia ellenáll az UV sugárzásnak, mindazonáltal dönthet más árnyalat mellett is.

Hogyan nyíljon az ablak?

Több tízezer forint is lehet az árdifferencia a rögzített és a nyitható nyílászárók között, mivel a fix ablakban nincsen vasalat, szárny, zsanér. Mielőtt azonban megspórolná a nyílási lehetőséget, mérlegelje, hogy miképpen végzi majd az ablakpucolást, illetve kivitelezhető-e a megfelelő levegőcsere az adott térben. A nyitási mód eldöntése alkalmával vegyen figyelembe más tényezőket is (pl. tervezett bútorok), mert a belső adottságok korlátozhatják a lehetőségeket. Ha nem egyszárnyú, hanem két részből álló nyílászárót tervez be, akkor máris kisebb helyen válik nyithatóvá az ablak. Az alábbiakban adunk ötletet konkrét ábrákkal: Ablak nyitási módjai Lucfalva Balos jobbos ablak befelé nyíló Számít, hogy hol kell felszerelni az ablakot? Lényeges tényező az ajánlatunk kiszámításánál, hogy belföldön pontosan hol kéri az új nyílászárók beépítését, mert ez befolyásolja az ajánlati összeget is. Ideális esetben az elejétől a végéig mindent ugyanaz a vállalkozás kivitelez, így ha kérdés merülne fel megspórolható a folyamatban részt vevők közötti vita. A nyílászáró beépítés kiszállási díjakat az alábbi térkép szemlélteti: ablak beépítés ára Lucfalva
Milyen műanyag ablak kiegészítőkre van szükség?
Ha redőny, szúnyogháló, párkány szükséges a nyílászárón kívül, akkor ebben is tudunk Önnek segíteni. Az árnyékoló redőny készülhet pl. alumíniumból, a szúnyogháló lehet fix vagy mozgatható kivitelű, a lakás párássága alapján felszerelhető szellőző.
A kapott ajánlatok mérlegelése
Tippünk az Ön számára: mivel fontos szempont a megfelelő kivitelező okos kiválasztása, azt ajánljuk, hogy minden ajánlatadónak ugyanazt az ajánlatkérést küldje el, és mindenkitől ugyanazt a tételes árajánlatot kérje el. Csak ezáltal válnak egymással összehasonlíthatóvá a cégek ajánlatai, máskülönben almát a körtével, vagy legfeljebb jonatánt starkinggal tud összehasonlítani. A bontásra általában egyösszegű ajánlatot szoktak adni a cégek.
A beépített műanyag nyílászárók ellenőrzése
Elengedhetetlen fontosságú, hogy az ablakok beépítése, cseréje után a megrendelő ellenőrizze azt, hogy a munka elvégzése megfelelően történt. Ellenőrizze, hogy minden ajtó és ablak megfelelően nyitható, jól működik és záródik. Valamennyi szempont felülvizsgálata után tételesen nézze át még a beépítést végző munkatársaink helyszínen tartózkodásakor, hogy mindent megkapott-e, és a nyílászárók beszerelése kifogástalan állapotban, sérülésmentesen történt-e.
A legjobb azonnal elhárítani bármilyen felmerülő kifogást.
Ablakcsere esetén a kiemelést a lehető legkevesebb rongálással végezzük, és igyekszünk, hogy mindent egy oldalról, az esetek 95%-ában belülről végezzünk, így a lakás külső felén minél kevesebb látható szerelési nyom keletkezik, a belső hibákat kisebb kőműves munkákkal tüntetjük el.
Nyílászáró csere Lucfalva
Alacsony költségű műanyag nyílászáró csere, bontás, beszerelés Lucfalva környékén akár 24 órán belül, Magyarország egész területén, garanciával: azonnali rendelkezésre állás, pontosság, sok éves gyakorlat a szakmában 06 70 772 9371, Becze Krisztián.

A bejegyzés trackback címe:

https://muanyagablakcserenograd.blog.hu/api/trackback/id/tr3313754548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása